מה תגיבו לאורנה בנאי בראיון ברשת ב'?
"ביבי עוף לי מהעיניים, איני יכולה לראותך"
אורנה בנאי ויתר הסלבים עם האימרות שלהם, כולם מחפשים להיות ולהשאר בתודעהמה תגיבו לאורנה בנאי בראיון ברשת ב'?
תצביע עבור אחד שלא נבחר? קודם שיבחר.זה זמני. כשחס וחלילה הם לא יוכלו לשלם חשבונות ולקיים את העסקים שלהם, הם יתפכחו. בסקרים מעודכנים, הליכוד יורד מארבעה מנדטים. הליכוד חייב להחליף אותו, אני מקווה שבגדעון סער. הוא אחד ההגונים היחידים מבין אלה שנותרו שם. ייתכן ובסיטואציה מסוימת אפילו אצביע עבורו.
אם החיפטש תודעה כזו, מצבם גרוע, עוד מעט תבכה שאין לה מה לאכול כי הימין הגדול והחזק לא יגיע להופעות שלה חחחאורנה בנאי ויתר הסלבים עם האימרות שלהם, כולם מחפשים להיות ולהשאר בתודעה
אם כך, היא איבדה את דעתה, להתבטא כך לראש ממשלה זה מעליב אותי אישית. ואני לא כזה שנעלב מהר. להעליב ראש ממשלה זה להעליב את העם כולו, אסור לתת לאנשים כאלו להתבטא, זה לא חופש ביטוי זה חופש ביזוי, שלא מוסיף לאף אחד כבוד, לא לנו בינינו לבין עצמנו, ולא לנו בעיני העולם.היא איבדה את הטא'צ
ירידה לצורך עליה, אל תדאגזה זמני. כשחס וחלילה הם לא יוכלו לשלם חשבונות ולקיים את העסקים שלהם, הם יתפכחו. בסקרים מעודכנים, הליכוד יורד מארבעה מנדטים. הליכוד חייב להחליף אותו, אני מקווה שבגדעון סער. הוא אחד ההגונים היחידים מבין אלה שנותרו שם. ייתכן ובסיטואציה מסוימת אפילו אצביע עבורו.
לך תלמד אזרחות. זה חופש ביטוי במיטבו. היא לא איחלה לו מוות, היא לא הסיתה ואמרה שצריך לפגוע פיזית. מה הבעיה?אם כך, היא איבדה את דעתה, להתבטא כך לראש ממשלה זה מעליב אותי אישית. ואני לא כזה שנעלב מהר. להעליב ראש ממשלה זה להעליב את העם כולו, אסור לתת לאנשים כאלו להתבטא, זה לא חופש ביטוי זה חופש ביזוי, שלא מוסיף לאף אחד כבוד, לא לנו בינינו לבין עצמנו, ולא לנו בעיני העולם.
היא איבדה את הטאצ מה הגדולה שלה?? לימור??לימור מתה,היא איבדה את הטא'צ
לראש ממשלה לא אומרים *עוף לי מהעיניים* מדובר בראש ממשלה שכולם חייבים להזהר בכבודו, מי שאומר דבר כזה, לא יודע מה מקומו. ולא למד אזרחות.לך תלמד אזרחות. זה חופש ביטוי במיטבו. היא לא איחלה לו מוות, היא לא הסיתה ואמרה שצריך לפגוע פיזית. מה הבעיה?
ראש ממשלה הוא סמל שלטון שנבחר ופועל לפי החוק . מי שאומר דברים כאלה לא יודע מה מקומו ובעצם מעיד רק על עצמו וכל עוד לא ציינת דוגמא ספציפית אני מניח שאתה נגד המשטר הדמוקרטי כולו ואולי יש לך רעיונות יותר טובים.אומרים גם אומרים. לאדם שמטנף את הדמוקרטיה אפשר לקרוא גם אפס וחלאה.
נתניהו לא סילק אף אחד! למה לטעות? למה להטעות??נתניהו לא נבחר. הוא סילק בדרכים לא דרכים את כל מתחריו במפלגה. ג'ודי זועמת עליו בעיקר בגלל הסיכול הממוקד שעשה לסילבן. הוא הורג כל יורש פוטנציאלי. נבחר כמו בשאר אסד בערך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.