המיועד השבועי מכה שנית!

Billy Shirs

New member
המיועד השבועי מכה שנית!

פשוטו כמשמעו!!!!

טוב, לא:\ אבל עדיין. הפעם על הגרדום יש לנו את Black Stain, שתשתף אותנו בפרטי טריוויה מרעננים! אגב, הפעם השאלון הוא בגרסה מקוצרת יותר כי ממש נמאס לי מהשאלות הקודמות והן היו חסרות טעם. אז השארתי את אלה שנראו לי נחמדות. למה? כי אני יכולה, זה למה

איזה יום בשבוע את הכי אוהבת?
למה?
איזה סמיילי את הכי אוהבת?
מתוק או מלוח?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?
יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה?
איך קוראים לה?
כשהיית קטנה קראת ג'ינג'י?
מה הדף בית שלך?

משחקי הרעב:
מה הדמות האהובה עלייך?
מי המיועד האהוב עלייך?
מה היה המוות הכי טוב?
סצינה אהובה?
פאנארט אהוב (נא לצרף)?
שיפינג אהוב שאינו מופיע בספרים?

pennylane11

New member
הרגע קלטתי שאני לא יודעת

איך קוראים לך :O
(זאת שאלה. איך קוראים לך. שאלה)

אם היית גיבור על, איך היו קוראים לך, מה היו הכוחות שלך ובאיזה צבע הטייץ?
האם ראית שרלוק?! (רמז: לשאלה זו תשובה נכונה אחת בלבד. אם התשובה שלך היא לא אני ממליצה בחום לתקן זאת)
האם את רואה האנטומיה? (ראי הערת שוליים שבסעיף הקודם)
וקאסל? (יש לי אובססיה לא טובה מדי עם סדרות טלוויזיה)
מהי עמדתך בקשר לדוקטור הוריבל?
אם היית צריכה לבחור, ניית'ן פיליון או ניל פטריק האריס?
גייל או פיטה? :O
אם לא קטניס ופיטה, מי היית רוצה שינצח במשחקי הרעב ה74?

Black Stain

New member
אהלןן

איך קוראים לך :O
(זאת שאלה. איך קוראים לך. שאלה) חח אני דנה

אם היית גיבור על, איך היו קוראים לך, מה היו הכוחות שלך ובאיזה צבע הטייץ? פעם ג'ניפר אמרה בריאיון שהיא הייתה רוצה כוחות על של עצלנים, להושיט את היד וזה עושה לך כביסה, אין לך כוח לקום אז השלט עף לך ליד.. כאלה. נשמע כמו כוחות על שהייתי יכולה למצוא להם שימוש הולם.
והיה לי צבע טייץ סגול בהיר עם קישוטים בשחור! (משום מה הקדשתי לזה ממש הרבה מחשבה עכשיו
)

האם ראית שרלוק?! (רמז: לשאלה זו תשובה נכונה אחת בלבד. אם התשובה שלך היא לא אני ממליצה בחום לתקן זאת) ממ יש לי וידוי שנראה לי יגרום לך להרוג אותי, תיכננתי במשך המוןןןן זמן לראות ואז איזה יום אחד שחזרתי גמורה מעייפות מהעבודה זיפזפתי וראיתי שבדיוק מתחיל הפרק הראשון אז זה היה כזה:"הי בדיוק באתי להוריד את זה במילא! קול!" ואז נרדמתי אחרי חצי שעה
אבל ממש נהנתי מהחצי השעה הראשונה ואני לגמרי אשלים את השאר
האם את רואה האנטומיה? (ראי הערת שוליים שבסעיף הקודם) לא.. וגם, פעם תיכננתי כי המורה שלי לתיאטרון בתיכון חפרה לי בתוך הנשמה עם זה, אבל אז הבנתי שזה ממש התדרדר וויתרתי.. אבל יש מצב שאני אנסה לתת לזה הזדמנות
וקאסל? (יש לי אובססיה לא טובה מדי עם סדרות טלוויזיה) חחחח גם לי אבל משום מה הסדרות טלוויזיה שלנו לא תואמות
ולא
מה הסיגנון של זה? דרמה או בלשי כזה?
מהי עמדתך בקשר לדוקטור הוריבל? לא מוכר לי מצטערת
אם היית צריכה לבחור, ניית'ן פיליון או ניל פטריק האריס? ניל פטריק האריס!
גייל או פיטה? :O קשה, לא יודעת! אפשר את ג'ואנה?
אם לא קטניס ופיטה, מי היית רוצה שינצח במשחקי הרעב ה74? פוקספייס כפרה עליה

E l S i

New member
שיר קיצרה אז נאריך?

את יודעת לשרוק?
איזה מנגינות את מוצאת את עצמך שורקת?
היה פעם ספר שקראת והתביישת לקרוא? זה הזמן לספר איזה
מתי החופש מתחיל בשבילך ומה התכניות הבולטות?
מה אף פעם לא עשית(שנראה לך שרוב האנשים בגילך כן עשו)?
מה היית רוצה שייקרא על שמך?
כמה פעמים ראית את הסרט?
וקראת את הספרים?
באיזה מחוז היית מעדיפה לחיות?
מה הדבר הכי מגניב בקפיטול?
איזו דמות היית רוצה בתור חבר/ה הכי טובים?

E l S i

New member
אה ובשביל האיזון

מה הדבר הכי מזעזע בקפיטול?
וגם, כיוון שאת על גרדום והכל- מה היית רוצה כארוחה אחרונה?

Black Stain

New member
ממ

מה הדבר הכי מזעזע בקפיטול? קודם כל החוסר הבנה הבסיסית שלהם למה שקורה מחוץ לתחת שלהם.. שילדים אמיתיים, בשר ודם נשלחים למות כל שנה בשביל לבדר אותם..
וגם, כיוון שאת על גרדום והכל- מה היית רוצה כארוחה אחרונה? וואווווו.. הייתי רוצה את הפסטה המוקרמת עם הבטטה מקפה קפה, בקבוק קולה, המבורגר עם תוספת אננס מעל, וכל הרטבים.. סלט יווני מושקע רצח אבל! ו.... סושי חם עם בטטה גמבה ואבוקדו, עם רוטב טריאקי!
אה ואני רוצה גם בגט עם מוקפץ בפנים כמו שעושים באיזה פאב מקומי פה.. נראה לי שזהו אבל יש מצב שיהיה עוד, אהההההה עוגת שוקולד!!!
ואולי גם מגש פיצה עם פטריות.. אההה והום פרייז מוקפץ ברוטב צ'ילי מתוק.
זהו! לבינתיים

N o R i K o

New member
בואנה,

את לא יודעת כמה רעבה עשית אותי עכשיו

אבל מכל הפסטות בעולם, דווקא קפה-קפה?

Black Stain

New member
חחחח גם את עצמי..

זו הפסטה הכי טעימה שטעמתי כשזה נוגע לאוכל בחוץ.. כל פעם שאני מזמינה פסטה בחוץ אני מתאכזבת כי זה יוצא טפל ומגעיל וסתם בזבוז.. אבל של קפה קפה היה ממש ממש טוב! גם הוספתי מלא הקרמה אז בכלל..
קיצור מי בא לאכול?

Black Stain

New member
בכיף:)

את יודעת לשרוק? כן, למדתי לבד!
איזה מנגינות את מוצאת את עצמך שורקת? ממ.. האמת שאני שורקת הרבה את the man who sold the world של נירוונה.. אבל מאז שאיזה פעם אחת יצאתי לתדלק מישהו ובזמן שחיכינו שרקתי לעצמי את המנגינה הזאת והוא הצטרף, החלטתי לא לעשות את זה יותר.. מה נסגר איתו?
... ואיתי

היה פעם ספר שקראת והתביישת לקרוא? זה הזמן לספר איזה. מממ... הייתה איזו סדרה אחת שאני כבר לא זוכרת איך קוראים לה.. היא הייתה ממש ממש נשית כזאת.. שבכל ספר אז הייתה גיבורה (נערה כזאת) שפשוט באיזשהו שלב בספר התאהבה במישהו והם בסוף היו ביחד, זה המון המון ספרים וכל ספר עם אותה עלילה לא מעניינת במיוחד, וקראתי את כולם.
.. כשחושבים על זה אולי זה כמו דמדומים רק בלי ערפדים
מתי החופש מתחיל בשבילך ומה התכניות הבולטות? החופש מתחיל בשבילי ביום שישי בערב ונגמר בראשון לפנות בוקר אז.. יותר מידי אין לי
אבל ביולי אני טסה לאירלנד עם חברה ל10 ימים אז אפשר להגיד שזה החופש הכי ארוך שיהיה לי
מה אף פעם לא עשית(שנראה לך שרוב האנשים בגילך כן עשו)? אף פעם לא אפיתי! או בישלתי או טיגנתי.. בעצם טיגנתי אבל זה נשרף
אני פשוט ממש ממש ממש לא טובה במטבח

מה היית רוצה שייקרא על שמך? מדינה!
כמה פעמים ראית את הסרט? 3
וקראת את הספרים? ממ.. בעברית פעם אחת ועשיו אני קוראת את הסדרה באנגלית בשביל המבחן אמי"ר שאני עושה חודש הבא (וגם כי בא לי)
באיזה מחוז היית מעדיפה לחיות? קפיטול, הם ממש טיפשים ומעצבנים אבל לפחות הם לא צריכים להלחם על החיים שלהם במשחקי הרעב ויש להם אוכל כל הזמן.. וזה אולי מה שמדינות עניות חושבות עליי עכשיו אז אם כבר אז כבר
מה הדבר הכי מגניב בקפיטול? הדבר הזה עם האוכל! שזה פשוט מופיע! אומייגאד.. אילו רק היה לידי סושי עכשיו..
איזו דמות היית רוצה בתור חבר/ה הכי טובים? פיטה, הייתי עושה אותו הביצ' שלי

E l S i

New member
ממשיכה בחקירה (בערך)

בהצלחה במבחן!

תיהני באירלנד! (ותגידי לנו אם את פוגשת מישהו שמוכיח את התיאוריה שקטניס אירית)
הקפיטול זה לא מחוז

מכירה את הגרסה(המקורית) של בואי?
http://www.youtube.com/watch?v=6x5OubSeb-U

והיו עוד שתי שאלות :(

Black Stain

New member
חחח תודה

אני אשאל אותם אחד אחד.. עד שאני אמצא אירי חתיך ואחזור לארץ נשואה..
נכון הוא באמת לא מחוז
אז.... 1? מה הם עושים שם? יהלומים? קיצור באחד מהמחוזות העשירים, כי אם כבר נדפקתי ואני חיה בתקופה הזאת אז נפיק את המיטב..

אומייגאד זה המקור?!?! הייתי בטוחה שזה של נירוונה!!
טוב.. עכשיו רציני החיים שלי התחלקו ל2.
זה יפייפיה

N o R i K o

New member
דנה דנה דנה דנה~~~

*עכשיו תדמייני את זה במבטא תימני של מישהו מהעבודה שלי, עם כמה ווא- באמצע...*
(הרסתי למעין את המתח
)

הדרך הכי קלה לגרום לך לצחוק:
הדרך הכי קלה לגרום לך לבכות:
מה את עושה כשאת קמה בבוקר, חוץ מאת אותם הדברים, אבל לאט?
ולפני השינה?
יש לך "פאקים OCDים" קטנים כאלה?
הדבר שאת הכי אוהבת לאכול:
משהו שאת מסרבת בתוקף לאכול:
המשקה האהוב עלייך:
והכי פחות:

תמיד יש לי רעיונות למלא שאלות ואז כשזה מגיע לרגע האמיתי אין לי מה לשאול! טוב אולי יעלה לי עוד אחר כך

Black Stain

New member
שלוווווום

הדרך הכי קלה לגרום לך לצחוק: לחקות אותי
הדרך הכי קלה לגרום לך לבכות: להזכיר לי את הפרק האחרון של עמוק באדמה, או לחילופין להשמיע לי את breath me של sia
מה את עושה כשאת קמה בבוקר, חוץ מאת אותם הדברים, אבל לאט? זה תלוי, אם זה לקום לעבודה ב5 בבוקר, אז - מכבה את השעון המעורר בזעם, בודקת את הפייסבוק (סתם כי זה מעיר אותי) מתלבשת מצחצחת שיניים אוספת את הדברים שלי יורדת למטבח, שותה תה או נס(עדיין בזעם, להזכירכם) מנסה ליצור כמה שפחות אינטרקציה עם הסביבה ונוסעת לעבודה.
אם זה יקיצה טבעית, אז אני קמה, מכבה את השעון המעורר עוד לפני שהוא צלצל, בודקת את הפייסבוק (נו זה מעיר אותי, לא כי זה מעניין אותי), פותחת את הטלוויזיה מזפזפת, מוצאת משהו לראות, הולכת למטבח ומחפשת משהו לאכול, לוקחת איתי אוכל ונס\תה, רואה את התוכנית במיטה עם האוכל ואז קמה ומתחילה את היום בכיף.
ולפני השינה?מקלחת, טלוויזיה, ואז מכבה את האינטרנט בפלאפון, שמה על רטט ושעון מעורר, שירותים ועפה לישון :)
יש לך "פאקים OCDים" קטנים כאלה? אני חייבת. חייבתתת חייבת לישון 8 שעות שינה לפחות, יש לי ממש בלאגן עם הקטע הזה, מאז הצבא שלא ישנתי איזה 4 ימים רצוף יש לי טראומה נוראית, אני מחשבת מראש באיזה שעה אני צריכה לקום ולוקחת משם שמונה שעות ושארית (למקרה שאני לא אצליח להרדם), ממש יכול להדפק לי הראש עם זה. ו.. אני לא מצליחה להזכר בעוד

הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: מוקרמים.. כל דבר מוקרם מתקבל בברכה.. זה לאחרונה, זה מתחלף כל הזמן. גם כל דבר עם פטריות.. ממש כל דבר, אם אני נמצאת במקום ובתפריט יש משהו שיש בו גם פטריות 97% שאני אקח את זה
משהו שאת מסרבת בתוקף לאכול: אגוזי המלך.. אפונה ושעועית..
המשקה האהוב עלייך: קולה
והכי פחות: סיידר תפוחים

Black Stain

New member
יאיייי איזה כיף :)

איזה יום בשבוע את הכי אוהבת? אני חושבת שיום.... חמישי
למה? כי בדרך כלל אני מסדרת לעצמי חופש בו והוא סופ"ש אבל לא בדיוק ואחרי שאני מסיימת אותו אני מרגישה שכל החופש עדיין לפניי והוא פשוט קסום.
איזה סמיילי את הכי אוהבת?

מתוק או מלוח? מלוח.. למרות שיש לי תקופת שוקולד לאחרונה
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה.. והייתי רושמת מה היא כתבה אבל נראה לי זה יצא מהקשרו

יש לך חיית מחמד? סוג של.. הם יותר של אבא
אם כן- איזה? דגים
איך קוראים לה? לא נראה לי הוא נתן להם שמות, הוא גם מחליף אותם כל כמה שבועות כשנמאס לו מהם והוא רוצה יפים יותר, אז למדתי לא להקשר

כשהיית קטנה קראת ג'ינג'י? ברוווווור!! כמעט את כל הסדרה
מה הדף בית שלך? חח גוגל.. לא משהו מעניין

משחקי הרעב:
מה הדמות האהובה עלייך? קטניס.. היו לי איתה יחסי אהבה שנאה אבל עכשיו היא לגמרי אחת האהובות עליי
מי המיועד האהוב עלייך? חוץ מקטניס זאת פוקספייס לגמריייי, נראה לי גם הייתי מעדיפה שכולם ימותו והיא תנצח כי הגיע לה
מה היה המוות הכי טוב? של קייטו.. מצמרר בטירוף
סצינה אהובה? טוב זה הגזמת אין לי מושג
יש לי המווווון המון המון המון, אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל לחשוב על זה

פאנארט אהוב (נא לצרף)? אין לי

שיפינג אהוב שאינו מופיע בספרים? ג'ואנה וגייל *בורחת בצרחות*

Billy Shirs

New member
אני גם בעד השיפ הזה
MJ

הייתה לזה רמיזה כזאת קטנטונת בספרים אבל אני הבנתי למה קולינס התכוונה. גם נראה לי שהם ביחד במחוז 2.

Billy Shirs

New member
לא זה,
MJ

היה איזה קטע שג'ו אומרת משהו בסגנון "כולם מפחדים ממני", ואז גייל נכנס והיא אומרת "אבל גייל לא מפחד ממני, נכון?" והוא כזה "Terrified."
אם זה לא אומר שהם עשו סקס, אני לא יודעת מה כן.

Digi Lista

New member
מה שמוזר שכל מילה שלך מצחיקה אותי ואני עדיין

מסכימה לחלוטין עם מה שכתבת. זה עבר גם לי בראש.

למעלה