המיועד השבועי! והפעם...

Digi Lista

New member
מלך האריות

Black Stain

New member
אהלןןן!

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?
גיל שהיית רוצה להיות:
ציטוט מועדף/ מוטו:
את חיה את הרגע?
את אוהבת את הכתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?
מה הפחד הגדול ביותר שלך?
את יודעת לשיר?
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחברת עם עצמך?
האם את פועלת בפזיזות?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
איזה ספר את קוראת?
תארי איך אתה מרגישה כרגע ב5 מילים:
מה השיר שאת שומעת כרגע?

היי

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אני קרויה על ההר הכי חשוב ליהודים
http://he.wikipedia.org/wiki/הר_הבית
ככה ,משפחה דתיה ,נותנים שמות עם משמעות. וגם סתם הורים שלי אהבו מאוד את השם מוריה אז הם החליטו ללכת על זה . למרות שאחים שלי ביקשו שיקראו לי עדי ..
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? קרוב לוודאי שמשהו עם פנחס ,כי סבא שלי נפטר כמה שנה וקצת לפני שנולדתי ואני הנכדה הראשונה מאז..
גיל שהיית רוצה להיות: 25
ציטוט מועדף/ מוטו: כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת
את חיה את הרגע? בהחלט
את אוהבת את הכתב יד שלך? מאוד
יש לך הרגלים רעים? כן אני סוג של כוסת ציפורניים,ז"א אם ציפורן תתחיל להשבר לי אני אכסוס אותה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מומו
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות בכלוב של ציפורים בחיי זו פוביה אמיתית שלי
את יודעת לשיר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחברת עם עצמך? אני חושבת שכן
האם את פועלת בפזיזות? לפעמים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את הרגע ולהיות תמיד כנה עם עצמך ועם הסביבה שלך
איזה ספר את קוראת? כרגע אני נאבקת ב שבריר של סטיב טולץ
תארי איך אתה מרגישה כרגע ב5 מילים: שבעה,רגועה ומאוד מאוד שלווה
מה השיר שאת שומעת כרגע? never let me go של פלורנס אנד דה מ שין

N o R i K o

New member
מורי מורי מוריה~!

טוב, נראה שכבר שאלו אותך את כל השאלות המעניינות, אבל אני בכל זאת אזרוק כמה, בתקווה שלא שאלו אותן כבר קודם ופספסתי

- מה הכי כיף בלשאת נפש צעירה בגיל 31?
- ומה הכי מבאס?
- איזה חלום שלך, שאפשרי להגשים, הכי היית רוצה להגשים?
- מי היית מהדמויות של הקוסם מארץ עוץ - דורותי, האריה, איש הפח, הדחליל או טוטו? או שאולי דווקא הקוסם?
- אמרת שאת דתל"שית... לאיזה חג את הכי מתחברת מבחינה רוחנית? ולאיזה הכי פחות?
- את במשחקי הרעב ה-76 (חס וחלילה), ובהם משתתפים קטניס, גייל, פיטה, פיניק, ג'והאנה, היימיץ', ביטי ועוד כמה... קברניטי המשחק יוצרים חוק חדש שזוג שנשאר יחד עד הסוף והם מסרבים להרוג זה את זה, לא משנה מאיזה מחוז השני, יכול לצאת יחד. למי מהם היית חוברת כדי לנצח?

אין לי עוד רעיונות אבל מצפה לתשובותייך

נוי נוי נוי

- מה הכי כיף בלשאת נפש צעירה בגיל 31? לשאת נפש צעירה בגיל 31 זה כבר כיף גדול

- ומה הכי מבאס? שלא מאמינים לך שאת בת 31
- איזה חלום שלך, שאפשרי להגשים, הכי היית רוצה להגשים? מאצ'ו פיצו. אני חייבת להגיע לשם! זה אחד מהחלומות שלי מגיל צעיר ולא יודעת למה לא הגשמתי אותו עד עכשיו
- מי היית מהדמויות של הקוסם מארץ עוץ - דורותי, האריה, איש הפח, הדחליל או טוטו? או שאולי דווקא הקוסם? וואי שאלה קשה .. שכל יש לי אז לא הדחליל,לב גם יש אז ממש לא איש הפח אומץ יש לי אז גם אריה לא ,טוטו הוא סתם כלב חמוד אבל אין לו בשר ,אז זה בין דורתי לקוסם .. אני אלך על הקוסם כי אני מאמינה שאת כל מה שחסר לנו אנחנו יכולים למצוא בעצמנו.
- אמרת שאת דתל"שית... לאיזה חג את הכי מתחברת מבחינה רוחנית? ולאיזה הכי פחות? הכי מתחברת ליום כיפור. אני אוהבת את החשבון נפש הזה ואת ההתכנסות העצמית. הכי פחות מתחברת ,קרוב לוודאי שראש השנה .. לא סובלת את החג הזה ..
- את במשחקי הרעב ה-76 (חס וחלילה), ובהם משתתפים קטניס, גייל, פיטה, פיניק, ג'והאנה, היימיץ', ביטי ועוד כמה... קברניטי המשחק יוצרים חוק חדש שזוג שנשאר יחד עד הסוף והם מסרבים להרוג זה את זה, לא משנה מאיזה מחוז השני, יכול לצאת יחד. למי מהם היית חוברת כדי לנצח? ווואוו שאלה קשה .. אני מתלבטת בין פיניק הייטמיץ וביטי. אני גם אסביר ,פיניק הוא חכם וחתיך אז יהיה כיף איתו
והוא גם אמין ודואג לברית שלו ..
הייטימץ הוא גם חכם א-בל הוא זאב בודד כזה , הוא מעדיף להיות לבד ולא עם עוד מישהו.. וביטי פשוט תחמן .יעיל אז או ביטי או פיניק ..

למעלה