המלצה

המלצה

לכו לראות סרט שנקרא ילדי ארנה, או תשיגו אותו איכשהוא, אני בטוח שהוא יתן לכם להבין אך "שהטרורסטים" הם תוצאה ולא מעשה. גם אם אתם ימנים גם אם אתם כל כך חושבים שאת יודעים כל דבר מתוך מקורות כמו ערוץ 2 או ערוץ 10 הסרט הזה יהיה הפתעה גדולה לכל אלה שחושבים שהטרור יוצא בגלל שכיף לנו לעשות טרור. אף אחד לא קם בבוקר ואומר איזה יום יפה אני רוצה לפוצץ את עצמי.

הMפצח

New member
ברור שהטרור לא נולד ביום אחד

הוא נמשך לאורך כל ההסטוריה האיסלמית.

הMפצח

New member
אני כאן עושה את פעולות הפיצוח ../images/Emo6.gif

ואני ראיתי מספיק סרטים כאלו ואחרים. מי שמחנך לטרור ועושה טרור, שלא יבוא עם תרוצים, זה לא מעניין אף אחד.

Leibovitz

New member
אתה צודק. הטרור הוא תגובה אסלאמית

לנוכחות של לא אסלאמים במזרח התיכון הערבי, או המוסלמי, לדעתם. המוסלמים מגרשים בכוח נוצרים ערבים ומי שלא בורח אז מותקף ואף נרצח. היהודים שרדו את תקופת ישיבתם בקרב המוסלמים רק משום שהיו במעמד מישני ונמוך למוסלמי, מה שנקרא "בני חסות" (אהל ד'מה). וכל זאת מתוך ראיה שיבוא היום והיהודים, מי שלא יתאסלם, יושמדו כ"קופים וחזירים" גם אם יתחבאו אחרי האבנים והעצים ("ועד אל-חג'ר ואל-שג'ר"). אלא שלמוסלמים של היום יש בעיה רצינית היום עם היהודים שלקחו את החוק והכוח בידיים. זה נוגד את תפיסת ותמונת עולמם הדתי. מישהו חירבש להם את העתיד וזה פוגע נמרצות במוסלמים. זה כמו קריאת תגר על אללה ומוחמד. והחמאס (והאיראנים) מייצגים את הצד הקיצוני של התפיסה הזאת. החמאס לא מכיר בקיומה של ישראל ופועל להשמיד אותה. האירנים מודיעים כל שבוע שהם מפתחים את האטום כדי להפילו על ראש ה"ציונים". רוב המוסלמים מקבלים את התפיסה האסלאמית הזאת, אבל להם יש סבלנות של בדואי במדבר, עוד שנה, עוד עשרים שנה, עוד 70 שנה, ואז לדעת רוב רובם של המוסלמים הם ישיגו את מטרתם. שוואייה שוואייה.

sharonhaimov16

New member
../images/Emo6.gif אני לא רואה ערוץ 2 ו10...

טלויזיה זה דבר רדוד ומשעמם במיוחד.. ולדעת אנשי הימין, התקשורת הישראלית נמצאת בידיים של ה"שמאל" והאליטות השמאלניות.

טרוריסט

מצאת דרך להצדיק מעשיך ? ראשית האימהות של שהידי החמאס מוחאות כפיים כמו בבונות כשהבן שלהם מתאבד עם חגורה. כלומר, הן דוקא שמחות ועוד איך מבסוטות.הטרור זו דרך החיים שלכם-כי אתם תתי אדם. מקיאים מכם, מאפסותכם, אז אתם מתפוצצים מקנאה שיש עמים אחרים שיודעים לחיות אחרת.

שור3

New member
המקורות אינם הערוצים

רק שקל לא להתיחס אליהם ולהמשיך להכות על מסמר הרג ילדים חפים מפשע. אני אחזור בקצרה על עקרי הסיבות, בתקווה שאולי מי מכם אי פעם יתייחס אליהם וניתן יהיה לנהל כאן דו שיח במקום הצהרות רגשניות ומלאות צדקניות. המזרח התיכון נוצר על ידי הסכם סייקס-פיקו שלקח וחילק את האזור שנותר לאחר מלחמת העולם הראשונה למדינות. מעולם לא היתה בישראל מדינה מאז הוגלו היהודים. חיו כאן יהודים מועטים וערבים שהיו כפופים פעם לכאן ופעם לשם - עד הטורקים ששלטו כאן. בכל מקום, שמו האנגלים, או הצרפתים, שליטים על פי הכוחות בשטח ואזורי ההשפעה שנקבעו, כך הומלכו מלכים שמרביתם הגיעו משבטי הבדואים שנתנו תמיכה בעיקר לבריטים. עד היום מרבית האיזור נתון לדיקטטורות ובחישה דתית ושולט על עמים מדוכאים חסרי זכויות ונחשלים"להוציא מדינות הנפט בחלקן. בישראל ישבו ערבים - שהגיעו לכאן מחצי האי ערב ועבדו אדמות של אפנדים מסוריה לבנון ומצריים. היא נשארה תחת מנדט בריטי. כל הקרקעות שעברו לידי היהודים בעליות השונות עברו תמורת כסף וכחוק. טרור ורציחות היו כלי חביב על הערבים כבר אז, הישוב היהודי נאלץ להקי את אגודת השומר, ואחר כך את ההגנה, כדי להתגונן... בשלב מסוים החליטו הבריטים להקים ליהודים מדינה בארצם ההיסטורית, בשלב מסוים הקהילה הבין לאומית החליטה להקים כאן מדינה לשני עמים על פי הסכם חלוקה, האו"מ אליו הולכים הפלשתינאים" כל הזמן שילחם את מלחמתם, הוא זה שהחליט על החלוקה. כמן במקרים אחרים סרבו הפלסטינאים לחלוקה, הם האמינו שבמלחמה הם ישמידו את היהודים ויזרקו אותם לים, מה לעשות שזה לא קרה. המלחמה נתנה לישראל את כל השטח ולא תהיה שוב חלוקה. לא תהיה זכות שיבה, כמו שהגרמנים לא ישובו לדנציג. מי שמפסיד במלחמה משלם את המחיר, המחיר אכזרי, לא הומני ונורא. חבל שמחרחרי המלחמה לא לוקחו אחריות על הפשעים שלהם כנגד עמם,במקום זאת בחרו ליצור מפלצת צמאת דם ולהמשיך להטיף לשנאה וקרבות, שממשיכים ליצור סבל וכאב בשני הצדדים. משך כ- 20 שנה החזיקו הירדנים הלבנונים והמצרים את "אחיהם" במחנות פליטים במטרה ליצור חומר נפץ שבסוף ישמיד את ישראל, זהו מעשה מחפיר ומביש. מלחמות חוזרות ונישנות וטירור רצחני לא הביאו לתוצאה המיוחלת, ישראל גדלה התחזקה וחבל שאין בצד הפלסטינאי הנהגה שרואה את הכתובת על הקיר אחרי עשרות שנים. ההצמדות לעזה ולגדה היתה משגה למרות שהן נכבשו במלחמה. אין לנו מה לחפש ברכוזי אוכלוסיה מלאי שנאה, חסרי יסוד כלכלי, הנשלטים על ידי רוצחים חמושים שנלחמים בנו כדי לא להלחם בעצמם. גם אצלנו הישראלים יש קיצוניים שלא רחוקים מאחיהם בצד השני. למרות כל אלה עזבנו את עזה ולבסוף נפנה אני מאמין גם שטחים רבים בגדה. אם יש עם פלסטינאי - מעבר להתלהמות הדתית, שיקום, יבחר הנהגה אחראית, יחסל את הכנופיות, יפסיק את החינוך על ברכי פרפור וחלחול, את ההטפה לג'יהד, את החלום על יפו ואת הבבלת על ירושלים עיר הקודש איסלם. ולבסוף, מי שלא מתפשר נלחם, מי שנלחם משלם מחיר דמים. תסיקו מסקנות סוף סוף ........

NorthernStar

New member
אתה ודאי לא יודע

שעוד לפני הנכבה, שהייתה טיהור אתני מתוכנן מראש מלווה במעשי טבח, הציונים עסקו במרץ בגירוש משפחות מהקרקעות שלהם - לא "עסקאות כשרות ולא בטיח". עד שנות השלושים, כ20,000 משפחות פלסטיניות גורשו מעל אדמותיהם בגלל ה"רכישות" של הציונים! וכמובן, כ800 אלף איש, אישה וילד שהפכו פליטים ב1948. לו אתה במקומם, גם אתה היית נלחם למען שחרור המולדת, ולו אתה היית עומד בסכנת שמד, כפי שהם עומדים כיום, היית מצטרף לאחד מהגדודים החמושים, אין לי ספק בכך. עד כמה שאהוד ברק מנוול, הוא לפחות אמר את האמת, והודה שלו היה פלסטיני, גם היה לוחם בכיבוש.

שור3

New member
אם לא הייתי חושב שאתה אמיתי הייתי צוחק

הבעיה שאתה קיים ומאמין בכל שקר שלך. אתה מעוות את ההיסטוריה ומצטט דמגוגיה של שנאה. שתלמד הסטוריה - אם אתה מסוגל בכלל לקרא מקורות לא תלוים בישראלים או בערבים, תחזור לדיון. עד שנות השלושים למי היה כח לגרש מישהו? מאורעות 36, היו של כנופיות ורוצחים ערבים לא של יהודים נגד ערבים. שמעת על טבח חברון? אתה בכלל יודע כמה משפחות היו כאן בעלות קרקעות? בעלי הקרקעות האפנדים ישבו בלבנון מצרים וסוריה וכאן ישבו אריסים מנוצלים בידי אחיהם. את אסון הפליטות הבאתם על עצמכם במלחמה שלא צריכה היתה לרוץ ב- 48. מה עם למעלה ממליון פליטים יהודים, שרכושם הוחרם, מעירק, מצרים, תימן - שמעת עליהם בכלל ? סכנת השמד שיש לפלסטינאי היום בא או ממלחמות אחים או מהיותטו טרוריסט לא מצד ישראל. תתחילו לחשוב שלום - רדו מהבבלת של שמד, אין לישראל רצון או יכולת להשמיד אתכם. או שתמשיכו לרמות את עצמכם תתמלאו שנאה ותאכלו אש כמו שמגיע למי שמיצר טרור ומוות. חבל שמרבית האוכלוסיה הפלסטינאית שהם אנשים קשי יום - נתונים לחסדי כנופיות של מרצחים צמאי שלטון ותאווי דם, שרק השנאה נגד ישראל מחזיקה אותם.

NorthernStar

New member
אני "את" ולא "אתה"

איתרע מזלך ואני דוקטורנטית להיסטוריה של פלסטין בדיוק בתקופה הזאת. אני ממליצה לקרוא לך את התיאורים קורעי הלב של ציוני בשם יצחק אפשטיין, שהיה בין היתר מורה במושבות. הוא מתאר שם (במאמר שהתפרסם ב"השילוח" ב1908) באופן פרטני למדי את גירוש הפלאחים של אמטוללה, על ידי הציונים שנכנסו להתגורר בבתיהם (אתה מכיר את הכפר הגזול בשם "מטולה"). גירוש דומה התחולל גם בג'עוני, שעל אדמותיה הוקמה ראש פינה, מושבה שהוא עצמו התגורר בה תקופה מסוימת. כפי שאמרתי, גירושים מסוג זה התרחשו בהמוניהם, והמספר הוא כ20 אלף משפחות שגורשו מבתיהם על ידי הציונים עד שנות השלושים. אירועי הנכבה ומעשי הטבח הראשונים התרחשו כבר בדצמבר 1947, הרבה מאוד לפני פלישת צבאות ערב אל תוך פלסטין. למעשה, הוצאתה לפועל של תכנית ד', התכנית הציונית לטיהור האתני (כולל טבח דיר יאסין), החלה כבר באפריל, ואם אתה יודע מעט היסטוריה מהתיכון, ודאי תדע שסיום המנדט וההכרזה על המדינה הציונית היה באמצע מאי. למעשה, כמחצית ממגורשי הנכבה כבר גורשו מבתיהם עוד לפני שהחייל העיראקי או המצרי הראשון הגיע לגבולות פלסטין. לו היית מגורש מביתך ואדמת אבותיך על ידי כובש קולוניאלי צמא דם, לו היית צופה בטבח בני משפחתך על ידם, לו היית נדחק למחנות פליטים ואותו כובש עוד מנסה לדחוק אותך גם משם כליל - גם אתה היית שונא את המדינה הקולוניאלית הכובשת. אני מבטיחה לך - גם אתה היית מצטרף לגדודי הלוחמים. ואם יש בך מעט אינטגריטי, היית גם מודה בזאת.

Leibovitz

New member
הכפרים האלה ננטשו ע"י הערבים

שנענו לקריאות מפקדיהם ומנהיגיהם לעזוב כדי לאפשר לגיבורים המוסלמים לטבוח ביאהוד. למזלנו רוב הערבים שמעו בקול מנהיגיהם ועזבו. במקומות שלא עזבו והיתה מלחמה, נהרגו אנשים משני הצדדים. היהודים, כמו היום, מעולם לא הרגו בכוונה תחילה אזרחים ערבים, כמו שהערבים עשו ועושים זאת גם היום. אלא שהלוחמים הפלסטינים והערבים בכלל נוהגים להילחם גם בבגדי אזרח וגם בין אזרחים וכך לא נותנים ברירה לכוחות הקידמה והשלום היהודים להרוג רק לוחמים ערבים. והערבים מספיק חכמים כדי להבין שזה משחק לצידם. בעקרון, אם לערבים מותר להשמיד ולגרש יהודים, אז את צריכה להיות מוכנה שגם היהודים זכותם לעשות זאת. את לא יכולה להחזיק את הפתיל של הפצצה שלך משתי קצותיה. את צריכה להחזיק בצד אחד שלך ולקחת סיכון סביר שהצד שלך יתפוצץ ושאת תסבלי.

שור3

New member
דוקטורנטית או לא - שכחת משהו

"לאחר שאדמותיהם נרכשו" זה גם כתוב באתר אליו שלחת אותי רק שמאד לא מתאים לטעיונים שלך. חשבת פעם מי מכר את הקרקעות ליהודים? סיפור קורע לב, אבל קצת מתעלם ממציאות שבוודאי לא מתאימה לך. קל ליצר סיפור חד צדדי שמצידו האחד מפלצת ומצידו השני קורבנות תמימים. מסביב לסיפור נרקמת השנאה האין סופית וחוסר נכונות לפשרה הדדית. זה מה יש כנראה.

ראיתי את הסרט, יותר מפעם אחת והוא לא מוכיח

כלום. טרוריסט הוא לא קורבן אלא התוקפן, כן, גם אם הוא שיחק בתאטרון, זה עדיין לא יבטיח שהוא יהפוך למפלצת חסרת צלם אנוש. טרור ההתאבדות שאחד מילדי ארנה נקט בו הוא לא תוצאה של כיף אך זו תוצאה של בחירה מודעת לחלוטין, שהושפעה משטיפות מוח, תוצאה שבא האדם זנח כל אנושיות והפך לחיה מהזן הפרימיטיבי ביותר, זה לא "ייאוש", הטרוריסט הוא לא קורבן ולא מסכן, הקורבנות היחידים הם אלה שרצח-התפוצץ עליהם. אל תעשה מפיגוע טרור שהוא שיא הברבריות והחייתיות משהו רומנטי וסיפרותי, אין כאן סיפור, רק שנאה שהשתלטה על אותו אדם וכלתה לו את הנשמה.

השנאה השתלטה בגלל שטיפות המוח

שאתם עושים לילדים שלכם מהרגע שהם יצאו מהרחם (אולי האימהות עושות כבר לפני)

nowyouknow

New member
קודם כל...

מר ערבי (לא פלשטינאי) תראה לי עם אחד בהיסטוריה המודרנית שהוא אלים כמו שלכם ? תראה לי עם אחר שהמציא דת כל כך אלימה שזה כל כך קשה ליקלוט את מימדי הרציחות ואי הצדק שנשה בדת שלכם המשוגעת הזו. תראה לי פלשתינאי לפני מלחמת ששת כי אם אני לא טועה ניקראתם המוקמיים natives תראה לי יהודי אחד שהתפוצץ בגרמניה והרג אזרחים חפי מפשע שלא אשמים במה שקרה לפני יותר מחמישים שנה. לנישהגענו לכאן המקום היה שממה ואנחנו פיתחנו אותו אתם לא עשיתם כלום פה והזנחתם את הארץ לשיממון , וכשהתחילה מלחמת העצמאות רוב האוכלוסיה הערבית הלכה לה בגלל עצותיהם של המדינות התוקפות כי הם אמרו אחרי שנסיים לשחוט כל יהודי תחזרו לבתים שלכם. כרוב הפליטים ברחו בלי ליראות חייל ישראלי אחד. היינו כאן לפניכם הרבה לפניכם ואלוקי התנך נתן לנו את המקום הזה ואין עוררין על כך שזה המקום שלנו. אז ערבי יקר לפני שתנסה להצדיק טרור תעשה קצת חושבים. http://www.youtube.com/watch?v=CLl_oEBIapg תהנה

Leibovitz

New member
אין מה לעשות

התחלתם בטרור אז תהיו גברים ואל תבכו בגלל התוצאות....... תפסידו בכבוד כמו ערבים טובים.

למעלה