המלצונת על

hopefulman

New member
המלצונת על ../images/Emo63.gif

" לחיות נועדתי " - ויליאם אונגר. * בספר זה מגולל הכותב (יהודי ניצול שואה) את התפקחותו ההדרגתית , הכואבת והלא פשוטה נוכח כוונותיהם האמיתיות של הגרמנים במלה"ע השניה. רצונו העז לשרוד מסייע לו בהתמודדותו עם הקשיים השונים הניצבים בפניו אשר גם ליד הגורל תרומה ניכרת בהתגברותו עליהם. האובדן ואי הודאות אשר המשיכו (וממשיכים...) ללוותו במהלך חייו לא הצליחו לגדוע את אמונתו בחיים או רצונו להמשיך בהם בכל הרמות. נכון , לכאורה זה "עוד סיפור" מיני רבים נוספים , אך בי הוא הצליח "לגעת" ורציתי לחלוק זאת כאן :) במידה והזדמן לכמה מכם גם לקרוא אותו אשמח לשמוע את חוות דעתכם ולאלה מכם שלא - מומלץ. דניאל

Greebo

New member
אם בספרים עסקנו..

מישהו כאן קורא רוברט ראנקין? ואולי מעוניין לבצע כמה החלפות ספרים של הבחור? בלתי אפשרי כמעט להשיג אותו בארץ...ואין לי כוח להזמין דרך האינטרנט..

"קול קרא בחשכה" / דבורה עומר

על ילדותו וחייו של הרצל. מומלץ בחום
יש עוד רשימה ענקית... בהזדמנות.

MajorWinters

New member
Batman - No Man's Land

כמו בעל זבוב, אבל מודרני ועם כוחות על. והרבה יותר אנשים...

בעברית, כן? ../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif

קראתי המון ספרים על השואה, זה נורא שמעניין אותי נורא... אני באמת צריכה המלצות לעוד ספרים בנושא. ואם כבר, אז גם אני אמליץ- "מן המצר", לא זוכרת איך קוראים למחבר. הספר קל, קראתי אותו לפני כמה שנים, אז אולי לצעירים יותר בפורום (למרות שמתאים גם לבוגרים יותר, כמובן). אני זוכרת אותו בתור ספר באמת מרגש, נדמה לי שבכיתי במהלך הקריאה פעמיים, שזה באמת קצת יוצא דופן לספר. מומלץ. [*התפכחותו, לזה הכוונה, לא?]

לא חייבים בעברית.

כמובן שהמלצות על ספרים באוזבקית עממית די יפלו על אוזניים ערלות

../images/Emo6.gif ../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif

אין פה א-ף א-ח-ד שמדבר אוזבקית? חנונים.
התכוונתי לשאול אם הספר שהמליצו עליו הוא בעברית, השם משום מה נשמע קצת מתורגם.

אני מדבר.

אבל רק מתוך שינה
אה, חשבתי המלצות כלליות... (כמובן) Alltid ser på den klar side av liv, eh ? נו, לא אוזבקית, נורווגית. מישהו קרא את יער נרווגי של מוראקמי?

היי, הבנתי את זה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

איזה ריגוש! וכן, זה ספר מצויין, באמת. בכלל הרוקי מורקמי מעולה.

תמיר1991

New member
"המקרה המוזר"../images/Emo26.gif

מי שעוד לא קרה, הגיע הזמן לתקן את העוול
תמיר.

קראתי. ../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif

לא ממש אהבתי... יכול להיות שזה היה כי שמעתי עליו הרבה וציפיתי ליותר, ויכול להיות שזה היה בגלל שזה היה אחרי רצף של ספרים ממש טובים (בעל זבוב, מישהו לרוץ איתו, מלך עכברוש, רודף העפיפונים) אבל משום מה לא התלהבתי במיוחד.

../images/Emo5.gif../images/Emo60.gif

אני מצטערת אבל זה באמת ספר לא טוב לדעתי. אני לא ממש מבינה איך אנשים אוהבים אותו כל כך.

../images/Emo3.gif

הוא חביב. יש בו כל מיני קטעים טובים, והאפיון של הדמות הראשית מעניין, עם הפאקים הקטנים שלו כמו הקטע של החום והצהוב... העלילה לא מעניינת במיוחד.

Some Might Say

New member
../images/Emo23.gif

אולי כי קראתי את זה לפני שזה התפרסם אז לא ידעתי למה לצפות. זה ספר ממש חמוד

למעלה