המלצות לטיול להודו

kogawa

New member
באולי=באורי=באר

הלינק הוא למחקר של יותם יעקבסון על בארות המדרגות באתר שלו. המסלול שלך לא נראה לי ניתן לביצוע אבל בהצלחה. לגבי אבאנארי, הבאר שם יפה לדעתי יותר מאלה של גוג'ראט. הייתי שם פעמיים השנה, ולקוחותיי נהנו מאד ממנה.

kogawa

New member
אגב, מאד מופתע מהיעדים שבחרת

שאינם במסלול החומוס אליו ממליצים כל מי שהיה שבועיים בהודו ונהייה יועץ טיולים לאחרים.
יש כל כך הרבה יעדים בארץ המלכים רג'אסטן, ואת כל הישראלים תמצאי תמיד באותן מלכודות תיירים. במקום לפתוח ספר או לשאול יועץ, הם הולכים לחברים ולפורומים שם תמיד תשמעי על אותם המקומות. נוסעים בין ג'ייפור לג'ודהפור ולא עוצרים במלחות שבדרך ובלהקות הפלמינגו שם, נוסעים לפושקר ולא מבקרים באג'מר הסמוכה כדי לראות את הצופים שם, נוסעים לאודייפור ולא עוצרים במקומות שבדרך, ולבסוף חשוב להגיד "עשיתי את הודו!" העיקר שלא להחמיץ את קאסול, את הטאג', את האמפי וחופי המסיבות בגואה!

nzvia

New member
אגב - אגיע לארץ המלכים

לאחר טיול של חודש + במקדשים ועוד בדרום הודו.
מה היית ממליץ להוריד מהמסלול כדי שיהיה כן אפשרי?
קראתי מזמן את הכתבה של יותם יעקבסון ולכן הוקסמתי.

nzvia

New member
ואגב קוסטה ריקה

לא הייתי בפנמה אבל כן טיול קצר בן 18 יום בקוסטה ריקה אליה הגעתי מגואטמלה
המסלול שלי:
סן חוזה - וולקנו פואס - פורטונה (ארנל והסביבה) - מונטה ורדה סנטה הלנה - פונטארנס - קאפוס - מנואל אנטוניו - אוויטה - לצומת פאלמה נורטה - דרום מערבה לדראקה - משם סירה לכניסה לפארק קורקובדו דרך סירנה (זול משמעותית לעומת הכניסה לפארק דרך פוארטו חימנס) - אוויטה - סן חוסה.
בסך הכל הוצאתי 720 דולר .

nzvia

New member
בקוסטה ריקה

פאוס נוטה להתכסות בענן , ממליצה לא לוותר לו ולחכות עד שהענן יתפזר ,אז הוא מתגלה במלוא יופיו.

kogawa

New member
אם את מגיעה מדרום אז

ג'ייסלמר הורסת לך את התכנית ולא משאירה זמן לכלום. גם בונדי לא נמצאת בדרך לשום מקום. אני הייתי מתחיל מאהמאדבאד ועושה את הטיול הדרומי עד אודייפור, ואם ג'ייסלמר היא "מאסט" אז מאודייפור לג'ודהפור באוטובוס לילה, ג'ייסלמר ברכבת לילה, רכבת של יום שלם לג'ייפור ומשם או ישר לדלהי או במסלול שתואר לאגרה דרך אבאנארי, בהארטפור ופוטפורסיקרי. מאגרה יש עכשיו כביש מהיר ורכבת מהירה יותר של שעתיים לדלהי.
ותודה על המידע על קוסטהריקה!

איזה חשק איזה געגוע

כל תמונה מחזירה אותי לאחור וגורמת לי צביטה בלב
כרגיל התמונות שלך מהממות ונותנות לדמיון לרוץ חופשי
חייב לדבר עם הבוס על חודש חופש ולחזור לשם אבל הפעם עם חמתי

תודה רבה

למעלה