מאחר ומדובר בראש ממשלה שנבחר על-ידי העם להנהיג אותו עד להודעה חדשה, אל מול אזרחית אחת שמתקשה לראותו, הרי שהפתרון הנכון הוא לא שאותו ראש ממשלה יסתלק, אלא שהגב' אזרחית תעביר את המכסה מפיה ואפה כך שיכסה גם את עיניה והבעיה תיפתר.מה תגיבו לאורנה בנאי בראיון ברשת ב'?
"ביבי עוף לי מהעיניים, איני יכולה לראותך"
הסיכוי של סער להיבחר להחליף את נתניהו לפני שנתניהו יודיע ביוזמתו (או יהיה חייב עקב חוק) לפרוש, נמוך מאפס.הליכוד חייב להחליף אותו, אני מקווה שבגדעון סער. הוא אחד ההגונים היחידים מבין אלה שנותרו שם. ייתכן ובסיטואציה מסוימת אפילו אצביע עבורו.
אם את לא יכולה לראות אותו או כל דבר אחר- קני משקפים אצל אופטיקאי מדופלם.מה תגיבו לאורנה בנאי בראיון ברשת ב'?
"ביבי עוף לי מהעיניים, איני יכולה לראותך"
הצחיק אותי קצת לקרוא את הדברים .מאוד בעד הדמוקרטיה, אבל שנתניהו לא ייקח בה חלק. ברגע שיילך ישראל תחזור להיות דמוקרטית. לפיד כבר יידע את העבודה. ותחסוך ממני את הפרטים הביוגרפיים על זה שאין לו בגרות ושהוא שירת שירות חלקי בצה"ל. הכל ידוע.
גם שחיתות מיוחדת של נתניהו לא הוכחה לפי שעה.כן, כי הוא לא מושחת למיטב ידיעתי.
היא לא מתנחמדת ואומרת את מה שהיא חושבת. לידיעתך, אני מחזיק ממנה כשחקנית דרמה. הדמות של עדה במטומטמת 3 הייתה פנטסטית.
עוף לה מהעינים משהוא הכריח אותה להסתכל עליו??לך תלמד אזרחות. זה חופש ביטוי במיטבו. היא לא איחלה לו מוות, היא לא הסיתה ואמרה שצריך לפגוע פיזית. מה הבעיה?
הוא הורשע בבגידה? הועמד לדין על בגידה? או שכל מה שיש בעניין הזה הוא כמה לשעברים שמעלים טענות שבקושי ניתנים לבדיקה, ומערכת אכיפת חוק שטוענת שאין בסיפור הזה שום דבר מיוחד?... כי הוא בוגד. ראי פרשת הצוללות.
למרבית הצער וירוס הביביזם מציץ אליך מכל פינה. אז כן, היה רצוי שיארוז את הפקלעך (כפי שסבתי המנוחה הייתה אומרת) ויהגר לארה"ב. על הדרך הייתי גם שולל ממנו את האזרחות הישראלית, כי הוא בוגד. ראי פרשת הצוללות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.