המילכוד 22 הפרטי שלי...

sharonmx

New member
איי.. איך מוכר...

המילכוד הזה.. נשמע כלכך מוכר שזה כואב! אני במקצוע ממש אחר, וזה לא משנה בכלל- הבעיות אותן בעיות. מצד אחד- אני רוצה את הקריירה שלי, והייתי משקיעה המון שעות ושעות נוספות בעבודה לפני הלידה. אני יודעת שמצפים ממני כשאחזור (בעודשבוע וחצי, באסה) לחזור לתפקוד של קודם פלוס השלמת חוסרים. ברור לי שבזמן שלא הייתי היה מישהו (טיפוס מגעיל ודוחה) שחוץ מזה שהשמיץ אותי בכל הזדמנות וסיפר לכולם איך בטח נמחק לי השכל וכו' וזה מעצבן אותי נורא (טוב, הוא עוד יזכה לקבל מנה מהפה שלי שהוא מאוד מפחד ממנו...) ברור לי שאף אחד לא יעריך שעבדתי קצת מהבית בחופשת לידה (דבר שמאוד לא מקובל אצלנו) ורק מחכים לי עם ערימה של דברים, אבל לאו דוקא החשובים והמעניינים שיש. בקיצור- מה שרציתי להגיד ופתאום השתפך לי זה שהמלכוד הוא בין הרצון לקריירה מוצלחת כמו שהיינו פעם, לבין השינוי שפתאום מגיע בצורת הורדת משכורת והרצון שלנו להקדישזמן לדברים החשובים באמת. למי שיש את נוסחת הקסם- אני אשמח לשמוע!

איזו טמבלית אני!!! ../images/Emo163.gif

רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה... אז הנני כאן. ועד טמבליות: רק עכשיו קלטתי שאת - ערפילית, עו"ד. ואנחנו בוותק ממש דומה, ועם התלבטויות ממש דומות. אני מניחה, שפשוט צריך ללמוד להלך בין הטיפות ולשרוד את התקופה הקשה של ההתחלה. עם עודד, בני הגדול, ככל שהוא גדל, ככה זה היה אפשרי יותר להיעדר ולשקוע בעבודה (וגם להתקדם בהתאם). לפעמי יש לי קצת דקירות מכאיבות בבלוטת הקריירה שלי, כי החלטתי לעבוד כעו"ד בשירות המדינה לשנתיים שלוש, לצורך הרחבת המשפחה קצת יותר בקלות. אני מרגישה לעיתים שהתפקיד שאני עושה קצת קטן עלי או קצת דורך במקום. מצד שני, זה המחיר בשביל שאוכל לקחת ימי מחלה כשצריך, להאריך חופשת לידה בחודשיים בלי שאף אחד יצייץ, ולעבוד שעה פחות ביום עד גיל שנה, פשוט כי ככה זה בתקש"יר. כבר מתחיל לבעור לי בישבן הג'ינג'י שלי לעשות משהו משמעותי יותר, אבל זה המחיר שאני משלמת כרגע, בשביל האיזון הנכון בין חיי המקצועיים לרצון שלי להיות אמא זמינה.

משוש30

New member
הי ברוכה הבאה ומזל טוב ../images/Emo24.gif

דרך אגב איך את מרגישה? המחלה עברה?

תודה, תודה ../images/Emo9.gif

מאוד מוצא חן בעיני כאן. עדכון על מצבי - בפורום הנקה. "לא מציאה, אבל יהיה טוב", נשמע כמו תמצות נכון. ואין לי הרבה נגישות למחשב, כך שאני מבליחה רק אחת לכמה ימים.

למעלה