המלצת קנייה לאחר חודשים ניסיון

דבורי

New member
מה זה כיסוי חורף?

זה ניילון לכיסוי או משהו יותר עמיד? אני לא זוכרת עד איזה שלב השתמשתי בכיסוי רגליים לאביחי (הוא כבר בן 3.5, אז זה היה מזמן...), אבל לא נראה לי שאחרי שהוא כבר ישב. טילי, את מתכוונת לקנות? ואיך תביאי לירושלים? אם זה באמת עולה 1100 ש"ח, נראה לי שאולי גם אני מעוניינת. אולי נוכל להתארגן יחד להבאה לירושלים. (היבואן זה בייבי-לנד בבני ברק או מישהו אחר? ניסיתי למצוא את הטלפון של היבואן בדפי זהב באינטרנט, וראיתי שהם מוכרים מקלרן, אבל לא הצלחתי בינתיים להתקשר אליהם).

טילי2

New member
דבורי, היבואן של מקלרן שמו:

ישראמקלרן, אשר פרידמן טלפון: 5708895 03 רח´ ירושלים 64 בני ברק. אם אחליט לרכוש צריך להזמין ממש בקרוב ואני בטוחה שהעגלה תכנס במזדה שלי.

דבורי

New member
יעל, תבדקי באתר שלהם

האתר של מקלארן - שם תוכלי לראות את כל הסוגים שיש להם.

yaelhul

New member
וואו, תודה, אפילו מצאתי את היבואן

שלהם במקום מגורי דרך האתר. אח... החיים יפים עם האינטרנט ועם העזרה של כולכן !!! יעל

טילי2

New member
יעל, הגיוני מאוד באשר לעגלה..

אני מאוד רציתי עגלה של מקלרן maclaren האמריקנית, אבל היבואן לא מביא אותן יותר לארץ ומשפחתי בארה"ב טוענת כי לא כדאי שהם יביאו לי מארה"ב כי כדאי לקנות בארץ שאפשר לקבל שרות במקרה שהעגלה מתקלקלת. מה שקסם לי במקלרן היא שיש בה חמישה מצבים, משכיבה מלאה עד ישיבה זקופה. אם את בחו"ל שיש עגלות כאלה כדאי שתסתכלי עליהן. לאור הנסיבות כנראה שאקנה עגלה של גרקו. יש לה גלגלים גדולים וזה טוב למדרכות המשובשות של ירושלים וגם יש איזה פטנט שהסל קל שמשמש בהתחלה כסא בטיחות יושב נוח על העגלה. יש לי עוד מספיק זמן לשנות החלטות אבל להיום, סוף שבוע 17 זו ההחלטה. טילי

לנו יש את הד"ר ביבי ובינתיים (חודש)

אני מרוצה. קנינו אותה כחודשיים אחרי הלידה. אני מסכימה עם קירה שעדיף מנשאים בחודש הראשון.

ממש לא מסכימה ../images/Emo128.gif

בשביל מנשאים צריך שני אנשים שיצאו לטייל. אני יצאתי איתם לטייל לבד כבר כשהיו בני שבועיים. רק אני והעגלה. לא טיולים ארוכים ושום מעשי גבורה, אבל בכל זאת, רק אני והילדים, בלי המטפלת. נורא כיף. לא יכולתי לחכות לצאת מהבית אחרי שמירת ההריון הארוכה, ולמרות החורף היה בסדר גמור. דווקא עכשיו הם עושים לי צרות בטיולים.

מאוד מוזר

הם עכשיו נורא אוהבים להיות בבית, בעיקר יובל. אם אנחנו בחוץ, הם יכולים להיות נהדרים ויכולים להיות ממש עצבניים (כמו כולם, אני משערת), אבל מה שבטוח, כשמגיעים הביתה, כולם מאושרים. חוץ מזה, אני חושבת שמשעמם להם בעגלה. בניגוד לרוב התינוקות, העגלה לא בהכרח מרדימה אותם, והם לא אוהבים לשכב בה ערים. הוספתי צעצועים וזה מעסיק אותם קצת, אבל לא לנצח.

שלי מאוד לא שקטים כשאנחנו בבית

של מישהו אחר. ד"א , הם בני שלושה חודשים כמעט נכון? אולי את יכולה להרים להם מצב אחד בעגלה ככה שזה יהיה עם מעט שיפוע ואז הם רואים את העולם מזוית מעניינת יותר וכשהם נרדמים אז להוריד בחזרה. אני עושה ככה עם שלי והם מסתכלים החוצה בהרבה עניין.

מהניסיון שלנו ../images/Emo100.gif

מיקומון - ההמלצה היום היא להשכיב את התינוק רק על הגב ולא על הצד, אז המיקומון מיותר. בכלל: הדברים הקטנים ניתנים להשלמה לאחר הלידה, כך שלא חייבים לקנות לפני. אבל
במידה ואתם כןמעדיפים לקנות, וודאו כי החנות מוכנה לקבל בחזרה דברים בהם לא השתמשתם. אם החנות לא תהיה מוכנה, אל תקנו, אחרת תתקעו עם דברים בלתי שימושיים, וכל דבר עולה הרבה כסף. לגבי מיטה - יש תינוקות שנולדים גדולים והעריסה אינה פרקטית בשבילם (למשל, שגיא). שגיא ישן מהלילה השני במיטה שלו. במידה ואתם רואים שהתינוק "טובע" במיטה, ניתן לרפד אותה מסביב בשמיכות, ולתת לו הרגשה יותר "ריחמית-אינטימית" במיטה. לגבי כל השאר - מצטרפת למיכל. רק אוברולים וחזיות, לא תחליבים למינהם. אני לא קניתי שק לחיתולים, כי אני לא אוהבת את זה, ומיכל צודקת. אצלי, החיתולים מונחים באחת ממגרות שידת הטיפולים של שגיא. לגבי כובע - סבתא של שגיא סרגה לו כובע, ורק עם הכובעים הסרוגים הוא מוכן ללכת. זהו כובע נמתח ונעים, ואין מלחמות... מינשא - לא לקנות לפני, אלא רק עם התינוק. אנחנו קיבלנו מנשא מארה"ב, אבל רק אחותו של שגיא, שתוולד במשקל נורמאלי, תוכל להשתמש בו
לשגיא קנינו מנשא לילדים גדולים יותר. וזהו לעכשיו.

1ענבל

New member
אכן, טפו.טפו, טפו....

וזאת הסיבה שעשית קיסרי? אנחנו מתלבטים עכשיו בנושא, בהערכת משקל ידנית בשבוע 36+5 הרופא אמר שהעוברית כניראה סביב ה3500, ואני לא גבוהה במיוחד , אז אני מתלבטת עם לא לבקש קיסרי.

רונית+3

New member
כדאי מאד עגלה כבר לימים הראשונים !

קודם כל לבריאות הנפשית שלך, כדאי שכמה יותר מהר תצאי איתם קצת החוצה, לנשום אוויר וקצת להסתובב. ההתחלה עם תאומים היא לא קלה ומאד לא כדאי להגביל את עצמך לבית. חוץ מזה, כבר בהתחלה יש יציאות הכרחיות (ולא תמיד צפויות) כמו בדיקת רופא או טיפת חלב וכד´. אנחנו גם מצאנו עצמנו לא פעם מרדימים בעגלה, בעיקר בהתחלה, או בעת יאוש יוצאים לסיבוב בחוץ כדי להרגיע צרחן במיוחד (במיוחד אם קייץ ונעים אחה´צ)

הקיסרי שנו לא היה מוזמן. אחרי 25

שעות בחדר לידה, מזרזים, פקיעת מים, הגיעו להחלטה ששגיא לא זז (השם השני שלו היה "המתנחל") בגלל שהוא גדול, והמליצו על קיסרי. יום וחצי לפני הלידה משקלו של שגיא הוערך ב - 3750 גר´. יחי ההבדל הקטן....

למעלה