המלצה על רופא/ה
שלום, אנחנו חדשים בפורום.
כבר הרבה זמן שאני רוצה לכתוב לכם אבל לא מגיעה לזה מפאת חוסר זמן... עכשיו הפשוש הקטן נרדם אז החלטתי שבחצי שעה שבערך יש לי חשוב לי יותר לכתוב קודם כל הודעה בפורום לפני שאני מתחילה לשטוף בקבוקים, להוריד כביסה, לקפל כביסה, לסדר את הבית, לשטוף כלים וכו' וכו'.
הבונבון שלנו בן 4.5 חודשים.
הוא נולד עם קלאב פוט (יחסית קל) ברגל ימין. כמעט מהיום הראשון שבו הוא הגיח לאוויר העולם הוא טופל בסדרה של 8 גבסים (כל שבוע החלפנו לו גבס) ולאחר מכן עבר ניתוח של חיתוך גיד אכילס והיה עם גבס במשך 3 שבועות רצופים נוספים. לפני כ-5 שבועות התחלנו עם הדניס בראון. מיותר לציין שלאפרוח שלנו הנעליים מאוד לא נוחות וכל פעם שאנחנו נועלים לו אותן פשוט נקרע לנו הלב אבל, מה לעשות, אנחנו יודעים שזה הטיפול שהוא חייב לעבור על מנת שכף הרגל תתיישר (האמת היא שכף הרגל כבר יושרה לאחר הטיפול בגבסים אך נאמר לנו שעל מנת שהקלאב פוט לא יחזור, עלינו להתמיד בטיפול עם הנעליים). לאחר ההקדמה הארוכה...
הנה שאלתי: אנחנו מטופלים אצל פרופסור פורת בהדסה עין כרם. לפי פרופסור פורת - הגוזל שלנו חייב לנעול את שתי הנעליים (למרות שרק רגל ימין היא עם קלאב פוט) + הבר הכבד שמחבר בין הנעליים במשך כ-23 שעות ביממה עד שהוא ייעמד (אין לי מושג איך הוא אמור לעשות את זה עם הנעליים) ואז לנעול את הנעליים רק בלילה עד גיל 4! לעומת זאת, אתמול הלכנו לקבל חוות דעת נוספת מד"ר שירלי מאיר בבית חולים אלין בירושלים והיא, לאחר בדיקה יסודית (כמו שפרופסור פורת אף פעם לא בדק אותו) החליטה שאין צורך בנעל שמאל ולא בבר! לטענתה, הבר משמש במקרים בהם השוקיים מסובבות כלפי פנים ואילו אצלנו הרגליים פונות החוצה בסגנון צ'רלי צ'אפלין ולכן היא טוענת שאין שום צורך בבר וגם לא בנעל שמאל. אנחנו עכשיו בדילמה - כמובן שזה הרבה יותר נוח לבוביק שלנו (וגם לנו) להיות רק עם נעל אחת וללא הבר אבל השאלה המהותית והעיקרית כאן היא האם זה אכן הטיפול הטוב ביותר והיעיל ביותר שאנחנו יכולים להעניק לבן שלנו. רציתי להתייעץ עם אנשי הפורום היקרים ולדעת האם מישהו נתקל בגישה כזאת כמו של ד"ר שירלי מאיר? האם מישהו מאנשי הפורום יכול אולי להמליץ לנו על רופא/ה נוספ/ת שאנחנו יכולים לפנות אליהם לחוות דעת, ייעוץ ובדיקה? אנחנו רוצים לתת למלאך שלנו את הטיפול הכי טוב בעולם ונודה לכם אם תוכלו לעזור לנו בזאת.
תודה רבה ויום טוב לכולכם.
שלום, אנחנו חדשים בפורום.