אוקיי, זה לא פייר
בוא ננהל פה דיון הוגן אנשים! דיון הוגן! אין צורך ל- תורידו את הכפפות! תורידו- אוקיי, עכשיו, הנה ההערות שלי לזמן הזה: - למנהל הפורום: אאאאאאאאאאאאווווווווץץץץץ' ! לא, סתם. אני למען האמת גאה בעובדה שארסטד דוולופמנט (לעולם, אבל לעולם אל תקרא לה בשם נטול המוח הישראלי) לא הצליחה אצל הקהל הרחב. כי, כמו שאתה יודע, 99% מאוכלוסיית העולם הם מפגרים מושלמים (נא לדמיין את המשפט בקולו של הקריין טום בייקר). לעומת זאת, סדרה שכן מצחיקה לפעמים כמו הממלכה הקטנה היא בור של טמטום. זה לא עניין של טעם. זה משהו שמשאיר אותי ער בלילה. למה? אני אפרט בהמשך המאמר הנ"ל. - הקריין הוא בהחלט כלי מאוד שימושי שפותח הזדמנויות להרבה בדיחות מקוריות. מוזר, כמה מוזר, שהם לא מצליחים בזה. המשפטים של הקריין הם טמטום מוחלט ובונים על הומור של ילד בן שלוש (כמובן, לא אלה שאתה רשמת. אלה מצחיקים. כמה מוזר שרשמת רק את המצחיקים... את ה... שש המצחיקים...). משום מה "גוד בייוווו", במקום "גוד ביי" נחשבת לבדיחה. (?) עכשיו כמובן תגיד, אבל לכל דמות יש משפטים טובים ומשפטים פחות מצחיקים. אבל כמובן המשפטים הלא מצחיקים של הקריין גורמים לי לרצות להתאבד (לא! אני לא יכול יותר! הטמטום משתלט!). - עכשיו, הנה מה שממש לא ברור לי. מעולם... ואני חוזר, מעולם!, לא היתה תוכנית יותר ממוחזרת מהתוכנית הזו. אני בחיים שלי לא אבין איך לא נמאס לכם אחרי הפרק הראשון? - או! הנה עוד מערכון של זה שיונק מאמא שלו בגיל שלושים! בוא נראה מה יקרה הפעם.... אני ממש במתח..... האם יכול להיות ש.... הוא יגיד "ביטי" שוב ושוב, האמא תוותר לו וכולם יבהו בהם?! האם יכול להיות שדאפיד פוגש עוד הומואים בכפר ושוב מכחיש את זה? האם זה יכול להיות שזה שבכיסא גלגלים, יגיד משהו, ובסוף יתחרט? או יעלה על סוס ויקפוץ על טרמפולינה? טוב, אני מבין, עדיין אפשר להגיד, אותי זה עדיין מצחיק. מה לעשות. אבל הנה משפט שאפשר להגיד אך ורק על התוכנית הזו- יש לי בן דוד, בן 12. אם תתנו לו שני פרקים של התוכנית, ותגידו לו- "תכתוב את השלישי!" אתם תקבלו בדיוק אותו פרק שהכותבים "הגאוניים" של התוכנית יעשו. אני לא מגזים ואני מוכן להתערב עם כל אחד על כל סכום של כסף. בן דוד שלי די יצירתי. קצת יותר מהם. אללללהההה אאוווותתתתםםםם בבדדדדייייחחחחוווותתתת!!! אתם צופים באותו זבל ממוחזר!