המלצות לשיריאופרה.קונצרטים מה שיש

itaiprz1

New member
המלצות לשיריאופרה.קונצרטים מה שיש

אני בן 16 ואני מת על אופרה קונצ'רטים כל דבר עם מוזיקה לי לי בבית דיסקים בל בטובן.אמה שפלן.מוצרד ועוד..(כל הדיסקים מאבא שלי) עכשיו פעם ראשונה אני בפורום ראיתי אנשים מדברים פה על שופן מישהוא יכול להביא לי את השם של זה באנגלית ואיזה אלבומים יפים יש לו וחוץ מזה תמליצו לי על דברים אני שומע הרבה אבל חדש בזה בשמות והכל

L m a o

New member
שופן? אלבומים שלו?!

הבחור מת לפני 158 שנה וחודשיים.. הוא לא איזה בריטני ספירס שמוציא אלבומים!
אם כבר אופוסים.. שופן יהיה לך מצויין- באנגלית Chopin, תשמע את הקונצ'רטי לפסנתר, הרונדואים, המזורקות, הוואלסים, הפולונזים והנוקטורנים, וגם את הבלדות והסקרצו שהם קצת יותר כבדים.

xeno2

New member
רובינשטיין ושופן

יש הרבה ביצועים טובים אבל רובחנשטיין בא מבית טוב...מי מהצעירים משתווה או עובר עליו?

L m a o

New member
לא חסרים

קודם כל יש את בלה דוידוביץ'- שמבצעת מאוד שונה, וביצירות מסויימות, בייחוד בפרלודים ובבלדה השניה היא עושה את העבודה מדהים. יש גם את צימרמן, שפילמן, הורוביץ, רוזנטל.. שמעתי פסנתרן בשם Zoltan Kocsis שביצע את הוואלסים בצורה מדהימה. כמו כן אני ממליץ מאוד על הלידר- בביצוע Hana Haase, סופרנית מדהימה.

jonbaum

New member
יש שופניסט צעיר מדהים

שמו Rafal Blechacz והוא זכה בתחרות שופן לפני שנתיים.

L m a o

New member
מכיר עוד הקלטות שלו?

שמעתי אותו מנגן את אטיוד המהפכה, לא יותר מזה.

jonbaum

New member
הוא הוציא לא מזמן דיסק ראשון

הפרלודים של שופן, שזכה לשבחים מדהימים בכל המגזינים השונים.

L m a o

New member
בלה דוידוביץ'

היא מבצעת בצורה מאוד שונה ויחודית, והפרשנות שלה מדהימה..

jonbaum

New member
בהחלט נשמע מעניין

לי יש ביצוע ישן מאוד של רובינשטיין, נדמה לי משנות השלושים, שהוא מדהים. גם לאשכנזי (לשם שינוי) יש הקלטה מעולה של הפרלודים.

jonbaum

New member
RCA

כרך 16 מתוך "מכלול ההקלטות של רובינשטיין". שלך במקרה בנאקסוס? יש לי כמה הקלטות שלו של נאקסוס (מזורקות, פולונזים וכו') והם באמת משנות השלושים.

jonbaum

New member
בהחלט נשמע מעניין

לי יש ביצוע ישן מאוד של רובינשטיין, נדמה לי משנות השלושים, שהוא מדהים. גם לאשכנזי (לשם שינוי) יש הקלטה מעולה של הפרלודים.

למעלה