בואנה שי הפכת להיות חוצפן תרגע
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 4/9/04 #21 ניקול יא מצחיקה אבל מה הכי מצחיק ששי כל פעם כותב ביי אני לא מגיב יותר וממשיך להגיב... ואז שוב ביי לך...חחח זה קורע אותי
ניקול יא מצחיקה אבל מה הכי מצחיק ששי כל פעם כותב ביי אני לא מגיב יותר וממשיך להגיב... ואז שוב ביי לך...חחח זה קורע אותי
1 11מ ו ר ט ח ג New member 4/9/04 #25 חחחחחחחחחחחחחחח וואלה עינב צודקת...וגם את אחותי...ואור קיצר אני איתכם חח...
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 4/9/04 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שי אתה לא שם לב שכולם נגדך אולי תבין שאתה טועה
ש שושיתה 1 New member 4/9/04 #35 אני לא טועה בובה שאני צודק אני גם יעמוד על זה מה חשבת אני פריר בן 5 טעות
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 4/9/04 #37 תלמד לכתוב.. אז אולי נחשוב שאתה בן 6 ולא 5 לא שאני יודעת לכתוב חחיחיחיחיחיח ניקול הבינה
ש שושיתה 1 New member 4/9/04 #43 גברת לא כולם מושלמים .... גם את לא מושלמת אין מישהוא בעולם הזה מושלם ...
נ ניקול NiCoL New member 4/9/04 #45 מה הקשר למושלמים?? לא צריך להיות מושלם כדי לדעת לכתוב נכון... שלא לדבר שאתה בן 16 או יותר...
ש שושיתה 1 New member 4/9/04 #50 נו אז.. יש לי שגיעות יש לך בעיות.. אל תיקראי מה שאני רושם היה יותר טוב. חתיכת חשה אחת.