המלצה על רופא/ה

נשנש 5

New member
תודה על התשובה ../images/Emo45.gif

היי קאסי, תודה רבה על תשובתך. האם תוכלי לתת לנו את השם של הרופא המעולה שלכם? אנחנו בכל זאת נשמח ללכת לשמוע ולקבל חוות דעת נוספת מרופא מומחה לקלאב פוט.

ק א סי

New member
אנחנו טופלנו ע"י ד"ר פנסקי מקפלן

מאוד מאוד ממליצה עליו. לא רק מקצוען כי אם גם אדם ואוהב ילדים. שילוב שלא מוצאים תמיד ברופא. כיום אנחנו בביקורת אצל השותף שלו, ד"ר בן יצחק, שמקבל דרך מכבי.

אנגלה3

New member
היי קאסי

גם אנחנו מטופלים של ד"ר פנסקי בקפלן, שחר בן חצי שנה כרגע עם נעליים בש/עות הלילה. היה לי ממש כייף לקרוא שאתם אחת לשנה מגיעים מחייכים והולכים הבייתה - אח איזה נחת
. הרבה בריאות ותשוויצי עם איזה תמונה .... אנג'לה

ק א סי

New member
אני יודעת ../images/Emo13.gif

(דיברנו פעם בטלפון) לצערי התמונות של הנסיך חסויות בהוראת הרשויות (אבא דאגן). אבל כמה שאני לא אוביקטיבית, הוא באמת חמוד

אנגלה3

New member
סיגי, ג'סיקה למדה ממני משפט

בבוכרית על העניין....
אגב, מה שלומכם? פגשת את שרה?איך הייתה התגובה?

sigis7

New member
תכתבי לי איך אומרים את זה!!!

אנחנו בסדר ב"ה! אני רצה למסיבת יום הולדת של הבת שלי בגן. כתבתי לך שאת יכולה ליצור קשר!

אנגלה3

New member
נשנש ערב טוב

שמי אנג'לה, אמא לשחר בן חצי שנה, נולד עם ק"פ חד צדדי - רגל ימין, טופל מגיל יומיים בגיבוסים - 8 גבסים סה"כ ואח"כ נעליים ל-23 שעות מגיל חודשיים ועד לגיל עמידה - עד לפני כשבוע (לא עד שיעמד אלא גיל עמידה שזה חצי שנה) קיבלנו אישור מהרופא להוריד את הנעליים בשעות הבוקר ולנעול אותם ללילה בלבד - 12 שעות, עד גיל 3. אנחנו מטופלים בקפלן אצל ד"ר פנסקי. גם שחר נועל את הדניס בראון, למרות שהק"פ הוא ברגל אחת, ד"ר פנסקי לא המליץ על הסד בגלל שמהניסיון שלו התיקון לא נשמר עם הסד כמו שהוא נשמר עם הנעליים - אני חייבת לציין שאני עושה בדיוק את מה שהוא אומר והתיקון שלנו נשמר לאורך כל הדרך
ולא עברנו את הניתוח. אני יכולה להבין אותך לגבי כאב הלב, אבל אנחנו חייבים להתגבר על זה ולעשות את מה שהכי טוב לילד שלנו - ונכון זה חלק מהטיפול וחייבים להקפיד כדי לקבל תוצאות טובות - אין הנחות בקטע הזה. לגבי הרופא - אני מבינה שאתם מירושלים, אני יכולה להמליץ לכם בחום על ד"ר פנסקי מביה"ח קפלן - רופא מדהים - אתם צריכים להרגיש הכי שלמים ובטוחים שהטיפול שהפשוש שלכם מקבל הוא הכי בעולם - ואם אין כימיה עם הרופא, או ההרגשה הכי קטנה של חוסר שלמות - אני בעד ייעוץ נוסף. המשך ערב נעים וברוכים הבאים אנג'לה

ליבי א

New member
היי נשנוש

הי, אני ליבי אמא לנוגה בת שנתיים ושבעה חודשיים שנולדה פגית עם קלאב פוט דו"צ חמור מאוד ובגיל 5 ימים כבר היתה עם גבסים ברגליים לאחר 8 גבסים עברה את הניתוח בהצלחה (ולציין שהיתה בעיה אורטופדית נוספת מפרק הירך לא התחבר ולכן הפסיקה את הטיפול הקלאב פוט בגיל חודשיים ושמו לה רצועות על כל הגוף למשך חודשיים) ורק לאחר מכן חזרנו לגבסים שוב זאת אומרת שהיא עברה את הניתוח רק בגיל 5 חודשים זאת אומרת שאצלינו הכל התעכב בגלל הבעיה הנוספת שהיתה לה. ובגיל כמעט חצי שנה עברנו לדניס בראון למשך 23 שעות למשך 3 חודשים ובגיל 9 חודשים ולאחר כמה זמן היא התחילה לזחול עם הדניס בראון ולעמוד על דניס בראון וממש תפקדה יפה עם הד"ב. היום היא עם הדניס בראון רק בלילה במשך היום היא רצה והולכת מאוד יפה והרופא אומר שבקרוב היא תוריד אותם ושהקלאב פוט במצב מעולה ובחודש חודש אנחנו הולכים לביקורת לאחר חצי שנה ואולי הוא יגיד לנו להוריד את הדניס בראון למרות שאין לי שוב בעיה להמשיך לנעול לה את הד"ב כי אני יודעת שזה רק לטובתה. אני מציעה לכם ללכת ליעוץ נוסף מה יכול להיות. העיקר שאתם תיהיו בטוחים שהתינוק שלכם בטיפול הכי טוב שיכול להיות.

חדוה7

New member
הבר

שלום וברוכים הבאים אני חדוה אמא לנועה בת 7 חודשים מטופלת של פרופסור פורת ודוקטור למדן מרוצים מאוד מהטיפול השד לא כלכך נורא נועה כבר כמעט 5 חודשים עם הנעלים נועה עושה הכל מתהפכת מגיע לכל מקום עם הנעלים והבר והכי חשוב הקורס ליווי התפתחות היא בין הקטנים והמדריכה ממש מרוצה ממה שנועה עושה יש לציין שהיא סוגרת את הדלת עם הנעלים וזה נורא מצחיק איך היא נעזרת בהם

חדוה7

New member
נועה

נ.ב נשמח להראות לכם את נועה המקסימה אם אתם גרים בסביבת קטמון שלחי לי מסר

תשובה לגבי שינוי בשיטת פונסטי

שלום, אנחנו מותיקי הקלאבפוט, ביתינו כבר בת 4 , ועברנו את כל התהליך בהתמדה. רציתי להזכיר ולחדד כמה דברים: 1. פרופ' פורת הוא מהותיקים בארץ בשיטת טיפול זו, וגם אנחנו טופלנו אצלו בהצלחה רבה. 2. לבצע את שיטת פונסטי עם שינויים דרסטיים כמו שהוצעו לכם נראה לא נכון. פרופ' פונסטי מטפל בשיטה שלו כבר מעל 50 שנה, עם תוצאות מצוינות וכל חידוש עלול להתברר לאחר זמן כהימור. 3. לגבי הנעליים - אין סיבה שהן יהיו לא נוחות, באתר של "מטיסת שבלולים" http://truly_clubfoot.tripod.com יש דוגמאה לנעליים שאנו ייבאנו מארה"ב ושפותחו עם ד"ר פונסטי, עם בר בעל אורך משתנה ונעליים מאוד נוחות. היום יש בארץ עוד פתרונות ואני כבר לא מספיק מעודכן אבל בטוח שלא חייבים לסבול. 4. כמו שאמרו לפני הם נעמדים עם הבר, ועושים הכל עם חיוך ענק בלי להרגיש שהם סובלים.אני מצרף תמונה שתוכיח זאת. בהצלחה בהמשך הדרך. אילן וחנה

פרלמנים

New member
שלום אילן וחנה

איזה כיף שקפצתם לביקור. אני משתדלת להשאיר אתכם מעודכנים ע"י מסרים מדי פעם ותמיד מקווה שתיכנסו או תציצו כאן, לראות אתכם משתתפים זה תענוג גדול. בתקופה שאתם הייתם כאן הרבה, דניאל שלנו עדיין לא נולד. נעים להכיר. שבת שלום, ג'סיקה

למעלה