המלצה טעימה וקיצית...

yaelbi

New member
זואי אני חייבת לומר לך משהו

תיראי,האמת גם אני לא מתה על זה שהודעה בנושא x מקבלת תפנית והופכת לשרשור על y ובהקשר ספציפי להודעתך גם אני חושבת שלא הייתה התייחסות מספקת לתוכן של ההודעה וישר עברו לנושא אחר אבל- זה מה שיפה פה.. דעות שונות ומגוונות עם נימוקים שונים ומגוונים ופרספקטיבה שונה וצורת הסתכלות אחרת על דברים-לדעתי זה מבורך.. הרי לא היית רוצה שהודעות יסתכמו ב-אני מסכים/לא מסכים/צודקת/לא צודקת/כן/לא/שחור/לבן בכל אופן תודה על ההצעה,נשמע טעים.רק בעסה שאני לא אוהבת את המרכיבים,אפילו מילקשייק אני לא אוהבת..

תקשיבי

ההמלצה שלך מצוינת למשהו יומיומי. גם לי יש ארוחת ביניים שכוללת מעדן 0%. אין שום מניעה פעם בשבוע לשתות מילשייק אמיתי כזה, בלי לקזז ובלי נעליים. זה הכל.

אופירA

New member
מנהל
לדעתי ההמלצה מאד טובה, כי...

להרגיל את החך להרגיש שמאכל דל שומן הוא פשוט טעים, זה ערך חשוב לבריאות! ובכלל אפשר להרגיל את החך (בעבודה קשה, בחומר ובלבנים, אבל אפשרי!) שמאכלים שיש בהם שומנים לא בריאים, קמח לבן וסוכר לבן - פשוט אינם טעימים! לא לשקר! להשתנות. אני היום לא נהנית ממילקשייק עתיר שומן, מעוגות קצפת שמנות ומטיגונים בשמן עמוק. פשוט לא טעים לי. מאכלים מתוקים במיוחד מביאים לי בחילה ממש. זהו. נגמר. עבר לי. שוקולד כן טעים לי. אני לא משקרת את עצמי, פשוט עוד לא השתניתי שם. אבל אני משתדלת כל הזמן, ויום אחד זה יקרה. ולכן ממתק מהסוג הזה יבורך! תמשיכי להציע כאלו רעיונות, להעשיר את החוויות הבריאות שלנו! וגם אם כולם יעשו עליך עליהום בגלל מצברוח זה או אחר (כמו שעשו עלי בפורום של הנשים החד-הוריות למרות שאמרתי את הדבר הכי שפוי שאפשר) - אז מה, את לא יודעת שאת צודקת ב-100%?

../images/Emo25.gif נראה לך??

אוירה לא טובה???? אנשים אומרים את דעתם, סה"כ..
אוהבים אותך וגם את הרעיונות היצירתיים שלך, אבל זה לא אומר שאם יש כאלה שמעוררים תגובות הם פחות טובים, הם יותר מעניינים.. חלק מהעניין של פורום זה תגובות, תהני מזה

זואי 22

New member
יש לי הבהרה קטנה..

קודם כל-אתם ממש חמודים.. דבר שני, לא אמרתי שלא צריך להגיב להודעות, חלילה.. פשוט כנראה השירשור הראשון קצת הציק לי בגלל שאני באה, עם כל הרצון הטוב שלי לחלוק את ה"ידע" שלי ואת הטעמים האישיים שלי ולא אמרתי שלא צריך להגיב, אבל לבוא בהצהרות של :"אין צורך לאכול רק דל שומן כל החיים, כמו שאת טוענת".. וזאת לא הייתה הכוונה שלי בכלל... אז בקיצור, בואו נסיים את הוויכוח הזה ונגיד שכל אחד יאכל כרצונו.. לבריאות חבר'ה...

נשמע נחמד ../images/Emo13.gif

רק שאלה, זה נשמע כאילו זה יוצא בסופו של דבר כמו משקה שוקו ולא בדיוק מילקשייק, זה יוצא במרקם מילקשייקי..? תודה

למעלה