המלצות שירים

../images/Emo121.gifיודעת מה.

כשיהיה לי קטע של ג'טרו טול אני אשלח לך. אם תקבלי שיר אחד שלהם וממנו תקבלי את הרושם על הלהקה אז את בבעיה. כי יש להם למעלה מ-40 דיסקים והם מנגנים ממה הרבה סיגנונות. כדי להכיר להקה את צריכה לשמוע לפחות דיסק אחד שלה. את כולו או לפחות חצי. אם את אומעת שיר אז את יכולה להגיד: כן שמעתי עליהם, שמעתי קטע אחד שלהם. אבל מה זה כבר קטע אחד?

nobody99

New member
המממ

1:Emperor - the wanderer שיר מדהים לאוהבי בלאק מטאל 2:pantera-This Love בין השירים היותר חזקים שיש 3:Drop Dead Gorgeous - Love Is Murder לאוהבי סקרימו:) 4:Trivium - Pull Harder On The Strings Of Your Martyr אחח איזה שיר

../images/Emo121.gifאכן

אלג'יר-מול הים עם תפילין אסי אבג'ל-לא צריך, שיר ענק!!! בלוז ראש פינה-ארץ קדושהD: שלומי שבן-ניו יורק VS יחזקאל ובשביל ליל:] שם טוב לוי-שיר ערש לנור

AvtipuS

New member
המלצה אחת

היהודים-הכל הכל הכל.

../images/Emo121.gif../images/Emo11.gif

מצבינו רע יוסטון. טוב שהם לא נתקעו בגיל 16... מה זה המילים האלה?D:

AvtipuS

New member
מצטער שהם לא בני 87

א.יש לך בעיה עם בני 16? ב.אפילו שהם לא נראים ככה, מה אפכת לך איך הם נראים? ג.יפית ד.תדגים מה זה "מדברים כמו ילדים בני 16"...

../images/Emo121.gifכל מילה שניה זין וחרא.

שום עומק ושום כלום. אבל הם בסדר, אין לי שום דבר נגדם. פעם היה

AvtipuS

New member
אני לא זוכר שיר שלהם עם "חרא"

וזין,הם לא משתמשים בו כמו ילדים קטנים "זין עליך" םה משתמשים בביטוי לא בצורה ילדותית, למשל "אני שם זין" ב"אם כבר", אין מישהו שלא אמר את זה לא משנה בן כמה הוא, אז אל תגזים ותגיד "כל מילה שניה זין וחרא"... ויש להם ה-מ-ו-ן עמוק.

ברור שאני מכירה../images/Emo194.gif

שלא תחשוב אני מאוד אוהבת אותם פשוט השורה הזאת מצחיקה אותי והיא גם התאימה לנושא וזה

למעלה