המחירים למחנה

יאללה 9

New member
נכון... אבל....

נכון שזה ממש יקר אבל אני לא חושבת שאפשר לשנות את המחיר, הרבה דברים בקורס ובמחנה עולים כסף וצריך לקחת את זה בחשבון. חוצמזה שזאת אמורה להיות חוויה של פעם בחיים או משהו כזה... אולי אפשר לעשות משהו כדי להרוויח כסף לסניף ואז לסבסד את זה *מה שאנחנו ניסינו לעשות, זה לא עבד*

anat135

New member
---

יכול להיות שזה יקר, אבל קחו בחשבון שזה המחיר הכי זול שהצליחו להשיג. אולי זה נשמע מוזר, אבל זה בכל זאת יוצא לכם שלושה שבועות מחוץ לבית. זה המון. והכל כלול בזה, והכל עולה כסף, כל דבר קטן עולה כסף. וכמו שנאמר, זאת חוויה שאני לא יודעת אם ייצא לכם לעשות אותה שוב.. לישון שבועיים רצופים ביער, מנותקים מהמשפחה כמעט לגמרי, זאת חוויה אדירה, להכיר אנשים לשנות את ההרגלים שלכם.... בקיצור זה שווה כל שקל..

bergmanit

New member
העצה היחידה שאני יכולה לתת לכם..

זה פשוט לנסות לסבסד את עצמכם. כשמדובר בקורס מדריכים, למרות המחיר הגבוהה (שאני בעצמי שילמתי בשנה שעברה.. אבל אני לא זוכרת כמה בדיוק זה עלה) זה כל כך כל כך שווה את זה... ותמיד אתם יכולים להתנחם בזה שברגע שאתם מסיימים את הקורס אתם יוצאים עם תעודת מדריך, מה שייפתח בפניכם דלתות בשנה הבאה, ובעזרתו תוכלו להשיג עבודה (זה מה שאני עשיתי :)) )

bergmanit

New member
נכון.

היא באמת נסגרת מחר. אבל את חניכי ח' וזה שונה. כשאני הגעתי למכבי אני שנאתי את המקום הזה, באמת (אבל זה כבר סיפור לפעם אחרת.. P:) וברגע שחוויתי את הקורס מדריכים פשוט התאהבתי בתנועה. זאת החוויה הכי טובה שהייתה לי ממכבי, נכו שעוד לא הספקתי לצבור כ"כ הרבה חוויות אבל אני יודעת שזה משהו שאני לא אשכח לעולם..

למעלה