המיקס החדש שלי +מערך שיעור

SimplyMe1

New member
באמת מוזר..כי אני טיפלתי בזה קודם

ועכשו כשנכנסתי הוא קודם שהקובץ באמת לא זמין לי בהודעה כתומה. תנסי לסירוגין..

אבישג7

New member
טוב.. קבלי ביטול..

אחלה מיקס! הנגן שלי מרוצה מאוד!! משובח ביותר!

הילושקס

New member
לטובת המסתבכים העליתי את הקובץ לעוד שרתים,

לינקים: (רן, אמחק אם תבקש) הורדה 1 או הורדה 2 היה שיעור מעולה!
ואדליף שגם ממלתחות הנשים נשמעו קולות פירגון והתלהבות תודה

מגן רן

New member
מה פתאום למחוק

הייתי עושה זאת בעצמי אם הייתי יודע איך... לגבי השיעור- תודה, שמח שנהנית (וגם האחרות..). האמת גם אני...

כבודדדדדדדד

אהבתי מאד. הן את המערך ואת את הפלייליסט והקצב. ועכשיו תסביר למפגרים כמוני איך מעלים קובץ לאתרים האלה. עודדת אותי לתרום גם.

מגן רן

New member
אין לי מושג...תשאל את

אסף (האנאירובי) שבפעם הראשונה הדריך אותי איך לפתוח חשבון ואת הילושקס...

הילושקס

New member
בשביל מה סיימתי אוניברסיטה...

אתרי האחסון הישראלים שאני העליתי אליהם את הקובץ: http://www.f2h.co.il (ניתן להעלות קבצים עד 75MB) http://upload-il.com (ניתן להעלות קבצים עד 500MB) לא צריך חשבון, לא צריך למלא פרטים, כל שיש לעשות הוא ללחוץ על Browse, לבחור את הקובץ שלך ובסיום ההעלאה ינתן לך הקישור לקובץ + קישור למחיקת הקובץ (אם תרצה להסיר אותו מהרשת)

להלן המידע המפקד

השתלמות וכנס ספינינג ישראל I.S.C. 2010 בתאריך 26.4.2010 בשעות 10:30 עד 16:30 בהולמס פלייס רעננה הרשמה ב: www.shvoong.co.il בתכנית: 1. 10:30 הרשמה 2. 11:00 הרצאה עם שון פורטל - השפעת האימון על הרכב הגוף ופיזור השומן בנשים תרומת אימון כוח לעומת אירובי 3. 12:30 שעור ספינינג 45 ד' עם רוני יפה -RPM וקצב סיבובי פדלים אימון לפיתוח היכולת לדווש בקצב האידיאלי במישור וטיפוס עם התנגדות גבוה 4. 13:20 שעור ספינינג 40 ד' עם ברק גרשון- שעון שוויצרי" מבנה וחלוקת שעור לזמנים השימוש בשעון ובזמן כדבר מדויק ולא פקטיבי 5. 14:00 שעור ספינינג 40 ד' עם ליאת אונגר- רכיבה איכותית שיפור סגנון למניעת כאבי גב ישיבה נכונה ללא עומס על , הגב התחתון ושמירה על איזון שרירים 6. 14:50 הפסקה 7. 15:20 הרצאה עם אייל אמון - כשאתה רוכב, ההורמונים דוהרים" ההרצאה תעסוק ברכיבת אופנים בראי המדע - המערכת ההורמונאלית, השפעותיה האנאבוליות והקטבוליות המאפיינת פעילות גופנית ברקמות הגוף השונות, מתי שכרנו יוצא בהפסדנו, מהי השפעתן של העצימויות השונות ברכיבה על אפקט האימון המתקבל ברמה הפיזית והמנטאלית, ומה בין שילובה של המוסיקה ליכולת הגופנית... מחיר 180 שח מספר המקומות מוגבל והביקוש רב אני נרשמתי...

gin11

New member
פשוט- נפלא שאפו אחד גדול ../images/Emo45.gif

אז ככה , היום חוויתי אימון על פי הדיסק שלך . ( אימון עליות .. פחות או יותר נאמן למקור ) ת-ע-נ-ו-ג ... אהבתי ... אהבתי את הקצב ,את עריכת המוסיק בצורה מקצועית אהבתי את הרעיון - את הדרך ... ובהחלט לא פחות את היישום בשטח.. ( זה לא ממש ברור -מאליו לקחת דיסק אחר ולהעביר אותו בצורה מקצועית) רן , אתה פשוט ג-ד-ו-ל-!!!! ולא רק בבניית האימון . ( ניסיון רב של שנים ומקצועיות אין קץ) בעיקר - הגדולה שלך היא בנתינה ובשיתוף .. וזה לא בא עם השנים . זה בא עם האדם . מה לא "אהבתי "?!
לא אהבתי לדעת - שעדיין לא מחברת באופן מושלם במיקס :)
ויש למה לשאוף ...

gin11

New member
הסתיילים - התבלבלו צריך להיות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב , אחרי נפקדות או יותר נכון עריקות ... יש תקלות . :)

מגן רן

New member
הלו יפי ...../images/Emo201.gif

א) התגעגתי! ב) תודה על המחמאות! שמח שאהבת! ג) שתפי חוויות מהאימון.

gin11

New member
רן:)../images/Emo24.gif

1. גם אני התגעגעתי . 2. הרווחת את המחמאות בגדול- כמו תמיד:) 3. אהבתי מאוד 4. חוויות מהאימון- אחר ה3הריים לקראת החג . ויש ... - הייתי מתאמנת נטו .. באימון של יאיר . הוא העביר אותו בקבו3ת השבת היתולוגית , שעברה ק3ת שינויים . אך בשבילי- זה להיות מתאמנת נטו . אכתוב באריכות .

gin11

New member
בלי נדר- כשאחזור הביתה תהיה העלאה מוכנה .

הפעלתי בלילה .

למעלה