המלצות סופ"ש

פוֹלי

New member
המלצות סופ"ש ../images/Emo176.gif

עוד שבוע עבר, ושוב אותה הבקשה... ספרו לנו על דברים מעניינים ששמעתם/ראיתם/קראתם.

jony84

New member
דיווחים מהמסעות שלי בתל אביב

לפני יומיים שאלתי פה לגבי האוזן השלישית/דיסק סנטר ואתמול (חמישי) ביקרתי את שניהם ואני מציב בפניכם את המסכנה: שניהם זונות!!! שמתי לב בכלל שבתל אביב יש המון חנויות (חוץ מאחת אבל על זה אני יפרט אחר כך) דיסקים עם מבחר יפה ומחירים נוחים לפעמים אבל יש בהן כל כך הרבה חסרונות שנובעים בעיקר בגלל האווירה הלא טובה שהמנהלים יוצרים. היה ממש אירוני להיכנס לאוזן השלישית אתמול. אתמול, בפעם הראשונה, נכנסתי לשם ואשכרה נשארתי מספיק זמן כדי לראות בתדהמה את המבחר העצום של דיסקים שיש (או אין) לחנות ההיא וגם את המחירים הלפעמים מופרחים שהם שמים על העתיפות. חפיף כן? מקסימום קונים אז את אחד מהדיסקים שם שיש לו מחיר נורמאלי. אז אוקי, רציתי לשמוע את בלנד רדהד כדי לדעת אם לקנות או לא....אבל הם שמו שם מוזיקה (לכל החנות והרמקול הענק מוצב בדיול ליד העמדת האזנה) בכזה ווליום שלא יכלתי לשמוע כלום והאוזניים שלי כמעט התפוצצו....בקיצור, התעצבנתי מאוד ויצאתי בסערה משם חחח....לא היה לי נעים להגיד להם שהם מפגרים ושיחלישו מיד אוקי בדיסק סנטר אני כבר רגיל ליחס המניאקי של המנהל או העובדים. אבל הפעם זה עבר כל גבול. היה שם סטוק חדש של דיסקים של רדיוהד ורציתי לקנות את איירבג/האו אם איי דרייבינג...הבעיה היא שאני לא מכיר כל כך את הדיסק הזה (אני לא מתמצא מספיק עדיין באי פיז של רדיוהד) אז רציתי לשמוע וכמובן אסור! כי זה לא בקופסא רגילה אלא בכזאת של קרטון....זין! ומסתבר שיש גם כמה דיסקים (וזה עוד יותר עיצבן אותי) שגם אותם אסור לשמוע למרות שהם בקופסא!!!!!! התעצבנתי וקניתי שם רק דיסק אחד....בלוק פארטי-סיילנט אלרם....אז זאת הממלצה שלי. ואני מתכנן בעתיד (זאת אומרת עוד איזה 10 שנים חח....אחרי צבא שנת שרות והכל) להקים חנות דיסקים מכובדת עם אווירה שקטה ועם מבחר לכולם במחירים נורמאלים... מי מצטרף אלי???

jony84

New member
אה

והחנות הזאת ששם זה לא ככה וממש כיף להיות שם היא על דיזינגוף איפהשהוא....אחרי הכיכר.....והיא לדיסקים ומוצרים של שנות ה80 או ישן יותר ככה...שרדיוהד אפילו לא מופיעים שם. אבל זאת דוגמא לאיך חנות מוזיקה צריכה להיראות ואיך מוכרים צריכים להתנהג אליכם.

FunkyMonk

New member
קצת אחרת?

הרבה אחרי הסנטר, במין סימטה בצד? חנות מעולה, אבל לצערנו המבחר שם מוגבל לשנות השבעים ופרוגרסיב וכאלה בעיקר. (פעם אחרונה שהייתי שם)

Anuerysm

New member
כן, זאת בעיקר חנות פרוג, בטח בגלל זה

המוכר שם לא מצחיק

Knives Out

New member
המוכרים בדיסק סנטר באמת קקה

במיוחד הזה עם הג'ל כל הזמן. ביקשתי לפתוח שם איזה דיסק, כדי לשמוע אותו, והמוכר התחיל לצעוק עלי: "כן! אתה מסתובב פה כבר שעה ולא יודע מה לקנות! מה, באת לשרוף פה את הזמן שלך? זה העניין?!" והוא לא הסכים לפתוח לי. ובכיס היה לי תלוש מתנה שקיבלתי על סך 200 שקל.. חתיכת חרבנה.

Knives Out

New member
אה וגם הוא היה מקרטון

Arcade Fire - Funeral נראה לי זה היה.. או אולי Mew..

kittycatbone

New member
ראיתי בקולנוע

את הטריילר לסרט- זה נראה כמו סרט חסר פואנטה בעליל
מה הרעיון שלו?

jony84

New member
לפי מה שהבנתי

זה פרויקט אימה כזה של טרנטינו ורודריגז יש לסרט הזה איזה 2 חלקים. כאילו זה אמרו לדמות את חווית הצפיה בסרטי אימה בדרייב אין כזה סגנון סלאשר ישן...חובה לראות נראה לי....נשמע טוב

kraz11

New member
זוהי ...

מחווה לB-MOVIES של שנות ה60 וה70 שהראו הרבה דם , סקס מרדפים וכו'... אבל כשטרנטינו עושה את זה עם הסגנון היחודי שלו, הדיאלוגים והמוזיקה זה סרט חובה

InnocenceLost

New member
חח כן

אני לא אישה אמיתית אני לא יכולה לדבר בטלפון ולעשות עוד משהו בנוסף :(

לא ידעתי שזה קריטריון:)

אני מקווה שזה לא אומר שאני אישה אמיתי....במיוחד כי אני לא אישה......להכין אוכל ולדבר בטלפון נחשב?

המלצה חמה חמה חמה

לכל מי שלא שמע עדיין, Iron & Wine הוא שם הבמה של סאם בים - כותב וזמר מוכשר בטירוף. ספציפית אני ממליץ על האלבום Our Endless Numbered Days אלבום אולטימטיבי למי שמחפש להירגע מהלחץ של הסימסטר (או לחילופין בגרויות למי שיש, או סתם עבודה). האלבום, פרי עטו של מר בים הנכבד הוא אלבום מלודי, רגוע בסגנון Kings of Convenience, Simon and Garfunkel ו Nick Drake האגדי. מדובר על שירים מנימליסטים, עם ליווי גיטרה רגוע ברובם (כמובן שיש גם מורכבים יותר). אם אתם עומדים לשמוע רק רצועה אחת, תקשיבו ל - Naked as We Came. מומלץ בחום לכל מי שרוצה סוף שבוע רגוע (בלי לפתוח גלגל"צ ולחטוף עצבים) סופ"ש נעים!

למעלה