המילכוד שברע במיעוטו.....

לאודר6

New member
לילה טוב

רק לא הבנתי מה קשור עניין הנמאס מביבי לעניין הראיון שלו בערוץ 10.
אף אחד לא צח, אבל הצביעות עושה לי כאבי בטן... לפחות שלא יתלוננו, כי זה מגעיל.

לאודר6

New member
הנה הסיבה למה נמאס מביבי

כשקודחים לנו במוח 20 שנה זה פשוט חייב לעבוד... אין דרך אחרת... אף אחד לא חסין ... אין לאן לברוח...
העיתונאי קלמן ליבסקינד ריכז את זה באופן משקף לדעתי.
http://www.maariv.co.il/journalists/journalists/Article-467942

מומלץ לקרוא הכל, כדי לקבל תמונה שלמה ומלאה.

היא סה"כ אומרת דבר אחד

אין פה השוואה בין צדדים, יש פה חוסר עקביות וחוסר יושר של ערוץ 10.
ערוץ 10 התקפל מול טיבי ולא מול ביבי.

טיבי לא רצה את הדגל,ביבי לא רצה את דרוקר.

במקרה 1 הסכימו, במקרה 2 לא.

אם טיבי ביקש ולא עשו מזה עניין, גם לביבי מותר לבקש ושלא יעשו מזה עניין.

את טועה

אין דין אחמד טיבי כדין ראש ממשלה.
לדעתי נתניהו עשה טעות. וכשזה מגיע ערב בחירות, אז כן עושים מזה עניין.
אז ביבי נתניהו מחרים עיתונאי ואחמד טיבי מחרים את הדגל ואת חושבת שזה בדיוק אותו הדבר.
אשריכם.

אני לא יכולה לטעות כי זו סה"כ דעה אישית

להגיד למישהו שהוא טועה זה אם הוא טועה בעובדות,
כותב דברים לא מדוייקים ולא נכונים.
אי אפשר להגיד על דעה אישית שהיא טעות,מקסימום להגיד שאת לא מסכימה עם דעתי.

ולעניין,

מבחינת ערוץ 10 זה היה אמור להיות אותו דבר, עקביות, אובקייטיביות, כך אני חושבת.
מבחינתי ערוץ 10 היה אמור לסרב לטיבי ולא להתקפל ולהסיר את דגל ישראל!
כמו שבצדק הוא סירב לביבי.
מאחר ולא סירב לטיבי, דעתי היא שלא היה צריך לסרב לסרב לביבי, ולי זה פחות משנה אם זה ערב בחירות או לא.
זהו.

סליחה, הייתי צריכה להוסיף את המילה 'לדעתי'

אחמד טיבי הוא לא ציוני. גם לדעתי ערוץ 10 לא היה צריך להתקפל, אבל לא היתה כאן החרמה של עיתונאי או שדרן מסויים. מקסימום לא שמו את הדגל מאחורי פוליטיקאי ערבי שלא רוצה
שיזהו אותו עם דגל ישראל. לעומת זאת, ראש ממשלת ישראל, מחרים עיתונאי ישראלי כי הוא פוחד משאלותיו או סתם לא נוח לו עם שאלותיו. אם את רואה את שני המקרים כדומים או כשווים,
אז כמו שאמרתי קודם, אשריך וטוב לך. אני לא יכולה להתמודד עם השוואות כאלה.

לאודר6

New member
אחמד הוא חבר כנסת בכנסת ישראל ודגל ישראל מסמל ריבונות

אם אחמד לא ציוני, יכול ללכת היכן שהוא מרגיש ריבונות כפלשתיני, אבל אם הוא רוצה להרגיש אזרח ישראלי הוא חייב לכבד את הריבונות של המדינה שלכנסת שלה הוא נבחר באופן דמוקרטי ואם הוא לא רוצה להצטלם ליד הדגל של המדינה, הרי שבכך הוא מעיד שאינו מכיר במדינה זו.
האם זה מקובל עלייך?
אם מקסימום לא שמו את הדגל מאחורי פוליטיקאי ערבי שלא רוצה שיזהו אותו עם דגל ישראל, הוא כזה קל בעינייך, אז אני באמת לא מבינה מה היא מדינת ישראל בעינייך?
ואם כן, אז מה לנו כי נליין על סתיו שפיר היהודיה, שההמנון הוא גזעני בעיניה?

לאודר6

New member
לא חשבתי אחרת. ברור שערוץ 10 הוא הבעיה

העניין שיחפה ממעיטה מאחריותו של ערוץ לארוע המביש שח"כ בישראל מחרים את דגל ישראל ובכך בעצם מפגין את יחסו המזלזל למדינת ישראל בכלל...
אז למה שנתניהו יתייחס לערוץ הזה בכלל... הערוץ, שבין יתר מחדליו, התחנן בפניו להציל אותו מחובות שהוא ערוץ 10 אחראי לו במישרין... פשוט אין גבול לחוצפה...

לאודר6

New member
יחפה, אז אולי זה יעזור להסביר יותר טוב

עמית סגל העיתונאי החרוץ והחריף מערוץ 2 העלה סרטון בו הוא אומר את הדברים הבאים:
אני חושב שרוב עמיתי איבדו את הצפון לחלוטין בבחירות האחרונות.
אני רואה דברים בטוויטר ... אולי תתפקדו למפלגה ויאלה כאילו (מדבר בתמיהה) מממ מה לכם ולעיתונות?
לא לא לא לא מדובר על כולם רק 70%. פשוט אתה נכנס לחשבונות טוויטר ואנשים... כאילו... אההה יתפקדו למפלגה ויתחילו לעבוד בשבילם.

מאחר והדברים הועלו בפייסבוק, ליתר בטחון אצרף את הקישור:
https://www.facebook.com/video.php?v=1568952530027084&set=vr.1568827556706248&type=2&theater

לאודר6

New member
ומה לנו כי נלין על הדרעקר... הנה עוד אחד

כשקראתי את הנכתב בקישור הזה, הרגשתי כאילו הפעילו כמה דיביזיות כדי להפיל את נתניהו ובדרך הכי לא דמוקרטית. לפעמים אני תוהה כמה בן אדם יכול להיות חזק ולא ליפול. זה כבר בלתי אנושי.
המדינה כבר מזמן מתנהלת באופן לא דמוקרטי. את מי שרוצים להפיל מחפשים כיצד להפליל וכבר היו דברים ולא מדובר רק בנתניהו. מדינת משטרה, גועל נפש...
ועל יואב יצחק אני סומכת, כי הוא חשף הרבה שחיתויות.

http://www.news1.co.il/Archive/002-D-100814-00.html

עיתונאי 1: "אני הרגתי את ביבי אצלי"; עיתונאי 2: "אני עוד יותר הרגתי אותו".
מה זה הדבר הזה ?????

Ronit FL

New member
נקודתית, במקרה של הסרת דגל,

זה מבייש אותי.
אסור שדבר כזה יקרה.
אגב, אם טיבי מתנגד לדגל, הכיצד הוא וחבר מרעיו נשבעים אמונים לכנסת ישראל?

ALIsuperstar

New member
רביב דרוקר אינו אובייקטיבי ואמוציונלי מידי

יונית לוי כן.

זוכר את אילנה דיין, על הלינץ' שהיא עשתה לברק בזמן שהיה ראש ממשלה, ונאלצה להתנצל אחר כך על המילים שאמרה?
אז אנחנו העם אולי צמאים לזה, אבל זה נזק חינם לראש ממשלה פעיל, ועדיף להימנע מכך, מאשר להיכנס לזה...

ומן הסתם שיש לו את הזכות המלאה לבחור אצל מי להתראיין, הרי יש עכשיו בחירות, ואפילו שמילים שנאמרות נגדו, ושאלות מטופשות ששואלים אותו, אינם נכונים, הם עדיין מספיק כדי להזיק לבחירות, כי האזרחים צופים...

אהבתי את מה שביבי אמר על שהאזרחים לא באמת בוחרים ראש ממשלה, אלא הוא זקוק למנדטים בלבד.

Ronit FL

New member
פומה יקירתי,

זה לא הרע במיעוטו.
הרע במיעוטו שולט היום במדינה.
לרע במיעוטו לא אכפת ממך ולכן יש בחירות בשבוע הבא.
&nbsp
טיבי יהיה שר הבטחון כמו שאת ואני נהיה שרות החינוך בלי רוטציה.

puma141

New member
בואי לא נתפס על קטנות-

אז לא חוץ וביטחון, סתם בקואליציה.
לא מקובל עלי.....החיזוק הזה בתוך אוסף של אנשים שהם בעצם בעיני כמעט אנטי-ציוניים.
אני יודעת שזו אמירה חמורה, אבל כך אני רואה אותם.
את מירב מיכאלי, את סתיו שפיר ועוד כמה. זה מצב מבחינתי מאוד מסוכן..
מה גם שהמפלגות שילוו את הקואליציה הזו באם תוקם, גם הם מאותו צד פוליטי קיצוני של המפה.
בדיוק כמו שאני מודאגת מהקואליציה האחרת שעלולה לקום, שחלק מהמפלגות בה הם מהימין הקיצוני.

עבורי-זה לבחור מתך הרע במיעוטו הכללי. את רשאית להגדיר את הרע במיעוטו, כרצונך.

puma141

New member
דרוקר:"האם בוז'י בכלל מתאים?"

והכותב הוא לא אחר-מרביב דרוקר, שעל פניו ברור מאוד מה יחסיו עם נתניהו, אבל מצד שני
הוא מספיק הוגן כדי לכתוב את דעתו על בוז'י-למרות יחסיו עם נתניהו.
הוא נותן פה קווים מסויימים לדמותו, שאנחנו צריכים לקרוא בעיון...
גם כי דרוקר קצת יותר קרוב מאיתנו כעיתונאי לצלחת הפוליטית, ושוב- גם למרות חוסר אהדתו לנתניהו..

הרע במיעוטו, לגמרי......כבר אמרנו?

http://drucker10.net/?p=2593

את קוראת את רביב דרוקר

והוא אכן שואל שאלות שכל אזרח שואל את עצמו,
אבל את שוכחת את השורה התחתונה של המאמר הזה:
"אני מעדיף אותו בכל יום על נתניהו (אפילו את בוגי יעלון וגדעון סער אני מעדיף, אם נגזר עלינו שהימין ישלוט), אבל מי שחולם שהרצוג יפנה מתנחלים, יחתום על הסדר קבע או יכונן חוקה לישראל – עדיף שיתעורר."

בסך הכל, מה שרביב דרוקר מנסה להגיד לנו, זה לא לחיות באשליות שאדון בוז'י הרצוג יכונן כאן חוקה או יחתום על חוזה שלום או שהוא יפנה גושי מתנחלים. כלומר, הוא לא רע בכלל, הוא חרוץ מאוד והוא יכול לעשות מיליון דברים בעת ובעונה אחת והוא גם מאוד אנושי, אבל אין לו את האומץ של מנחם בגין או של יצחק רבין ואפילו לא של אריאל שרון...
אז בוז'י הרצוג הוא לא נפיל ואף אחד במדינה לא משלה את עצמו שהוא יזיז הרים, אבל לפחות הוא לא מגלומן כמו נתניהו ולא יסבך אותנו במדיניות חוץ הרת אסון.
חוץ מזה, כעיתונאי טוב, תפקידו של דרוקר להביא לנו קווים לדמותו של כל מועמד. ממה שקראתי, אני דווקא הופתעתי לטובה. אבל עדיין אני עם יאיר לפיד למרות שגם אותו רביב לא סובל

puma141

New member
חחחח איזה מתוקה את!

בנונשלאנטיות המעטת מדבריו בנוגע לכותבת המאמר "הפיכת הבטן".
זה יפה שיש בך את המסוגלות לזה.......באופן שיטתי.

אם הייתי רוצה להראות רק את הרע-הייתי מביאה מאמר/כתבה אחרת....
כמובן שהבחנתי גם במה שכתבת לגבי דעתו על הימין, שהיא דעה ברורה, ידועה ומונצחת מדרוקר, כעיתונאי.
*אגב-עיתונאי מגמתי לחלוטין בעיני. חסר הגינות מינימלי בד"כ, לכן הערכתי את דעתו בנדון, בעיקר לגבי הרצוג
למרות שהוא כותב בלשון המעטה בעיני, ואף מציין בגילו לב: "רוב כלי התקשורת, כנראה, לא רוצים להרוס את הסיכוי להפיל את נתניהו ולכן, לא ראינו פרופיל אחד רציני על המועמד לראשות הממשלה."
אז איפה ההבחנה הנייטרלית שלך לגבי תקשורת מכוונת מראש? :)
ואיפה העיקר הצועק לשמיים במאמר הזה? דברים שבעבורם כתב דרוקר מה שכתב, דברים כמו:

מחובר לעיתונאים, לעשירים שבטייקונים ולראשי האירגונים החברתיים.

מתי בפעם האחרונה הרצוג נקט עמדה שנויה במחלוקת? מישהו שאת הבסיס הפוליטי שלו לא אהב?

הוא היה בקבינט של מלחמת לבנון-ולא הטביע שום חותם. ישב שנים בממשלות אולמרט ונתניהו ומעולם
לא התאבד או איתגר את ראש הממשלה על איזה נושא עקרוני.
*זה שלי-אז איפה הייתה המלחמה אפילו המזערית שלו, כאחד שהיה חבר בקואליציה למען העם? למה להאמין לו עכשיו
אם הוא לא עשה כלום-כחבר בקואליציה?*

יותר מטריד. מה יכולת העמידה שלו בלחצים? יש לו יכולת כזאת, או שהוא חייב להשביע את רצון כולם כל הזמן (אולי הפעם היחידה שהוא לקח לאחרונה החלטה כזאת זה סימון טרכטנברג כמועמד לשר האוצר, למרות שזה הכעיס את שלי יחימוביץ' ואראל מרגלית)?

הרצוג הוא אדם לחוץ מטבעו-שלא לומר היסטרי.

הרצוג הוא אדם לחוץ מטבעו, שלא לומר היסטרי. מי שעובד בסביבתו נדון לרכבת ההרים הזאת של היסטריות קלות, לעתים על דברים פעוטים. זה טבעו. לעתים זה מאוד אנושי, כמו בפעם ההיא שירד מנאום הנצחון שלו על שלי יחימוביץ' ואמר לאישתו שכמעט התעלף על הבמה עשר פעמים.

לעתים, זה מפחיד לדמיין את האיש הזה בראש דיונים הרי גורל.

עמדתו לגבי חנין זועבי השתנתה איזה שלוש פעמים, הוא לא הצליח לפטר כמה מהאנשים שמנהלים את הקמפיין המביש שלו, כי הם קצת צעקו

עמדתו לגבי הגעה לעימות טלוויזיוני, במצב בו נתניהו לא מגיע, התחילה מ'כן', עברה ל'לא' ואז נתקעה במצב המוזר שבו 'אנחנו לא עונים'. אה, כן והוא גם נכנע לדרישה השערורייתית של ציפי לבני לרוטציה בראשות הממשלה.

יש שם עוד כמה אמירות. אבל אני ספק אם "ראית" אותן. :) אם יבוא לך, תקראי שוב.

אני קראתי הכל

אני לא הגבתי על דבריו של דרוקר כי אני לא מכירה אף טוען לכתר ראש הממשלה שלא מקורב לעיתונאים ולטייקונים כאלו ואחרים.
הגיע הזמן שתצאי מהתמימות האופורית שלך ותביני שמדובר בפוליטיקה. פוליטיקה זה לא עסק תמים ולא עסק טהור כפיים. פוליטיקה זה המון תככים, קשרים והמון כסף
שצריך לממן את כל העסק הזה.
תראי, אני לא מצביעה לבוזי הרצוג ואין לו שום עניין להגן עליו או לקשור לו כתרים. אני פשוט אכלתי ונשמתי יותר מדי פוליטיקה בימי חיי והיום אני קצת עייפה מהוויכוחים
הנואלים האלה. אני החלטתי למי אני מצביעה ואין לי שום כוונה לעשות נפשות ליריב הכי גדול של לפיד. תצביעי למי שאת רוצה, אבל את חייבת להבין שאין מועמד מושלם
ואין מועמד אחד שכל העיתונאים יקשרו לו כתרים או יגמרו עליו את ההלל. אין חיה כזאת.

למעלה