המלצות סופ"ש

Queen for a day

New member
הממ

ב-20 ביוני, היציאה לחופש הגדול. אני עתידה לנסוע לארה"ב. (אמנם זה עדיין לא הכי בטוח, אבל אני אופטימית.) בדקתי די הרבה להקות שמופיעות ביוני-יולי ולא מצאתי אף אחת. חשבתי שבפורום הזה ספציפית (הפורום של הלהקה האהובה עליי+יש פה אנשים בעלי טעם משובח במוסיקה) יוכלו לעזור לי. מישהו שמע על סיבוב הופעות מעניין בארה"ב?

jony84

New member
הממממ שאלה מוזרה

ארה"ב זה אחד המקומות הכי ענקיים ומלאי הופעות בעולם ככה שתצטרך / כי למקד אותנו יותר....עם קצת פרטים אני ישמח לעוזר..יש המון פסטיבלים והופעות בקיץ

InnocenceLost

New member
תראי

הכי חכם תכתבי בגוגל summer tour 2007 וזה ימצא לך מלא להקות ותחליטי לבד את מי את מכירה/אוהבת מקנאה מאוד מאוד :) תהני

lifahead

New member
brett anderson

הסולן של סוויד, דיסק יפייפה.. יש אפילו איזכור להולי-לנד ותל אביב באחד השירים...

scooby4

New member
תמליצי את משהו

מישהי עם ניסיון..
אני בכל אופן ממליץ על ההופעה של רדיוהד בהיינקן מ-2006. אני מדבר על ההופעה שנדחתה, כלומר ההופעה האחרונה בטור. זאת לפי דעתי ההופעה הכי טובה. למרות שיש מצב שיש לי דווקא את ההופעה שלא התבטלה, כלומר מהתשיעי למאי. טוב אין לי מושג, אחת מהן זאת הופעה ממש טובה!

jony84

New member
הייתי באמסטרדם באותו זמן

וכל כך התאכזבתי כשהבנתי שזאת הופעה שנדחתה כי אז לא נשארו כרטיסים.....הפיספוס של החיים שלי

kittycatbone

New member
הו נכון,

זאת ההופעה שנדחתה בגלל שאמא של פיל או מישהו נפטרה כן?X:

kittycatbone

New member
הממ

האלבום החדש של ביורק volta כזה טוב
הממ, עוד דברים שאפשר להמליץ עליהם?
לא דעת. X: שודדי הקאריביים 3 זה סרט חמוד!
ונקרע לי מיתר בגיטרה ואני לא גרה קרוב לשום חנות כלי נגינה זה מחרפן אותי
למה דווקא בשבת?!!? ומחר אין לי זמן לנסוע לשום מקום עם הבגרות בתנ"ך

scooby4

New member
בהצלחה

ביורק היא הזן הנדיר ביותר של הפופ...... כל האלבומים האחרונים שלה מעולים.... עוד המלצה: http://www.myspace.com/socalled

Knives Out

New member
בפעם המאה - ותכנסו בפעם ה100

Andrew Bird - Andrew Bird and the Mysterious Production of Eggs נסעתי לי ליד נחל אלכסנדר בטיול ג'יפים בליל שישי, וזה כל כך חימם את האוטו. אסור לפספס את האלבום המדהים הזה.

InnocenceLost

New member
השפעת עלי....

:) אחרי ה34349 המלצות שלך לדיסק הזה שמעתי ו..... בהחלט התלהבתי הרבה מהשירים גם הזכירו לי שירי סרטים כאלה.. שאפשר לשים ברקע בהחלט דיסק שכיף לשמוע ולהירגע תודה!

למעלה