המיקס החדש שלי +מערך שיעור

מגן רן

New member
המיקס החדש שלי +מערך שיעור

החל מהיום, בכל שבוע אעלה לכם דיסק ממוקסס + מערך אימון. תהנו! משך האימון: 60 דק'. מערך שיעור: 5 טיפוסים של 8-6-4-6-8 דקות, 4 דק' מישור ובניית התנגדות חדשה עד הגעה להתנגדות הרצויה. קצב מישור: 90 סל"ד קצב טיפוס 70 סל"ד.

Tami661

New member
מלך../images/Emo47.gif... מזמן לא השתמשתי בתואר הזה

אבל פשוט מגיע! תודה
וכמובן שהפרסום השבועי יזכה לנעיצה
בתקווה שיתפתח שרשור וכל מדריך יתרום מעושרו

ללי1

New member
לא מצליחה ../images/Emo10.gif מישהו הצליח?

רן, המון תודה. יכול להיות ששיחת הטלפון שלנו עשתה לך חשק? כי אם כן אני אשמח לדבר איתך על בסיס יומי.... (ליאת, יורם להב..)

SimplyMe1

New member
אני שומעת אותו ברגעים אלו

ההתחלה נשמעת מבטיחה:) אני אמנם ממקום של מתאמנת ומכורה לספין' אבל הורדתי את המיקס כשאחזור לרוץ. מספין' מושבתת ימים בגלל ברך ימין בעייתית
ד"א,חוץ מטוב לב מה יוצא לך מפרסום של המיקסים שלך בשיעורים?
זה הרי לאפשר למדריכים שלא יודעים או קצת עצלניים;) לא להתאמץ על מערך שיעור אלא להתבסס על העבודה הקשה שלך בבניית המיקס ומערך השיעור.

עדושם

New member
הי רן האם יש באפשרותך לשלוח קישור אחר

הקישור לא תקין תודה מראש

vanilla maple

New member
באמת מזל שלא

קראתי את זה אחרי ששמעתי, דיסק שלך בהישג יד ולא לשמוע זה ממש פשע. תודה על שיעור מדהים כרגיל, מצטערת שנאלצתי לצאת יותר מוקדם

אבישג7

New member
אוף.זה לא עובד../images/Emo10.gif

וחשבתי לפנק את הנגן שלי..שעוד לא מצא את עצמו מאז שהוא נמחק באכזריות...
וגם לפנק את עצמי.. אחרי שיעור באור,ללא מוזיקה...

SimplyMe1

New member
אני אנסה לשלוח לך

ובאיזה חלק את נתקלת בבעיה? כי אחרי שהורדתי אתמול את הקטע אז פתחתי אותו רגיל,שמעתי ממנו קצת,ואחרי שסגרתי את האייטונס,הקובץ התחיל עם בעיות של שמירת קובץ במחשב בכלל ובאייפוד בפרט,בקיצור רק עכשו אחה"צ חזרתי הביתה לטפל בבעיה והאייפוד שלי התפנק במיקס חדש לריצה. מה סה סה שיעור באור ובמוזיקה?זנות מה שהולך אצלכם

אבישג7

New member
אני נתקלת בבעיה בחלק הדיי התחלתי

של העניין..
כשאני נכנסת לקישור,כתב שהקובץ לא זמין...

למעלה