המכתב של אביב בארכיון.

LightbuIb sun

New member
המכתב של אביב בארכיון.

http://avivarchive.co.il/ עוד מכתב מאביב אלינו, המעריצים, יצא על גבי הארכיון. היה מאוד נחמד לקרוא אותו, עד הקטע שבו אביב החליט שהוא צריך להתנצל ולהסביר את עצמו בפני המעריצים. את מי אני מאשים בזה? לא את אביב. אלא אתכם, את חלקכם..ממש כאן. אביב כותב שהוא ראה את ההודעות בפורומים שונים ברשת, ואני משוכנע שהוא דיבר גם על הפורום הזה. אולי תחשבו פעמיים לפני שתכעסו עליו על שמועות שהוא שוכב עם איה כורם, מפיק את האלבום הבא שלה, מוציא את הפסקול הבא של משחק המחשב "איתמר מטפס על קירות", כותב שיר נושא לטלנובלה זולה, ומקבל אחוזים על פרסום הזאפה. אני חושב שזה מצב פתאטי שאומן בסדר גודל שלו צריך להפגע, להתנצל, ולהסביר עצמו בפני כמה ממורמרים. נעם. (אל תקחו את זה בנימה אישית, אני רק כותב את דעתי, בלי כעס.)

mayan d11

New member
הופעה אקוסטית בהאנגר? ../images/Emo140.gif

מתי? איפה? ממש אקוסטית של אביב עם הלהקה? אמממ בקשר לדיסק של ההופעה סוף סוף! רוצים גם די וי די!

LightbuIb sun

New member
היי מעיין

ההופעה האקוסטית של אביב בהאנגר היא ההופעה המדוברת של ולנטיינס דיי, בחסות אורנג'. בה יתארחו דניאל סלומון, יונתן גפן, סטיבן ווילסון, אלכס משהו, ואיה כורם.. זו צפויה להיות הופעה אקוסטית (נראה לי עם התעויוט) שכולה שירי אהבה.

Hosh17

New member
אני ממש שמחה לקרוא את זה

הוא נשמע פורח מבחינה אומנותית סיבוב הופעות עולמי, הופעות בארץ, דיסק שירי אהבה אבל הכי הדליק אותי זה דיסק שיצא לקראת הקיץ כמו שהוא אמר עם שירים מהופעה חיה +דיסק שירים חדשים איזה כיף

shmuelr

New member
בחייך נועם הגזמת לגמרי.

כמה זיוני שכל אפשר לשמוע ממך. פעם אתה בצד הזה פעם אתה בצד הזה. שנוח לך אתה מוצא איך להטיח אשמות ולהגיד עד כמה שאביב לא בסדר . וכשנוח לך אתה נהיה לי מלאך ומגן בכל תוקף על השטויות שאביב עושה. אביב בוחר (אתה יכול לשים הדגשה על זה. אני לא יודע) לקרא/להעלב/להגיב/להתנצל. אנשים מעלים השערות על הפרק וזה טבעי וזה מותר. בנאדם הוא ייצור מעורער ומותר לו לחשוב מחשבות ואני חושב שאתה לא הבנאדם שיש לו האישור להגיד לו איך לחשוב או איך להגיב. לילה משובח.

LightbuIb sun

New member
אני אהיה בצד שאני חושב שהוא צודק,

ואתה לא תשפוט אותי על דעותיי על דברים שונים, ובטח שלא תקרא לזה "זיוני שכל". אני מקבל את הדעה שאתה כתבת בהודעה, אז תראה קצת אינטיליגנטיות ובגרות ותקבל את דעתי. ואני לא נהיה 'מלאך' ש'נוח לי', כי אין פה שום קשר לנוחות. זו דעה, שמשקפת את מה שאני חושב על דברים שונים.

Hosh17

New member
מסכימה

לנו בתור קהל נאמן של אביב יש זכות להביע דעה לגבי מהלכים מקצועיים שלו. בעיני הוא דווקא מעריך את העובדה שהקהל שלו מגיב ודואג ומתערב. הוא הרי תמיד אמר שיש לו קהל איכותי ודעתני. היה לו מה להיפגע אם היינו דווקא מעודדים אותו ללכת לכיוון החלטורות. אם אתה בדעה מסויימת, לך איתה לאורך כל הדרך ואל תתקפל בגלל הודעה של אביב. הוא לא ילד קטן. בכל מקרה, המוזיקה של אביב תהיה טובה בשבילי בכל מחיר, גם אם הוא יעשה דיסק לאיה כורם או לא יודעת מה. זה אמנם יוריד מהערך שלו בעיני בתור אמן רציני אבל מוכשר הוא היה ומוכשר ישאר.

שני מס 1

New member
מישו יכול לשים קישור למכתב?

אני לא מוצאת אותו

Simple Sam

New member
להתנצל זאת בחירה שלו.

שמועות יש על כל אחד,ולא צריך לרוץ להתנצל ולאשר הכל. זה שהוא החליט לרדת אל העם ולהשמיע את דעתו בנושא,זה אחלה. לא צריך לבוא ולהאשים פה אף אחד,ובטח שלא את המעריצים. בכל מקרה-לדעתי זה אחלה מכתב שבאמת סוגר הרבה שאלות שעלו בקשר לבלאקפילד ובכלל.[ולא,אני לא מדברת עם איה כורם או על טלנובלות למינהם]

Simple Sam

New member
לא חושבת חח

החודש אני צריכה לקנות מצלמה ואם אני קונה את הD50 אני צריכה לשים כסף,ואין לי הרבה אז כל שקל אני אוגרת. תהני אם את הולכת

על מה יש לך להאשים אותנו?

אנחנו מקשיבים לשמועות ובאים לברר אותם. אנחנו עצבניים על מחירי הכרטיסים ובצדק. אם לא כאן אז איפה נדבר על זה?!

אתם באמת חושבים שהוא כתב את זה???

זה ממש לא כתוב בסגנון שלו וממש לא מתאים לו להגיב לדברים כאלה. הוא סנוב מידי בשביל זה סתם אמר לרונן לכתוב משהו בשמו על ההופעה

כל המכתבים שהיו בערך

חוץ מהראשון-אני הייתי ועדיין בטוחה שהוא לא כתב אותם...הם היו הכי עילגים בעולם,הכי חסרי תוכן,הכי טיפשיים והכי נראים כאילו אביב אמר לרונן לכתוב משהו בשמו...וכנראה שזה מה שיצא אבל דווקא כשקראתי את זה זה היה נשמע דיי הגיוני...אין לי איך לבסס את זה חוץ מלהשוות את זה למכתבים הטיפשיים הקודמים שהיו לאדעת,זה גם היה קצת מצחיק...לא כתוב בסגנון שלו,אבל מצחיק בסגנון שלו והוא באמת סנוב מדי בשביל לתת הסברים לשמועות שרצות בפורומים אבל...מי יודע...בסך הכל זה נשמע דיי הגיוני שהוא לקח חלק גדול יותר במכתב הזה מהאחרים...

תשמע,

בתכלס בדפי הפורום הזה נפתחים דיונים- בחלקם ביקורת רלוונטית של אנשים שחושבים על מה שהם אומרים, בחלקם הערצה עיוורת ובחלקם ביקורת קטנונית שמגיעה ממרמור, מאטימות ומחוסר חשיבה. כשיש תגובות מהסוג האחרון שציינתי זה מרגיז גם אותי לעתים קרובות (אגב- גם כאלו שנובעות מהערצה עיוורת מעצבנות אותי)- לפעמים אני מגיבה ולפעמים לא. אביב בתור אומן שמעולם לא פעל כבובה של הקהל שלו והדגיש לאורך כל הדרך שזה לא מה שהוא רוצה להיות למד עם השנים להתעלם מהתגובות מהסוג הזה- אם הוא הרגיש צורך להבהיר ולשלול שמועות ותגובות בכיף אבל אני לא חושבת שזו התנצלות ואני לא חושבת שהוא צריך להרגיש צורך להתנצל. להיות איש ציבורי או זמר או אדם מפורסם (או איך שתקרא לזה) זה אומר בין היתר ביקורת שלילית וחיובית ולפעמים גם מופרחת.. ניחא. אני מעריכה את האינטילגנציה שלו מספיק כדי להאמין שהוא לוקח את הדברים בפרופורציה. אנשים קטנוניים תמיד יהיו אפשר להפגע ואפשר לצחוק.

אחלה מכתב!

"אבל לפחות אדע שניסיתי, אחרת מה הטעם לצעוק "תהיו חופיים" ולא להיות הרפתקן וחופשי בעצמי"- משפט יפה. יש לי 150 ש"ח, זה הכל, ואני שומרת אותם בקמצנות לדיסק החדש ביצא בפברואר. יש תאריך כבר?

למעלה