המלצות למסעדות לאילת

אחלה מסעדה בשבילך

קזה דל ברזיל...... ע"י מלון נובה בערך בכניסה לאילת. ממש פשוט להגיע. מסעדה ברזילאית שנותנת הרגשה שאת בברזיל לשעתיים שלמות. אוכל מהממם, 10 סוגי בשרים שמגיעים עד אליך על שיפוד ענק ממה שאת יכולה לדמיין, שתייה, סלטים ברזילאיים ולחם ממולא סוף הדרך בטעמים שלא טעמת מעולם. גם המחיר סביר בהחלט ומפליא. אין אילתי או חובב אוכל איכותי ואוהב מיוחדים שלא מכיר את החוויה שבאכילה במסעדה הזו. מומלצת בחום

meravido

New member
חוץ מטנדורי המעולה (שלדעתי זה

הסניף הכי מוצלח שלהם) יש את "המפלט האחרון" שזו מסעדת דגים ופירות ים - מ ע ו ל ה בחוף אלמוג.

יעלי2

New member
על המפלט האחרון ממליצה בחום

במיוחד למי שאוהב פירות ים-להזמין את הקונכיה מלאה בפירות ים ברוטב מנת פטריות.

appleorange

New member
מסעדות באילת...

...בדקתי שם המון כאלו, ונשארתי רעבה ומתוסכלת. אני לא רוצה להישמע פולניה מדי אבל ברוב רובן הייתי מוכנה לגור, אבל לא לאכול. הן מצטיינות בעיצוב, אבל האוכל ברוב המסעדות הוא פחות מבינוני. הוא כזה שמנסה להתאים עצמו לכמה שיותר אנשים, כך שהוא לא באמת אותנטי, הוא לא באמת חריף כשצריך, הוא דומה למתכון המקורי אבל שונה ממנו כדי לא להטריד את האדם הממוצע, הוא כשר לפי דרישת המלונות- ויקר, יקר, יקר. לפיכך אמליץ: או שלא ליפול בקסמי העיצוב ולא לפתח כל סוג של ציפיה, או לאכול הרבה בארוחת הבוקר, או לדבוק במקדונלדס (זה היה המלאך המושיע שלי) או לבדוק את מי שמסתמנים כאחדים מהצדיקים הבודדים: המפלט האחרון, אדי- ואת המסעדה הטריפוליטאית, עליה המליץ גידי גוב (ראו באתר שלו), רק שהיא רחוקה מאיזור המלונות.

meravido

New member
זה הדבר שהכי זכור לי משם

ואני אכלתי שם לפני 10 שנים

שירי ל

New member
פאגו פאגו - מסעדת דגים ופירות ים מצ

מצויינת. רוטשילדס של מלון הרודס טובה מאוד אבל די יקרה וכמה רעבים שלא תהיו - לא להכנס בשום אופן ליפנית של מלון הילטון. אחרי כמעט שעה של המתנה לאוכל, התייאשנו ועזבנו את המסעדה רעבים

דנה ב

New member
מסעדות באילת - המלצות

כתיירת קבועה בעיר הדרומית, אשמח להמליץ לך על המסעדות החביבות עלי:
"סנטה פה" - מסעדת גריל אינדיאנית, בסמוך למלון "קיסר", מנות מיוחדות וטעימות מן המטבח האינדיאני והמקסיקני.
"בוסטון" - מסעדת גריל דגים בטיילת ה"רויאל" - מגוון דגים ופירות ים.
"קולומבוס" - הסניף האילתי של הביסטרו האמריקאי (כך הם מתקראים...), שאני מאוד אוהבת. תפריט גדול ומגוון, מגוון משקאות וקוקטיילים מיוחדים.
"טנדורי" - מסעדה הודית בטיילת "המלך שלמה" - חוויה אמיתית לאוהבי המטבח ההודי (ראי המלצה של שאר חברי הפורום).
"טקסס גריל" - מסעדת גריל אמריקאי בסגנון צעיר ותוסס ובאווירה קלילה וכיפית.
"טריקולור" - מסעדת דגים וסושי (כשרה), של מלון "מרידיאן". כשביקרתי בה, לפני כשנה ומחצה, היא הייתה תחת ניצוחו של השף צחי בוקששתר ונהנתי מאוד מהמנות המיוחדות והיצירתיות. זה מה שנראה לי עד כה. בכולן ביקרתי ולא התאכזבתי... חופש נעים, תבלי היטב!!!

ששק

New member
טקסס גריל.....

מסעדה יחסית לא זולה אבל אוכל נהדר... וטעים שווה כל אגורה...

Zברה

New member
חובה באילת...

קצת מצחיק, אבל כשאנחנו נוסעים לאילת (וזה קורה לפחות 3 פעמים בשנה) אנחנו פשוט לא אבל ממש לא (!) מוותרים על המוקפץ התאילנדי "ווק אנד רול" שנמצא בקניון החדש. הכי הכי מומלץ זה המנה שמורכבת ממיקס של כל הבשרים עם נודלס. עוד לא אכלתי כזה דבר טעים, ואנחנו אוכלים ה-מ-ו-ן במסעדות. שווה לנסות... הנאה צרופה ומובטחת!!!

ניבס

New member
לה קוצ´ינה

לה קוצ´ינה במלון רויאל ביץ´. איטלקית מומלצת בחום (תרתי משמע)

גיאקומו

New member
אפשר לחשוב שכל המסעדות נפלאות

לפי ההמלצות והשמות הרבים של המסעדות, אפשר לחשוב שאילת זו בירת הקולינריה הישראלית. יש לי קצת הסתייגויות מכך.

shotgun

New member
יינקס!! רק יינקס!!!!

זה פאב-מסעדה בסגנון אמריקאי.. אוכלים שם בעיקר המבורגרים עם בייקון וזה, אבל זה טעים שם לאללללללה!!! אין, כל פעם שאני באילת אני הולך לשם... ומה יש? באילת באמת יש המון מסעדות טובות..

Lord_of_Code

New member
אל תשכח...

אנחנו עוסקים ב..."טעם"... ולכל אחד טעמו האישי והמסעדה המועדפת שלו. ומה שמוצלח אצל האחד... לא יהיה בהכרח מוצלח אצל השני... העיקר הוא המידע ואפשרות הבחירה. אז במקום ל.... הסתייג/לקטר/למתוח ביקורת... תן המלצות.

למעלה