המיצעד התמונההההה

שושיתה 1

New member
שמעו ושימעו טוב טוב...

אני יעשה מה שבה לי אני הסגן של הפורום הזה מי שעדין לא קלט. אז הינה אני אומר שוב אני סגן הפורום כאן. ואני לא מציף זה קשור לשרית אז זכותי. המשך ערב טוב בלי תגבות בקשה---> יש לכם תגובות שי לי איסקיו ומסנגר שלום!!!

מה אתה אומר...אני יגיב אם בא לי

רק חסר לנו עכשיו תהצפות שלך שי.. חח אם אתה סגן אז אני המנהלת פה.... אולי בהתחלה היתחננת למושיק שיעשה אותך סגן,אבל אני לא רואה בשום מקום פה שכתוב בו שאתה הסגן...צטערת...

שושיתה 1

New member
מותק לה...

אני לא יתחננתי לאף אחד את יכולה לישאול את מושיק בעצמיך. ואני לא מציף כאן ביכלל אני שם לכם דברים הקשורים לשרית. וכמו שאת בה לך להגיב אז גם לי בלי להגיב לדברים. יאלה נסיים כאן נשמה ביי שבת שלום.

מה אתה כל הזמן מתחמק?!

אתה לא יודע להיתמודד עם דברים אז אתה בורח.. סבבה לך...אבל אם תמשיך להציף פה זה לא יעבור בשתיקה..

שושיתה 1

New member
מותק ניקול

אני יודע להיתמודד טוב מאוד. חחחחחחח עוד אחת מאימת . תרגיעי.

לא מאיימת,אני אומרת..

חוצמזה על מה מגיע לך להיות סגן? על ההצפות? טוב על הנושא הזה אני כבר ידבר עם מושיק לילה טוב לך

אני לא זוכר שמישהו או במקרה הזה

מושיק מינה אותך להיות הסגן שלו שים תדברים האלה באתר שלך שם אתה המנהל סגן המנהל וועד העובדים אבל בקשר לפורום הזה די לחלום שי

צודק..

וחוצמזה אם אתה סגן אז בתור סגן לא הייתי מצפה שתציף.. אתה אמור לשמש דוגמא לאחרים

שושיתה 1

New member
נשמה ניקולי....

אני לא מציף כפרה,אני רק שם לכם תמונות ודברים הקשורים לשרית. כפרה עליך דברי איתי באיסקיו או מסנגר אני יסביר לך יותר טוב ולדעתי אני משמש דוגמה מצוינת. שבת שלום!!!

שושיתה 1

New member
אור ...

אתה יכול גם לישאול את מושיק שוב מה אני כאן בפורום הזה? ואני לא שואל אותך איפו להשים דברים אני ישים איפו שבה לי אתה האחרון שאני ישאל אותו ביי לך.

זה גם לא העינינים שלך תאמין לי

טוב אין לי כוח וזמן לריב איתך יש לי דברים יותר חשובים לעשות

למעלה