המלצות לספרים לכבוד המבצע של סלקום וסטימצקי

chompi1

New member
ירדן מתעניין מאד בגוף האדם

אז יש לנו ספר, מעין אינציקלופדיה על גוף האדם, עם הסברים על הלב, העצמות, האיברים הפנימיים וכו', שהוא ממש נהנה לעיין בו.

neta2

New member
שבעה אכלנים משונים!!

ספר חובה, גם בגלל האיורים המדהימים וגם כי זה ספר מקסים.

3קטנה

New member
אני חושבת שההמלצה הזאת טובה להמון גילאים

שרשרת זהב - הקאנון של שירי הילדים מטרום קום המדינה ועד לדור שיל יהונתן גפן. מקסים. זאת הזדמנות נהדרת כי ההמחיר המלא של הספר גבוה יחסית.

הקלאסיקות:

איה פלוטו, הספרים של פניה ברגנשטיין (בוא אלי פרפר נחמד ודומיהם), מעשה בחמישה בלונים, לבד על המרבד.

blessed

New member
אצלינו מה שהלך בגיל הזה

איה פלוטו מעשה בחמישה בלונים בוא אלי פרפר נחמד מיץ פטל (אני שונאת להקריא אבל הבן שלי מת על זה משום מה)

chompi1

New member
איילת מטיילת של רינת הופר

אני מאד אוהבת את הקלאסיקות - למשל, את איה פלוטו אני מכירה בעל פה, אבל הספר הזה בהחלט יכול להכנס לקלאסיקות, הוא פשוט חמוד, קליט ועם איורים מקסימים. שירה עכשיו בקטע של האריה שאהב תות - רק אותו היא רוצה לקרוא, והיא יודעת להשלים את המשפטים (מה האריה אוהב לאכול? "תו-תים").

bobi2525

New member
לפעמים/ פאול קור

אצלנו זה ממש להיט-אני עושה לו מזה ממש הצגה והוא צוחק נורא. "איפה פינוקי?" כל הקטע שהוא פותח לבד את "המחבוא" ואנחנו ביחד אומרים "לאאאאא" מאוד אטרקטיבי עבורו.

מסיבה בגן העכברים / שלומית כהן אסיף וגם...

היכן העכבר / פאול קור גומות החן של שוהר / מאיר שלו ומומלץ מאוד גם קוף אחרי בן אדם / דלית אורמיאן - ספר ללימוד כל מיני ניבים בשפה העברית.

הספרים האהובים על יונתן:

סדרת דני דין - להיט גדול בביתנו (ולמזלנו יש בסדרה ה-מ-ו-ן ספרים, וכולם הודפסו עכשיו מחדש).
מפלצות מיתולוגיות
ששה גיבורים
לוידע
ספר החלל הגדול ושאר ספרי הידע - במיוחד חלל וגוף האדם לוקחים
ללה של ארנסטינה קוך - אותו ספר שאנחנו שמענו כתסכית ב"פינה לאם ולילד" כל יום ב-14:10 בצהרים
אני ברק - קניתי לו עכשיו, אני בטוחה שהוא יאהב.
מקס הילד הלוחם

יופיופ6

New member
אני ברק - מצוין !!

עד היום אני זוכרת משם קטעים בע"פ (כמה פעמים שאני קראתי את הספר הזה)...... ספר מקסים בעיניי. אני זוכרת שכבר בתור ילדה הייתי מוקסמת מזה שהאבא נשאר בבית (הוא צייר או אומן אם אני לא טועה) והאמא היא הקרייריסטית. (מהנדסת בניין, שדואגת למשל, שהשירותים לא יהיו בחדר המדרגות
) תגידי, יש מצב שאני מגיעה אליכם לשעת סיפור?

נזכרתי בעוד ספרים:

הסדרה של נרניה - התחלנו לפי הסדר הכרונולוגי, ב"אחיינו של הקוסם", עכשיו אנחנו ב"אריה המכשפה וארון הבגדים" שהוא הבני בסדרה
הספר החדש על מצרים העתיקה - ספר מדהים, אבל טיפה גדול עלינו. אנחנו בוררים מתוכו מה שמתאים. יצא עכשיו אחד כזה חדש על שודדי ים. אולי נדגום גם אותו.

אלרגיה-יהונתן גפן, מסע הפלאים של נילס, וגם:

מכיוון שבגיל הזה כבר קוראים לבד, רעות חזרה לספר "והילד הזה הוא אני" המקסים של יהודה אטלס, שהייתי מקריאה לה כשהיתה יותר קטנה, הפעם היא קוראת בו לבד וגם סופסוף מבינה את ההומור בכל שיר. כשאני שומעת אותה מצחקקת מהחדר, אני יודעת שהיא שוב לקחה את הספר והיא קוראת בו כמה שירים.....

למעלה