המיועד השבועי מכה שנית!

Billy Shirs

New member
אני צודקת הרי

אני מתה על רמיזות קטנות כאלה לשיפים.

Digi Lista

New member
השאלה לא אם את צודקת...

את צודקת וגם אני אוהבת רמיזות כאלה. איתך זה יותר בכיוון של איך את מנסחת את הדברים ואותי את ממש מצחיקה גם כשאת לא מחדשת לי משהו שלא ידעתי קודם אני עדיין קוראת את ההודעות שלך וצוחקת

Digi Lista

New member
.....

אין לי תמונה עם אמירה מפורשת כל כך, אבל תדעי שראיתי ושמרתי

N o R i K o

New member
אני מנסה להבין אם את רצינית

ובאמת חושבת שזה מה שקרה, או סתם נהנית לשחק עם המחשבה הזו יותר מדי

Billy Shirs

New member
בקאנון שלי זה נכון.
MJ

הרמיזה הזאת היא לגמרי ג'ו\גייל מבחינתי, אם כי חד צדדי. אני חושבת שאחרי הספר באמת יהיה להם איזה עניין במחוז 2 כשגייל ינסה לשכוח לגמרי מקטניס וייכנע לג'ו בלילה קריר. בסופו של דבר היא תעזוב אותו כי יש לה המון אישוז והיא לא רוצה להיות תחליף למוקינג'יי.

N o R i K o

New member
אה
MJ

חשבתי שהתכוונת שזה באמת קרה, as, את באמת חושבת שהם שכבו ואז הוא עשה לה "המממ טרפייד"! בקטע של היא עושה לו טיזינג כי היא שמה עליו עין, פ'סדר

אני לא חושבת שבאמת יש לה עניין בו. היא פשוט טיפוס כזה שעושה דברים בכוונה לטיזינג, כמו הקטע שבאמצע המעלית מול כולם היא מעסה את החזה שלה, כי היא יודעת שזה יפריע להם אבל אותה זה מצחיק

התגובה של גייל זה לדעתי לגמרי Can you see how huge is the fuck I give? Oh, you can't?
ואני לא חושבת שגייל ירשה לעצמו להיות עם מישהי שהיא חברה של קטניס, כי הוא תמיד יעשה את הקישור הזה ביניהן. זה גם למה אני נרתעת לגמרי מגייל\מאדג'.

השיפים האלה הם לגמרי הרמוס\סיריוס החדש... אני הייתי שיפרית של ג'יימסיריוס חד צדדי. שזה בערך כמו פיטה\דלי.

אוי פאנדום... למה הרשיתי לעצמי להיכנס אלייך

Billy Shirs

New member
באמת מעניין אותי בנוגע למעלית,
CF

פיטוש, בתול טהור בן 16, בפעם הראשונה בחיים שלו (!!!) רואה אישה ערומה ועוד שווה כמו ג'והאנה ולא עושה כלום? פשוט מפטפט איתה בנעימים?
אני יודעת שהוא אוהב את קטניס, אבל עדיין... הוא בן. ויש לו עיניים.

גייל מגיב ככה לכל דבר

והאמת שתמיד תמכתי בכל שיפ פנימי של הקונדסאים, אבל פחות התעניינתי בזה... הרבה יותר אהבתי קראק מאשר רומאנס אצלם.

N o R i K o

New member
מה, לא נכון

להפך, קטניס תמיד מספרת לנו איך גייל מגיב באובר-ריאקשן לכל דבר שנוגע לקפיטול. איך שהוא מדבר למדאג' בספר הראשון זה הכי לא The fuck I give, כי הוא באמת giving a huge fuck! ג'והאנה פשוט באמת עניינה לו כלום בערך

והממ אני חושבת שפיטה התלהב. או שהוא גיי או משהו...

או שהוא היה סטוקר של קטניס וראה אותה מתקלחת, שזה דבר מאוד מאוד סביר לדעתי

האמת שגם אני העדפתי קראקים של הקונדסאים, אבל גם על זה לא עפתי... ה"פ זה מהפאנדומים שלא הייתי נואשת לפאנפיקים שלהם כי נורא אהבתי את הפאנדום כמו שהוא, בלי שינויים. הייתי קוראת בעיקר רונמיוני, או קראקים בודדים של פרד וג'ורג' והקונדסאים, כאמור. ופעם קראתי הארקו כי אמרו לי שהוא ממש ממש טוב (הוא באמת היה ממש ממש טוב), אבל אני תומכת בשיפ הזה בערך כמו שאני תומכת בגייל\פיטה.
אבל הפאנון היה כל כך עמוס רמוסיריוס שהיה לי קצת כאב בטן

Billy Shirs

New member
היה יותר סיריוס\OFC.
CF

כל פאקינג פיק היה סיריוס\OFC.

לא ממש כתוב שפיטה התלהב... כתוב שהוא דיבר איתה כאילו כלום לא קרה והחזה שלה החזיר את ההשתקפות מהחליפה שלו או משהו
איך אפשר לא לבהות בדבר כזה?!
וגם אם הוא ראה את קטניס מתקלחת (ובואי נודה בזה, הוא לא) - ג'ו פי מליון יותר שווה

בקשר לגייל, וול, זה פשוט התחום שלך

N o R i K o

New member
He's my baby

בלב הוא התלהב. אבל פיטה טוב ב... אינטראקציה, והוא יודע שזה מסוג הדברים שלא צריך להחצין.

ואוי, סיריוס\OFC לא הצלחתי לקרוא אף פעם. כל אחת מהן הייתה פאקינג בלאדי מרי סו. עוד לא נפלתי על OFC אחת שהייתה נורמלית.

Billy Shirs

New member
כן, אני מניחה שפיטוש מצטיין בטקט...

אבל עדיין קשה שלא לבהות. אני הייתי בוהה

Digi Lista

New member
אני חושבת שזה כמו שמתארים ב'הישרדות' למשל...

הבן אדם כל כך בסרטים שהוא הולך להפוך לפיתה באופן ממשי שהיצר המיני שלו בכלל לא מגיב...

N o R i K o

New member
... מה, לא. @_@

קראתי את MJ שלוש פעמים, באותה מידה אני יכולה לומר לך שאני בטוחה שדלי מאוהבת בפיטה.

Black Stain

New member
MJ

מבחינתי היא באמת מאוהבת בו והלוואי בסוף הם היו מסיימים ביחד וזהו
אם זה היה עולם מושלם קטניס הייתה עם באטרקאפ, הוא היה חותך לה ורידים בשביל שהיא לא תצטרך לעשות את זה בעצמה
גייל היה מאושר עם ג'ואנה ודלי הייתה מעצבנת עם פיטה
THE END!!!!!

N o R i K o

New member
חח גם מבחינתי אבל זה לא אומר שזה נכון

אני ממש שיפרית של פיטה\דלי והלוואי והם היו ביחד בסוף... אני באמת חושבת שפיטה יכול להיות מאושר איתה, היא האדם היחיד שהוא בוטח בו ושהוא היה שפוי מספיק בכדי לדבר איתה... הוא לא יתייחס לאהבה שלה בסימן שאלה :(
אבל גייל\ג'והאנה... הוא ממש טופ והיא ממש טופ... צריך בוטם בכל מערכת יחסים!

אני בכלל חושבת שג'והאנה לסבית

למעלה