חחחח איזה מתוקה את!
בנונשלאנטיות המעטת מדבריו בנוגע לכותבת המאמר "הפיכת הבטן".
זה יפה שיש בך את המסוגלות לזה.......באופן שיטתי.
אם הייתי רוצה להראות רק את הרע-הייתי מביאה מאמר/כתבה אחרת....
כמובן שהבחנתי גם במה שכתבת לגבי דעתו על הימין, שהיא דעה ברורה, ידועה ומונצחת מדרוקר, כעיתונאי.
*אגב-עיתונאי מגמתי לחלוטין בעיני. חסר הגינות מינימלי בד"כ, לכן הערכתי את דעתו בנדון, בעיקר לגבי הרצוג
למרות שהוא כותב בלשון המעטה בעיני, ואף מציין בגילו לב: "רוב כלי התקשורת, כנראה, לא רוצים להרוס את הסיכוי להפיל את נתניהו ולכן, לא ראינו פרופיל אחד רציני על המועמד לראשות הממשלה."
אז איפה ההבחנה הנייטרלית שלך לגבי תקשורת מכוונת מראש?

ואיפה העיקר הצועק לשמיים במאמר הזה? דברים שבעבורם כתב דרוקר מה שכתב, דברים כמו:
מחובר לעיתונאים, לעשירים שבטייקונים ולראשי האירגונים החברתיים.
מתי בפעם האחרונה הרצוג נקט עמדה שנויה במחלוקת? מישהו שאת הבסיס הפוליטי שלו לא אהב?
הוא היה בקבינט של מלחמת לבנון-ולא הטביע שום חותם. ישב שנים בממשלות אולמרט ונתניהו ומעולם
לא התאבד או איתגר את ראש הממשלה על איזה נושא עקרוני.
*זה שלי-אז איפה הייתה המלחמה אפילו המזערית שלו, כאחד שהיה חבר בקואליציה למען העם? למה להאמין לו עכשיו
אם הוא לא עשה כלום-כחבר בקואליציה?*
יותר מטריד. מה יכולת העמידה שלו בלחצים? יש לו יכולת כזאת, או שהוא חייב להשביע את רצון כולם כל הזמן (אולי הפעם היחידה שהוא לקח לאחרונה החלטה כזאת זה סימון טרכטנברג כמועמד לשר האוצר, למרות שזה הכעיס את שלי יחימוביץ' ואראל מרגלית)?
הרצוג הוא אדם לחוץ מטבעו-שלא לומר היסטרי.
הרצוג הוא אדם לחוץ מטבעו, שלא לומר היסטרי. מי שעובד בסביבתו נדון לרכבת ההרים הזאת של היסטריות קלות, לעתים על דברים פעוטים. זה טבעו. לעתים זה מאוד אנושי, כמו בפעם ההיא שירד מנאום הנצחון שלו על שלי יחימוביץ' ואמר לאישתו שכמעט התעלף על הבמה עשר פעמים.
לעתים, זה מפחיד לדמיין את האיש הזה בראש דיונים הרי גורל.
עמדתו לגבי חנין זועבי השתנתה איזה שלוש פעמים, הוא לא הצליח לפטר כמה מהאנשים שמנהלים את הקמפיין המביש שלו, כי הם קצת צעקו
עמדתו לגבי הגעה לעימות טלוויזיוני, במצב בו נתניהו לא מגיע, התחילה מ'כן', עברה ל'לא' ואז נתקעה במצב המוזר שבו 'אנחנו לא עונים'. אה, כן והוא גם נכנע לדרישה השערורייתית של ציפי לבני לרוטציה בראשות הממשלה.
יש שם עוד כמה אמירות. אבל אני ספק אם "ראית" אותן.

אם יבוא לך, תקראי שוב.