המלצונת על

ספרים חביבים ומומלצים

אלו חלק מהספרים המרכיבים את מדפי. קיצור תולדות הזמן / סטיבן ו' הוקינג - אגדות רומח הדרקון / מרגרט וויס וטרייסי היקמן. דרקונים של כוכב אבוד / מרגרט וויס וטרייסי היקמן. דרקוני להבת הקיץ / מרגרט וויס וטרייסי היקמן. מערות הפלדה / אייזק אסימוב. נפילת המלאכים / לארי ניבן, ג'רי פורנל ומייקל פלין. http://www.baen.com/library/067172052X/067172052X.htm כבשן הנשמה / מרגרט וויס. בובת צללים / אורסון סקוט קארד. המפסיד זוכה בכל / גרהאם גרין. נמסיס / אייזיק אסימוב. חתולו של שרדינגר / רוברט אנתון וילסון. משמר עבר (החרטה של קולמבוס) / אורסון סקוט קארד. ספר השחקן / TSR D&D ספר שליט המבוך / TSR D&D אביזרים ופולחנים / TSR D&D ציפור כלא / קורט וונגוט. עולם רדוף שדים / קרל סייגן ביליונים וביליונים / קרל סייגן טיל לוגי מדעי לאלוהים ובחזרה / יובל שטייניץ. הזמנה לפילוסופיה / יובל שטייניץ. שנה מופלאה / פיטר מייל. פארק החלומות / לארי ניבן וסטיבן בארנס. הר סין ז'אנג / מורין פ. מק'קיו. אם הליל / קורט וונגוט. חולית / פרנק הרברט. משיחי חולית / פרנק הרברט. דרקונים של ירח נעלם / מרגרט וויס וטרייסי היקמן. הצל של ההגמון / אורסון סקוט קארד. אחים לנשק / מרגרט וייס ודון פרין. דרקונים של שמש שוקעת / מרגרט וויס וטרייסי היקמן. ילדי חולית / פרנק הרברט. הקול למתים / אורסון סקוט קארד. המוסד / אסימוב. מספר 9 (החיפוש אחר צופן סיגמה / ססיל בלמונד. מוקינגבירד / וולטר טוויס. החיפוש האינסופי (שיחות עם מדענים) / צבי ינאי. כשניטשה בכה / ארווין ילום. בית הלשכה חולית / פראנק הרברט. אדם סמית / אדם חפרי-וינוגרדובי. העולם האבוד / מייקל קריטון. הסוכן התבוני / לארי. לימוד שחמט / בובי פישר.

תקרא את מפות במראה,../images/Emo60.gif

אני ממש ממש אהבתי את זה, ואורסון סקוד קארד עושה דברים ממש מגניבים שם שהם לא מד"ב. ואיך רשמת את הצל של ההגמון ולא את הצל של אנדר?! טירוף!

קראתי את הצל של אנדר...

כנראה הבאתי למישהו בהשאלה... ואנדר עצמו נאבד לי
וקראתי את מפות במראה כמדומני. גם השאלתי אותו כמדומני...

אוי כה עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

לאבד ספרים זה כה עצוב, ועוד לאבד ספרים טובים מה אתה משאיל לכל העולם, ורק לי לא, הא? חוזפה

"כשניטשה בכה" ../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif

רחוק מלהיקרא "חביב". ניטשה מדכא בצורה יוצאת דופן, והמבט שלו על החיים כל כך לא... רומנטי. לא כיפי. העניין הזה שהוא מאמין שהכל מאבקים של כוח, והאדם עושה הכל למען עצמו, כך שכל מניע הוא מניע אנוכי, ואפילו כל אהבה היא למעשה אהבה עצמית... זה נורא לחשוב על זה ככה. אני חושבת שזה גם לא נכון. אבל אני מניחה שיש כאלו שיסכימו איתו.

תראי...

כשאני קורא קטעים מספריו, אני ממש לא חש דיכאון. אם כבר התרוממות ה"רוח". מה זה מבט רומנטי? את עניין המאבק לכוח את יכולה גם להחליף במאבק לאושר. את יכולה להוכיח שקיים מניח אלטרואיסטי אמיתי?

סלוניק

New member
אחד הספרים האהובים עלי:

בינת השכוי של אביגדור דגן. מאז שקראתי אותו לפני כמה שנים התחלתי לחפש ספרים נוספים של דגן, מה שהתגלה כקשה מאוד והצלחתי לעשות את זה רק בחנות אחת ברחובות ובחנות נוספת בשינקין. היות והייתי סבור שאביגדור דגן נפטר לפני שנים רבות (יליד 1917) מאוד הופתעתי לגלות שהוא נפטר לפני מס' חודשים. מה שכמובן גרר הוצאה מחודשת של רבים מספריו אותם רכשתי כמה שיותר מהר.

ailag

New member
sandman vol.1 - תקראו לפני אייקון

זאת לא המלצה, זאת דרישה.

למעלה