המכתב של אביב בארכיון.

הנה ההודעה המתחסדת

אם מנעתי שיתוף פעולה מוזיקלי בין מוזיקאי רוק לנערת ביוב מיננטסירימי אני גאה בכך אני זה שפתח את ההודעה ההיא מודה לא מתבייש בכך,, וכמו שאמרתי זה היה לי חשוב כי היוצרים המוזקלים שהולכים איתי בכל החיים שלי חשובים לי אני חייב להגיד את הדעות שלי ברבים ואם שיניתי משהו לפי השקפת עולמי אז זה בסדר מבחינתי

אביב חופשי לעשות מה שהוא רוצה

בקריירה שלו זכותו, יש לו את חופש החירה המלא כמובן ולי יש את הזכות המלאה להחליט מה לקנות בידסקים הבאים שיש לי להם תקציב לכך זה הכל, יחי החופש לבחור,

נערת ביוב זה מוגזם

חוז ר בי אני פשוט לא אוהב את הפרצופים המעוכים בכל פינה בכל קניון ,,,,,, של הזמרת הזו מחפשת לשלשל כמה שיותר כסף לארנקה ככה זה פשוט ניראה לי אבל נערת ביוב זה מוגזם חוזר בי

אני חושבת שזה פתאטי

שאתה מרגיש צורך להטיף מוסר ולהסביר את ההסברים שכולנו כבר קראנו... דבר ראשון-אביב לא קרא ולא יקרא בפורום הזה...אז אתה יכול להיות בטוח שהוא מאוד חסין ריגשית לשמועות שרצות פה,ובכל פורום אחר דבר שני-לא נראה לי שמישהו פה צריך "לחשוב פעמיים",ואתה סתם תמים במיוחד אם אתה עוד חס על רגשותיו כאילו שאיכפת לו יותר מדי.. הוא לא התנצל,ואני לא מאמינה שהוא נפגע מי יודע כמה.. שאלו אותו שאלות שכנראה מישהו ראה שאנחנו שואלים והציק לו שככה אנחנו חושבים על אביב המהולל,והוא פשוט ענה,אשכרה בכן ולא אז תחסוך מכולנו את הריגשי,ואם אביב נפגע תמיד יהיה לו את הכסף מהנרות להתנחם בו..

הוא בסדר גמור...

זה יפה שהוא כותב מכתבים כאלה, גם נותן להרגיש קצת קירבה אלינו מצדו, וגם סתם שהוא מספר מה עובר עליו בתקופה הזאת. וזה שהוא צריך להסביר כל מיני שמועות כמו כל הסיפור סביב איה כורם, זה דפוק לגמרי, אבל לא בגללו, אלה בגללנו, סתם עושים סרט מכלום. "הרופא אמר שזה בן אבל עניתי לו שזה לא חשוב כי מימלא אחרי שנה הוא יראה כמו בת"

חחח "אין לי אחוזים בזאפה" הבנאדם

נשמע אכול סרטים כבר מכל העומס הזה .......רק שלא יגזים הצחיק אותי מה שהוא אמר לרופא בכל אופן למי שהיה לו ספק אם אביב כתב או לא...נו ברור שאביב כתב שומעים את הקול שלו כשקוראים את זה מרוב שהוא כתב את זה בכל אופן אני מאחלת לו בהצלחה רבה בכל התקופה הקרובה ושיאכל קצת כי הוא עלול להיות עוד יותר רזה

למעלה