המטרה - להשתלט על הfda ((השערה))......

deathcaster

New member
הוא לא יבוא, הוא לא קיים... אבל היי...

יש סיכוי שהוא ייווצר אם תפסיקי להתווכח באופן סתמי "=)

פולספגן

New member
רק תראה את ההבדל בין uzi2 לבינך שלו לא היה

בעיה להודות בטעות וזה אחת הסיבות שאותו אני מכבדת ואותך לא.

אתה מסיבות של דימוי עצמי נמוך, מפחד להראות שאתה לא יודע דברים וזאת לא הפעם הראשונה

שלי לטובתך, שתעשה בדק בית רציני, אם אתה רוצה למצוא עבודה בעתיד ואפילו בשביל לסיים את לימודך, כי כפי שהמצב עכשיו, אני מאוד בספק.

deathcaster

New member
את כל כך מכירה אותי שזה מדהים

כמובן שהכותרת היא צינית לחלוטין.

אני מציע להתמקד בתגובות ענייניות ולהפסיק עם הניסיון של רצח האופי שלי, כי יש כאן אנשים שיודעים מה אני עושה שפשוט מגחכים לנוכח דברייך.

אם הייתי חושב שהדיון כאן מספיק רציני בכדי להודות בטעותי או אפילו לטרוח לבדוק בכלל אם טעיתי... הייתי עושה זאת, אני רק מבהיר לך עד כמה הדיון הזה מיותר.

פולספגן

New member
לא יעזור לך -

אנשים כאן מכירים את הבכיינות שלך בכל פורום אפשרי על בחירת המקצוע שלך, אז נסה טיעון יותר משכנע ...

אני אפסיק עם "רצח האופי" שלך, אם תתבגר ותודה בטעותך, אחרת אזכיר את כל הזמן

הדיון הזה לא רק שהוא לא מיותר, אלא אפילו קשור קצת לפורום, כי הוא עוסק במחקר ופיענוח של תוכנת

deathcaster

New member
תגובה

"אנשים כאן מכירים את הבכיינות שלך בכל פורום אפשרי על בחירת המקצוע שלך, אז נסה טיעון יותר משכנע "- כולנו מתלוננים, אני על עבודתי, את על חיסונים... ההבדל הוא שיש כאן אנשים שיודעים מה שאני עושה כיום שגורמים לניסיון הפאתטי שלך לעשות לי רצח אופי לעשות את האפקט ההפוך, את עושה לעצמך רצח אופי.

"אני אפסיק עם "רצח האופי" שלך, אם תתבגר ותודה בטעותך, אחרת אזכיר את כל הזמן"- נאה דורש נאה מקיים- אני ממתין שתודי בטעותך על דיסקית צה"לית, על שירות חובה בצה"ל, על הדורות בשואה ום בשרשור של זיפ שטענת שהודית בטעותך למרות שלא עשית זאת. אם תתתבגרי ותודי בטעויותייך... אסכים לחשוב לבדוק אם בכלל טעיתי או לא.

"הדיון הזה לא רק שהוא לא מיותר, אלא אפילו קשור קצת לפורום, כי הוא עוסק במחקר ופיענוח של תוכנת"- לו הוא היה ענייני, אבל כהרגלך את רוצחת כל דיון ענייני שאת שותפה בו.

פולספגן

New member

""אנשים כאן מכירים את הבכיינות שלך בכל פורום אפשרי על בחירת המקצוע שלך, אז נסה טיעון יותר משכנע "- כולנו מתלוננים, אני על עבודתי, את על חיסונים..." - תזכיר לי, מה בדיוק עבודתך? האם אתה משלם מיסים? או תפרן שמתחנן להנחות עם כרטיס סטודנט?
אני לא אתפלא אם אתה עדיין גר אצל ההורים, כמו בסרט "בתול בן 40 שחי אצל ההורים" (אומנם שמתי ציטטה, אך אני לא זוכרת את השם המדוייק של הסרט, אז עימך הסליחה)

"נאה דורש נאה מקיים" - על טעות שעשיתי הודתי וכל הדוג' שנתת, הווכחתי לך את טעותך, אז אל תתעצל וחזור לשרשורים בכדי להבין את טעותך, אם בכלל אתה מסוגל לכך.

"לו הוא היה ענייני, אבל כהרגלך את רוצחת כל דיון ענייני שאת שותפה בו" - מעניין, שעם uzi2 הדיון היה כרגיל ענייני ואיתך לא. נסה להבין למה ...
רמז:- בסה"כ שינוי פרמטר אחד.

deathcaster

New member
תגובה

"תזכיר לי, מה בדיוק עבודתך? האם אתה משלם מיסים? או תפרן שמתחנן להנחות עם כרטיס סטודנט?"- איזה כיף שאת מניחה לדמיונך להשתולל חופשי. בינתיים, את זו שממאנת לעשות אאוטינג לעצמך, אבל לא מהססת לאיים באיומי סרק לפגוע באחרים... כאשר בפועל את מבועתת לעשות זאת מחשש שזהותך תיחשף ברבים. אז אני אשמור בפנייך את פרטיי האישיים לעצמי, מי שצריך לדעת כאן מה אני עושה כיום, יודע.... וכך זה צריך להישאר.

"על טעות שעשיתי הודתי וכל הדוג' שנתת, הווכחתי לך את טעותך, אז אל תתעצל וחזור לשרשורים בכדי להבין את טעותך, אם בכלל אתה מסוגל לכך"- שירות חובה של שנתיים לגברים? דיסקית עם סוג דם ומנת משכל? לא הודית בטעותך על הקשקושים הללו.

פולספגן

New member
המשך

"איזה כיף שאת מניחה לדמיונך להשתולל חופשי. ... אז אני אשמור בפנייך את פרטיי האישיים לעצמי, מי שצריך לדעת כאן מה אני עושה כיום, יודע.... וכך זה צריך להישאר" - אין פה שום דבר שקשור לדמיון שלי, כי אתה מפרסם את מעלליך האקדמאיים בכל חור שאתה גבר בן בערך 40 שעדיין עם כרטיס סטודנט לכל המשתמע מכך, לא משלם מיסים למדינה וחי על חשבון ההורים והמדינה.

"על טעות שעשיתי הודתי וכל הדוג' שנתת, הווכחתי לך את טעותך, אז אל תתעצל וחזור לשרשורים בכדי להבין את טעותך, אם בכלל אתה מסוגל לכך"
קרא את זה שוב והפעם לך ליישם את זה

קומרן

New member
עוד קייס לתביעת לשון הרע?

פולספגן, אני במקומך הייתי משקיעה קצת יותר מחשבה לפני ה"שלח".

ייתכן שיום אחד הפנטזיות שלך כלפי אנשים שאינם אנונימים פה ירפדו למישהו את חשבון הבנק.

קומרן

New member
תיראי

גם אם את מאמינה שההשמצות שלך מגובות (יש לך היסטוריה של השמצות לא מגובות) , בסופו של יום מספיק שמישהו שתובע אותך יוכל לסתור את טענותיך (תלוש שכר אולי?) ואת עלולה להפסיד הרבה מאוד כסף.

באופן אישי , אם לא הייתי אנונימי פה והיית משמיצה אותי בגנות דברים שאינם מבוססים , אני בטוח שלמרות הפיתוי הכלכלי -הגדול , לא הייתי ממהר לתבוע אותך (אלה אם כן היו השמצות קיצוניות) מטעמים מוסריים בלבד.

אבל לא כולם כמוני או כמוך , ולפעמים עדיף להשאיר את הפנטזיות בפנים.

פולספגן

New member
אין לו תלוש שכר, כי הוא מילגאי

ייתכן, שיש לו תלוש של אלף שקל על תירגול.

למעלה