המלצה לטאבלט שמאפשר casting

BobboVilla

New member
איזה זמן? שעת שידור?

כי אם לזה הכוונה, אני לא חושב שזה רלוונטי עבור יוטיוב. אין שם "ערוצים" או "לוח שידורים" במובן המסורתי, אז אין משמעות אמיתית ל-"מתי התחילה להיות משודרת התוכנית".
&nbsp
ואגב, ביס כאשר אתה מתחיל להשהות את השידור החי, הזמן שמוצג לך הוא הפער מול זמן אמת, כלומר כמה אחורנית לעומת השידור החי אתה נמצא. לא כתוב שם באיזו שעה בפועל שודר התוכן שאתה רואה בשנייה הנוכחית.

blzvi

Active member
הכל נכון אבל אנשים בפורום טוענים

שיש שידורים חיים באינטרנט ומה שאני מנסה להוכיח שאין ייצור כזה

BobboVilla

New member
אבל יש. הם פשוט לא נופלים לתבניות של "ערוצים" ו"לוח שידורים"

אלא מישהו רוצה ומעלה עכשיו משהו בלייב, דרך פייסבוק, או דרך יוטיוב, או דרך כל מיני אתרים ושירותים אחרים.

blzvi

Active member
אבל

יש לו כבר ב smart tv והוא ממשיך להתעקש על טאבלט

binon

New member
הסבר

סמארט TV זה לא מחשב ולא טלפון.
יש לה אפליקציות שמותאמות לה ואפשר לגלוש בדפדפן לאתרים מסויימים אבל אין תמיכה בפלאש.
אני אתן לך דוגמה. בטלויזיה חכמה של סמסונג אפשר להתקין את האפליקציה של כאן אבל אי אפשר היה להתקין אותה על LG (יכול להיות שזה השתנה).
מאוד חשוב לבדוק האם הטלויזיה מבוססת על אנדרואיד TV שאז יותר קל להתקין אפליקציות תומכות, או שמדובר במערכת סגורה כמו בטלויזיות של סמסונג ואז היצע האפליקציות מצומצם. הפיתרון במקרה כזה הוא באמת להוסיף סטרימר או דונגל עם אנדרואיד TV ואז אפשר להנות משני העולמות.

blzvi

Active member
טלויזיה חכמה LG יש לה WebOS אנדרואיד

מערכת הפעלה windows 10 מזהה אותה וניתן לבצע שיכפול (שיתוף מסכים) מכל מכשיר אנדרואיד רציני .אצלי כפי שציינתי אני יכול לשכפל ב chromecast ויכול גם ב screen share ללא chromecast זה עובד מהמחשב בכרום (או ישום שלו) ומכל מכשיר אנדואיד שמחובר ב wi-fi

binon

New member
נכון. בסמסונג זה לא ככה.

יש מערכת הפעלה ייחודית.
לא יודע איזה טלויזיה יש לשואל

blzvi

Active member
גם הוא לא יודע

הוא רוצה טאבלט ,זה העיקר
אני מניח שיש הרבה בעלי טלויזיות חכמות שלא יודעים לנצל את מה שיש להם.

k-don

Well-known member
למה טאבלט ולא סטרימר ב 200 ש"ח כמו שהציע ה shaulreznik ?

יש לי פתרון מורכב לשאלה פשוטה

מה שעשיתי בעבר בבית היה אביזר כזה :
https://www.netgear.com/home/products/connected-entertainment/wireless-display-adapters/ptv3000.aspx
זה מתחבר לכל טלויזיה ומאפשר לעשות casting ישירות מהסלולר ( בתנאי שהוא כמובן תומך בעניין ) .
היתרון - מתחבר לכל טלויזיה ( HDMI ) . אפשר לחבר דרכו כל מכשיר שתומך
החיסרון - עד כמה שזוכר לא לגמרי זול

למעלה