המלצה - פטרסון

• פותח הנושא OBZ
  • פורסם בתאריך

funkbass

New member
וואאללהה ... סקר גילאים!!

אנשים ... בני כמה אתם? האם אתם מנגנים ? (על מה?) מאיפה אתם??

yoss!

New member
אם היית רציני לפחות היית מסביר...

מסביר את טענותיך . מה זה מורכב? למה הכוונה "מה שאני שומע" אתה בכלל מכיר את צ´רלי מינגוסס כדי לומר משעמם? תסביר מה כ´כ מורכב בפיוז´ן (שאותו עברתי בילדותי) אתה יודע שלמעשה פיוז´ן (אפילו של מיילס) היה למעשה הסגנון שמרבית מאזיני הג´אז התחילו לפני שעברו לג´אז? הדבר שאתה לא יודע זה שאנשים פה מכירים פיוז´ן הרבה יותר ממה ש´תה חושב. זה אתה שלא מכיר דברים אחרים כדי להשוות. לדעתי נתקעת על מילה שאינך יודע לצאת מזה. אם לפחות היית מסביר לנו משהו היינו רואים אותך בעין אחרת אתה רק זורק אמירות שרק מחזקות ת´דיעה שאין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר.

black wolf

New member
לא אמרתי אף פעם שאני מומחה...

אתה פשוט חייב להבין מאיפה אני בא... אני שומע פרוגרסיב מטאל,דת´ מטאל,נאו קלסיקל...בקיצור דברים וירטואוזים עם הרבה ביצועים! ואת הביצועים של UZEB אני ממש אוהב! דברים אחרים בג´אז או בפיוז´ן מה לעשות פשוט משעממים אותי...אם אתה חושב שיש לך איזו להקה שיש לה ביצועים יותר טובים משל UZEB בבקשה תגיד...אני אשמח ביותר לשמוע...

pedulla

New member
יש עוד הרבה דברים מעולים ......

קודם כל הרגע גיליתי את הפורום הזה ונראה לי אחלה דבר לא נראה לי שאתם צריכים לריב עם Zed off כי הוא סתם מפגין ילדותיות לפי דעתי פיטרסון ואלן קרון הם שני ענקים שאין טעם אפילו להתחיל להשוות בינהם. אבל יש עוד הרבה דברים שהם חבל על הזמן Tribal tech למשל (ההרכב האהוב עליי ) או דייב וואקל, הם דברים שממש מומלץ לשמוע. או zonzee שביום ראשון יש להם הופעה בנתניה, הם מנגנים פיוז´ן עכשווי וירטואוזי שזה באמת חוויה לשומע LIVE .

Zed off

New member
אני מכיר גם את דייב וואקל...

הוא גם גדול! וירטואוז אמיתי!

למעלה