המלצות לספרים לכבוד המבצע של סלקום וסטימצקי

המלצות לספרים לכבוד המבצע של סלקום וסטימצקי

היי בנות, אני רוצה לנצל את המבצע של סלקום וסטימצקי ולקנות לקטנה שהיא כבר די גדולה, בת שנתיים ספרים חדשים. אולי נפתח שרשור עם המלצות ספרים לפי גילאים? אני מאוד ממליצה על הספר איפה פינוקי, הקטנה מאוד אוהבת אותו. יש ספרים נוספים של פינוקי או בכלל שמומלצים? תודה, אפרסקית

איפה פינוקי

הקטנה שלי בת שנתיים אין לי מושג אולי זה מתאים גם ליותר גדולים. היא מאוד מאוד אוהבת את הדמות של פינוקי וכל הזמן מבקשת שנקרא לה בספר.

לשאלתך הקודמת - יש סדרה שלמה של ספרי פינוקי

לי באופן אישי זה די נמאס אחרי הראשון, ואני חושבת שכדאי להשקיע גם בספרים אחרים, לא פחות טובים - ספרי פאול קור, למשל (כספיון, הצבע הכי יפה בעולם, ויש עוד)

מישמיש7

New member
מתאים יותר לגילאי 2.5-3

לקוף יש בעיה, טרופותי, פחדרון בארון, ארץ ייצורי הפרא - אלה הספרים שהלכו מצויין בגן של בני בגיל הנ"ל.

אני היחידה שקנתה את ה"דב ממשיך לנחור" ?

ספר מקסים, עם איורים משגעים. מתאים מגיל 1.5. וגם - טרופותי, הזחל הרעב, האריה שאהב תות, לשועל אין גרביים, מעשה בחמישה בלונים.

פחדרון בארון / מרסר מאיר

סיפור על מפלצות, למי שמתאים לו... אוהד היה משוגע על הספר ודיקלם אותו בעל פה.

2אנה

New member
הספרים הנפלאים של גואידו ואן גנכטן

סופר מצויין וצייר יוצא מן הכלל. הציורים שלו ממש מרגשים אותי. אקי העכביש הרגיש, טוסיקים וגולת הכותרת - דג לבן קטן ויומולדת לדג לבן קטן.

2אנה

New member
יש עוד ששכחתי

תנחש כמה אני אוהב אותך של סם מקברטני - מקסים! וכמובן "הידועים": תירס חם, ברכבת יושבת ארנבת, האריה שאהב תות וכו וכו

blessed

New member
יש המון (בן שנתיים) אבל אלה הלהיטים:

כספיון (להיט היסטרי אצלינו, ספר מקסים) לקוף יש בעיה (מקסים, שווה רק בשביל החיוך הענק שהתפשט על פניו בעמוד האחרון כשמצאו את אמא) איתמר מטייל על הקירות האריה שאהב תות תירס חם אילת מטיילת השבוע הנהדר של פינוקי (סיפור סתמי בעיני אבל הוא אוהב בגלל הכפתורים שלוחצים תוך כדי הסיפור) ולאחרונה פתאום חזרנו לאליעזר והגזר

neta2

New member
"משהו אחר" /קתרין קייב

ספר שהוא יותר לגילאי שנתיים + שלוש + - מקסים. עוד הולך אצלנו: חנן הגנן /רינת הופר הענק המגונדר/ג'וליה דונלדסון חמש מכשפות/רונית חכם רוני ונומי והדב יעקב/מאיר שלו (זה לדעתי לגדולים יותר) בארץ יצורי הפרא - ראיתי שהזכירו חתול תעלול/ד"ר סוס

neta2

New member
האא שכחתי:

על גמדים, פטריות ומה עוד/אלונה פרנקל נחש כמה אני אוהב אותך/סם מקברייד

מודן - סדרת "אני מספר לי סיפור"

אצלינו אלה הלהיטים לגיל הזה. יש הרבה ספרים בסדרה, מה שמיוחד בה זה שבכל פעם שמופיעה מילה, במקום שהמילה כתובה, מופיע ציור (למשל ילד, חתול, פרה, אמא, דוב, כובע, חלון וכו') - הרעיון הוא לקרוא את הספר יחד עם הילד. את מקריאה את המילים, ובכל פעם שאת מגיעה לציור את נותנת לו להגיד, וככה אתם קוראים ביחד, הוא שותף לקריאה. יש לנו כמה ספרים בסדרה: ג'ק והאפון, החתול במגפיים, אצבעונית, זהבה ושלושת הדובים.

מישמיש7

New member
הספרים של ג'וליה דונלדסון ועוד המלצות

"הענק הכי גנדרן בעולם", "טרמפ על מטאטא", קוף היום וקופת הלילה". "אין כמו בבית", "מרק דלעת", "הילדון שלא רצה לישון", הספרים האלה הם להיט אצלינו!

ellieg

New member
טרופותי

אני הכי אוהבת שבעלי מקריא. גם דירה להשכיר אוהבת לשמוע.

הספרים האהובים על תמרה:

כל ספרי "הפיה לילי" כל ספרי "דורה" כל סיפור שמוזכרת בו נסיכה
אבל גם: אוליביה (שלושת הספרים - "אוליביה", "אוליביה והבובה שנעלמה", "אוליביה מצילה את הקרקס") פליקס (רק "מכתבים מפליקס", אני חושדת שהיא מוכנה לשמוע את הסיפור רק בגלל ההנאה שבהוצאת המכתבים מהמעטפות שלהם) אז איפה הייתי אני הדלעת המופלאה ספרי צ'רלי ולולה של לורן צ'יילד ("אני אף פעם בחיים לא יאכל עגבניה" ו"אני לא רוצה ללכת לישון" ו"אני קטנה מדי בשביל ללכת לבית הספר" - לא זוכרת את השמות בדיוק) לילה בלי ירח אדל וסימון ספרי איתמר ואם אני אזכר בספרים נוספים אני אוסיף. כמובן שגם ספיחים מהעבר כמו מיץ פטל, האריה שאהב תות, דירה להשכיר, אליעזר והגזר, והספרים של רינת הופר.

למעלה