המטבח הבלקני בתפוז
אנשים

חח אני אפתור לך את העלומה

ותקשיבו כולכן, הפרצוף של אוליביה לא ממש מסתדר לי מהסיבות הבאות: כשהיא מחייבת היא מורידה את הגבות וחצי סוגרת את העיניים, ככה שהעיניים שלה ממילא קורובות אחת לשניה טיפה, והחיוך שלה *אשכרה* מאוזן לאוזן, והגבות המשוחררות והאפעפיים ה*מסוממות טפיה* היא פשוט נראית פוזלת ועל סמים. D: אבל מעניין איך היא כשהיא לאמ חייבת.. אני חושבת שהיא יפה אבל היא לוקחת את החיוך שלה חצי קילומטר יותר מידי רחוק XD

../images/Emo45.gif

XDD "פוזלת ועל סמים" חחח הרגת אותי!!! וכנראה זאת באמת הבעיה שלה....לחייך זה לא מתאים לכולם

butbut

New member
לפי דעתי אוליביה יפה=]ואם דני בחר בה

אז היא כנראה בנאדם מיוחד כי דני הוא מיוחד והוא צריך מישהיא מיוחדת=]

XD חייבת לומר משהו בקשר למיוחד-

חריג זה גם סוג של מיוחד. אין בכך כל בושה. ..... דני הוא אדם חר- אההמ.. מיוחד במינו. XD הוא צריך מישהי שמבינה את הצרכים שלו ואת קו המחשבה שלו. P:

m i c k e y 15

New member
אהמ

זאת אני..כאילו..למה הוא לא מבין..שיש אותי בשביל זה..גמאני מיוחדת..אוף

חח אני לא אמרתי כלום על אפחת!!

רציני כלום!! שני הדברים היחדיים שאמרתי הם 1) יאיי דאגי פנוי. 2) (לפני יומיים ברוע ואני מתנצלת? ><) שאוליביה תמיד נראית לי קצת פוזלת XD אני השה התמים, תסגדו לי. D:

sweet shir

New member
היא כזאת כוסית זה לא פייר חחחחחחח

חהחה ואני לא סתם חושבת ככה פתאום, אני חושבת ככה מהזה של ברבדוסXD

DDDD: קרעת אותי

איזה מדהימה!! הייתי אומרת [בתור בן]: כוסית על! חעחע אבל בתור בת זה פשוט נשמע רע

lia16

New member
../images/Emo207.gif שאלה בקשר לכרטיסים להופעה...

כמה זמן מראש נראה לכם צריך להזמין כרטיסים כדי שיהיה מקום מקדימה (בצד של דאגי כמובן...)? וכמה זה עולה נראה לכם? ועוד שאלה- איפה הם גרים? הם גרים יחד? מה הכתובת? חחח...

butbut

New member
חחחחחח..הרבה הרבה מראש! כולם רוצים מקדימה

ועוד ליד דאגי.. ואממ כמה זה עולה,אין לי שמץ. ואיפה הם גרים אף אחד לא יודע...אז כתובת בטוח לא.

lia16

New member
כמה נראה לך מראש?

שנה מראש? (יש דבר כזה בכלל שנה מראש?! חח) חצי שנה מראש? חודש מראש?

m i c k e y 15

New member
הם לא גרים ביחד

הם היו גרים בזוגות..אבל עכשיו שמעתי שלדאגי יש בית משלו אז נדמה לי שהם התפצלו.. אבל עדיין באותו רחוב..ונדמה לי שדני ודאגי גרים גם באותו בניין..אחד מעל השני.. וטום גר בהמשך הרחוב כמו כן הארי

lia16

New member
אבל איפה?

יש איזה שהוא סיכוי שבעולם שאני אוכל לברר איפה?

yael0000

New member
לא רוצה לאכזב../images/Emo211.gif

אבל כרטיסים טובים כבר אין וגם לפני חודש, חצי שנה לפני ההופעה לא היו

למעלה