המלצה חמה מהתנור: דפדפן מעולה!

alonhzn

New member
המלצה חמה מהתנור: דפדפן מעולה!

http://alonhzn.googlepages.com/opera-mini

alonhzn

New member
אתה חושב שאני מנסה לעשות כסף??

וואי איזה עולם עצוב... הכל בצע כסף בימנו הא? רק שיהיה ברור לך ולשאר האנשים שאני מרחם עליהם, האתר שלי מכיל אינפורמציה בלבד, אני כותב שם המלצות שלי לטובת משתמשי הפאלם בישראל ולא בשביל כסף. בנוסף, הדפדפן אופרה מופץ חינם כך שגם חברת אופרה לא מרוויחה על זה כסף.

חשבתי שכן, לפי מבנה הלינק

שבדף שלך. מסתבר שטעיתי, ואני חוזר בי ומתנצל
נ.ב. למה יש לך קונוטציה כל כך רעה מעשיית כסף? לא ציינתי את זה לשלילה..

alonhzn

New member
זה סתם לינק סטנדרטי....

יש להם דף שלם של לינקים בכל מיני צבעים וצורות... בחרתי את מה שהיה נחמד בעיני... והקונוטציה באה מהמשפט: "אח שלו.. לא תקבל מהם גרוש ככה" שכשקראתי אותו הוא נשמע בטון "מאשים" בראש לי... אני מבין שלא התכוונת לזה ככה אז סליחה "שצעקתי" עליך

popo128

New member
מישהו הריץ על TX ?

לא קיימת גרסה יעודית למכשיר הנ"ל. האם גירסת ה TREO650, או גרסת ה 3T יעבדו עליו ? פופו

alonhzn

New member
אני לא יודע לגבי TX

אבל אני יודע שיש שתי גרסאות basic ו- advanced והאחרונה תואמת רק לTREO ולא לT3 וזה עצוב מאוד... כי ממש סיבה טובה לזה... אבל מה הבעיה... פשוט תנסה, זה בדיוק שתי דקות להתקין... אגב, צריך ג'אווה.

alonhzn

New member
עדכון: זה דווקא כן פועל אבל...

הגירסה ADVANCED שהיא הרבה יותר טובה דווקא כן עובדת על הT3 אבל רק כאשר מכבים את העברית..... ולמרבה הצער זה היה אחד היתרונות הגדולים של אופרה... לכן אני אשאר עם הגירסה הבסיסית בינתיים...

igargamel

New member
אפשר הסבר קצר איך להתקין?

עברתי על כל ההוראות באתר של פאלם, הורדתי את הג'אווה, התקנתי את שני הקבצים שצריך, הורדתי את התוכנה עצמה (oprea_mini.prc) שמתאימה למכשיר שלי טראו 650, ואני מקבל שגיאה בסגנון: an application error has occured כשאני מריץ את התוכנה. כנראה שאני עושה משהו (לא כנראה, בטוח) לא נכון. תודה על כל עזרה

alonhzn

New member
פשוט תבטל את העברית

הגירסה של הטריאו 650 לא עובדת עם עברית משום מה... פשוט תוריד את העברית או שתנסה את הגירסה של T3 שאצלי לפחות עובדת מצויין עם עברית (אם כי היא קצת פחות חזקה)

אילון 890

New member
עם e 1000 אני צריך את המתקדמת??

יש לי מוטורולה e 1000 ורציתי לשאול : .1 באתר שם כתוב שמתאים למכשיר כזה הגירסה המתקדמת ואני רואה שכתבתם כאן שהגירסה המתקדמת לא מתאימה לעברית וצריך להסיר אותה..... .2 לא כך כך הבנתי מההסבר שם : צריך להתקין קבצים כלשהם גם לנייד עצמו ???

popo128

New member
vהתקנתי את גרסת ה T3 אבל ...

לא מצליח להתחבר דרך WI-FI. למעשה לא מצאתי אפשרות כזאת. התוכנה מנסה לצאת לרשת דרך BT. רעיונות ?

alonhzn

New member
אתה חייב להגדיר חיבור

לך להגדרות הפאלם שלך ותגדיר חיבור לאינטרנט דרך ווי-פי! בשביל לעשות זאת קודם תגדיר "חיבור" או "connection" ותבחר שיתחבר לרשת מקומית local network דרך ווי-פי via wifi אחר שסיימת... אתה צריך ללכת להגדיר רשת network להשאיר שם וסיסמא ריקים ובסוג החיבור לבחור את החיבור שזה עתה הגדרת (אגב מעולם לא נגעתי בTX אז כל השלבים האלה משוערים)

kiro

New member
כן. התקנתי לפני כמה ימים

כדאי להתקין. הדפדפן המובנה לא מאפשר לראות עברית בהרבה אתרים, לעומת הדפדפן של אופרה שמאפשר.

למעלה