המלצה לגנאש ושאלה
הי חבר'ה
אני חדשה בענייני השוקולד
עשיתי פרלינים עם גנאש שכולם היללו והוא היה פשוט אז קודם כל אשתף אתכם: חלבה משובחת (ממפעל בעיר העתיקה בירושלים) וגרידת לימון. זהו. נכון קל? וגם טבעוני..
ולשאלה:
אני כנראה עושה משהו לא בסדר כי הפרלינים לא יוצאים מהתבנית היקרה של הפוליקרבונט. מהתבניות סיליקון הם יצאו יפים דווקא. אז תעזרו לי בלהבין במה שגיתי:
אני מטמפררת על ידי בן מארי מעל סיר מים רותחים ואז מעבירה לסיר מי קרח (זה לא בסדר?) ואז מחזירה לסיר המים הרותחים (ומודדת עם מד טמפרטורה מיוחד)
(קרה שעברתי את ה50 מעלות בחימום הראשון- אולי זה זה?מה עושים אם זה קורה?)..
תודות!!!
הי חבר'ה
אני חדשה בענייני השוקולד
עשיתי פרלינים עם גנאש שכולם היללו והוא היה פשוט אז קודם כל אשתף אתכם: חלבה משובחת (ממפעל בעיר העתיקה בירושלים) וגרידת לימון. זהו. נכון קל? וגם טבעוני..
ולשאלה:
אני כנראה עושה משהו לא בסדר כי הפרלינים לא יוצאים מהתבנית היקרה של הפוליקרבונט. מהתבניות סיליקון הם יצאו יפים דווקא. אז תעזרו לי בלהבין במה שגיתי:
אני מטמפררת על ידי בן מארי מעל סיר מים רותחים ואז מעבירה לסיר מי קרח (זה לא בסדר?) ואז מחזירה לסיר המים הרותחים (ומודדת עם מד טמפרטורה מיוחד)
(קרה שעברתי את ה50 מעלות בחימום הראשון- אולי זה זה?מה עושים אם זה קורה?)..
תודות!!!