המלצה חמה מהתנור: דפדפן מעולה!

haim9798

New member
תוכל לתת את הדרך שהתקנת

את הדפדפן ? אני התקנתי את הקובץ והוא אומר שאין לי את הJAVA . מאיפה אני מוריד אותה ?

alonhzn

New member
אתה צריך להוריד ג'אוה מהאתר של פאלם

זה הקישור: http://www.palm.com/us/support/jvm/download.html

atzmony

New member
התקנתי את שני הקבצים אך עדיין

האופרה טוען שהם לא קיימים ?? חשבתי אולי צריך להתקין אותם בפלם עצמו אך לא מצאתי אותם כאיקון רק כקובץ !

alonhzn

New member
תתקין 4 קבצים

JavaVMCheck_enUS.prc J9JavaVMMidp20.prc pimop.prc fileconnect.prc אני לא בטוח שכולם הכרחיים אבל זה בטוח לא יזיק אם התקנת הכל כראוי, אתה צריך לראות קטגוריה חדשה ב preferences של הפאלם

y_g

New member
מתקשה בהתקנה בטריאו 650 - התקנתי

את 4 הקבצים שהומלצו, הם הותקנו לתיקיית palm/launcher ע"ג הכרטיס, וגם העתקתי אותם לפאלם. התקנתי את האופרה על המכשיר. אין לי שום קטגוריה חדשה ב preferences ובכל פעם שאני מנסה להריץ את האופרה, אני מקבל הודעה שעליי לוודא כי ה ג'אווה מותקנת. שאלותיי: 1. האם התוכנה פועלת ב 650? 2. האם ישנו רוט אליו צריכים התקין את הקבצים בכרטיס? 3. האם משנה אם הקבצים מותקנים ע"ג הכטיס או המכשיר (גם האופרה וגם הג'אווה)? תודה יריב

alonhzn

New member
אההה... אני יודע מה הבעיה

אתה פשוט לא מתקין נכון!!! אתה לא יכול פשוט להעתיק אותם לכרטיס ומשם לפאלם... תשתמש בQuick Install ותתקין את הקבצים למכשיר שלך (לא לכרטיס אלא למכשיר) רק תוודא שמחקת את כל מה שהעתקת עד עכשיו לפאלם. אני מקווה שזה יעזור...

yaniv79

New member
למיטב הבנתי הכל צריך לשבת ב-RAM

אני התקנתי על ה650 וזה עובד מצויין בעוד על ה-T3 אני לא מצליח להזין כתובות. אין צורך ב4 קבצי ג'אווה, רק 2: 1. J9JavaVMMidp20 2. JavaVMCheck_enUS

y_g

New member
צודקים, עובד. אין דרך להפעיל את

התוכנה מבלי לבטל את העברית? עצמוני, עוד לא התפניתי לכתוב על ההשואה אבל בגדול חזרתי לטריאו...בגדול!

AYELET1

New member
גם אני מחכה להשוואה כתובה

(אני ואתר PDACE
)

atzmony

New member
יריב ../images/Emo35.gif

לא פרסמת את מסקנותיך לאחר השימוש בJAM ? או שלא ראיתי אני יכל להבין שאתה בסוף מעדיף את הטראו ?

ariel133

New member
ממה שהבנתי צריך להגדיר לו

לפני ההתקנה את סוג הטלפון הסלולרי שאני מחזיק ???

popo128

New member
ובכן הצלחתי !

נכנסתי לדפדפן רק לאחר שהתחברתי לוויפי והכל עובד. סוף סוף אפשר לקרוא מייל ב gmail, לבבעוק מה מזג .האויר ב ynet אפילו את ההודעה הזו אני כותב דרך האופרה. ההודעות בפורום מיושרות לימין ! תודה על ההמלצה. זה בדיוק מה שהיה חסר לי. אי אפשר בלי כמה חסרונות נכון ? מצאתי שניים עד עכשו: 1 תצוגה 320*320 בלבד 2 drag על טקסט קיים קצת קשה שוב תודה פופו

alonhzn

New member
נתקלתי בתוכנה שימושית....

אם נמאס לכם שהפאלם כל הזמן מבקש מכם רשות להתחבר לאינטרנט, אפשר להתקין את התוכנה הזאת והוא יפסיק לבקש רשות. כדאי להשתמש באופצייה זו כאשר החיבור לאינטרנט לא עולה כסף (וויפי ובלוטוס) ואז השאלה הזאת סתם מציקה.

AYELET1

New member
שרשר בבקשה את דבריך וקרא את תקנון ה

הפורום. ............

udifpalm

New member
האם יש תוכנה ...

שפותרת את הבעיה הבאה: בכל פעם שאני מתחבר לפורום אני מקבל הודעה: "שרשר את שאלותיך וקרא את תקנון הפורום"

AYELET1

New member
היתה אבל היא נתמכה רק ע"י

OS4 ו-OS5 אבל לא HVGA אלא 320*320 נסה עם זייר...

למעלה