איה!!! כואב לשמוע אותה. חחח סתם זמרת גדולה
M McCriminal New member 22/9/06 #382 אהבתי... אגב אזהרה ../images/Emo58.gif בווינט! לא כדאי להיכנס...
L limors2 Active member 22/9/06 #383 אחחחח קרן פלס../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "מי זאת" "זמרת" "היא עונה לי"
אחחחח קרן פלס../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "מי זאת" "זמרת" "היא עונה לי"
M McCriminal New member 22/9/06 #387 חחחח ראסמי נוסטלגיה! ועכשיו איתי! לא מתעסק ברגשות יותר מדייייי אגב הדר באמת על כדורים היא פשוט הורגת אותי היום מצחוק!
חחחח ראסמי נוסטלגיה! ועכשיו איתי! לא מתעסק ברגשות יותר מדייייי אגב הדר באמת על כדורים היא פשוט הורגת אותי היום מצחוק!
L limors2 Active member 22/9/06 #388 רק 3 שירים נשארו!../images/Emo54.gif אחד מהם יהיה חושב על לאה. אחד יהיה שיר הסלט השוביניבטי של הראלי סקעת. מה יהיה השלישי? הנה אני בא?
רק 3 שירים נשארו!../images/Emo54.gif אחד מהם יהיה חושב על לאה. אחד יהיה שיר הסלט השוביניבטי של הראלי סקעת. מה יהיה השלישי? הנה אני בא?
M McCriminal New member 22/9/06 #393 מן הסתם... חושב עליה יהיה שלישי הנה אני בא שני ואת ראשון. הימור שלי...
L limors2 Active member 22/9/06 #391 מההה לאה לא מקום ראשון?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
L limors2 Active member 22/9/06 #395 לא חשבתי שהנה אני בא יהיה כזה גבוה אבל אין מוי=עמד אחר שאני מצליחה לחשוב עליו ואין מצב שזה לא נכנס אבל מה מקום שני?
לא חשבתי שהנה אני בא יהיה כזה גבוה אבל אין מוי=עמד אחר שאני מצליחה לחשוב עליו ואין מצב שזה לא נכנס אבל מה מקום שני?
M McCriminal New member 22/9/06 #396 ועכשיו המתח האמיתי... מי יזכה בכל האלבומים לתשס"ז?! בבקשה אני מת לשמוע את השם אבישי סלונים, כל כך רוצה!!
ועכשיו המתח האמיתי... מי יזכה בכל האלבומים לתשס"ז?! בבקשה אני מת לשמוע את השם אבישי סלונים, כל כך רוצה!!