הממלכה הקטנה בsky news

הממלכה הקטנה בsky news

מצאתי קטע וידאו של הצמד בזמן שהוא מתראיין לsky לכבוד העלאת תוכנית המערכונים הפופולרית גם על הבמה.

עוד בערוץ

גרהאם נורטון מראה שהוא פסיכי לא רק על המרקע אלא גם בחיים. בראיון הוא צוטט כאומר שסמים זה אחלה ואקסטזי זה פנטסטי....

hen chen

New member
אתה רציני? וואו

אני בחיים לא האמנתי שאנשים צופים בבור הטמטום שהוא "בריטניה הקטנה", אבל אני לא מאמין שאנשים משששלללממממייים כדי לצפות בזה על הבמה, בלי הדברים היחידים שראויים להערכה בתוכנית- הנוף, הסטים והצילום. ברצינות, מישהו מוכן להסביר לי, כי ברצינות אני לא מבין... מה מצחיק או יפה בתוכנית הזו?

gadgad0

New member
בעניין "הממלכה", אתה קצת לא מעודכן:

סיבוב ההופעות של הצמד וואליאמס ולוקאס, העומד להסתיים בפינאלה של שישה שבועות של הופעות בלונדון, הוכתר כמסע ההופעות הקומי המצליח ביותר אי פעם בבריטניה. עד היום הוא מכר כרטיסים ביותר מ-25 מיליון ליש"ט (46.6 מיליון דולר), ועדיין הקופה רושמת. בקיץ הם חתמו חוזה בלעדיות עם הבי בי סי לשלוש שנים (תמורת שישה מיליון ליש"ט) ובפתח עומדת הפקת גירסה אמריקאית לסדרה בשיתוף HBO.

hen chen

New member
אה, לא, זה בסדר גמור

לגבי זה לא ממש אכפת לי... כאילו את זה ניחשתי... אז עכשיו אם תסלח לי, אני הולך לכבות את המחשב ולעבור התמוטטות עצבים בחדר השני. חמש דקות מאוחר יותר בחדר מקלחת- ?!!?!?!!?!!!!!?!!?!WHAT THE BLEEP

הממלכה זה סיבה טובה לקום בבוקר../images/Emo42.gif

מה מצחיק שאלת? איש בעיירה פלאם שנכנס לחנות ומבקש תמונה של סוס מאוכזב ויוצא עם ינשוף מוטרד.. דאפיד תומאס שרוצה לעזוב למקום בו הוא יהיה ההומו היחיד. לאן? לסן-פרנסיסקו.. אבל כל בדיחה חזקה ככל שתהיה מתגמדת לעומת המשחק המדהים של הצמד והיכולת להחליף דמויות ולא לשעמם ולו לרגע אחד. זה בסדר אם זה לא מדבר אליך.למזלנו הסדרה חוצה את גבולות בריטניה ומצליחה בלמעלה מ-40 מדינות כך שאנחנו נמשיך להנות מהגאונות הקומית של הצמד בפורמט כזה או אחר. מה שלא ניתן לומר על "משפחה בהפרעה".....(זינג)

gadgad0

New member
הרבה שורות טובות יש שם דווקא לקריין

- טום בייקר בן ה-72, שחקן מוכשר בפני עצמו: Britain, Britain, Britain!... We've had running water for over ten years and we invented the cat! This is the home of romance novelist, Dame Sally. I've always wanted to write a book, but unfortunately I don't have a pen. Until a law is passed to imprison fat people, they are free to roam our streets and attend slimmers' clubs like this one... British justice is the best in the world. Anyone who disagrees is either gay, a woman or a mental. וכמובן: "In Herby City centre, lies the library. The word ‘library’ is derived from the Latin word ‘librus’, which means shhhhhhsh!"

hen chen

New member
אוקיי, זה לא פייר

בוא ננהל פה דיון הוגן אנשים! דיון הוגן! אין צורך ל- תורידו את הכפפות! תורידו- אוקיי, עכשיו, הנה ההערות שלי לזמן הזה: - למנהל הפורום: אאאאאאאאאאאאווווווווץץץץץ' ! לא, סתם. אני למען האמת גאה בעובדה שארסטד דוולופמנט (לעולם, אבל לעולם אל תקרא לה בשם נטול המוח הישראלי) לא הצליחה אצל הקהל הרחב. כי, כמו שאתה יודע, 99% מאוכלוסיית העולם הם מפגרים מושלמים (נא לדמיין את המשפט בקולו של הקריין טום בייקר). לעומת זאת, סדרה שכן מצחיקה לפעמים כמו הממלכה הקטנה היא בור של טמטום. זה לא עניין של טעם. זה משהו שמשאיר אותי ער בלילה. למה? אני אפרט בהמשך המאמר הנ"ל. - הקריין הוא בהחלט כלי מאוד שימושי שפותח הזדמנויות להרבה בדיחות מקוריות. מוזר, כמה מוזר, שהם לא מצליחים בזה. המשפטים של הקריין הם טמטום מוחלט ובונים על הומור של ילד בן שלוש (כמובן, לא אלה שאתה רשמת. אלה מצחיקים. כמה מוזר שרשמת רק את המצחיקים... את ה... שש המצחיקים...). משום מה "גוד בייוווו", במקום "גוד ביי" נחשבת לבדיחה. (?) עכשיו כמובן תגיד, אבל לכל דמות יש משפטים טובים ומשפטים פחות מצחיקים. אבל כמובן המשפטים הלא מצחיקים של הקריין גורמים לי לרצות להתאבד (לא! אני לא יכול יותר! הטמטום משתלט!). - עכשיו, הנה מה שממש לא ברור לי. מעולם... ואני חוזר, מעולם!, לא היתה תוכנית יותר ממוחזרת מהתוכנית הזו. אני בחיים שלי לא אבין איך לא נמאס לכם אחרי הפרק הראשון? - או! הנה עוד מערכון של זה שיונק מאמא שלו בגיל שלושים! בוא נראה מה יקרה הפעם.... אני ממש במתח..... האם יכול להיות ש.... הוא יגיד "ביטי" שוב ושוב, האמא תוותר לו וכולם יבהו בהם?! האם יכול להיות שדאפיד פוגש עוד הומואים בכפר ושוב מכחיש את זה? האם זה יכול להיות שזה שבכיסא גלגלים, יגיד משהו, ובסוף יתחרט? או יעלה על סוס ויקפוץ על טרמפולינה? טוב, אני מבין, עדיין אפשר להגיד, אותי זה עדיין מצחיק. מה לעשות. אבל הנה משפט שאפשר להגיד אך ורק על התוכנית הזו- יש לי בן דוד, בן 12. אם תתנו לו שני פרקים של התוכנית, ותגידו לו- "תכתוב את השלישי!" אתם תקבלו בדיוק אותו פרק שהכותבים "הגאוניים" של התוכנית יעשו. אני לא מגזים ואני מוכן להתערב עם כל אחד על כל סכום של כסף. בן דוד שלי די יצירתי. קצת יותר מהם. אללללהההה אאוווותתתתםםםם בבדדדדייייחחחחוווותתתת!!! אתם צופים באותו זבל ממוחזר!

גלׁ

New member
אתה מסתכל רק על הדברים הרעים!

ברור שזו סדרה עם מלא חסרונות, והמערכון עם האיש שיונק מאמא שלו הוא ממש זבל, אבל אי אפשר להתעלם מהמערכונים הממש מצחיקים. נגיד הסקוטי הזה שאומר יהההססססס, דניס ווטרמן, סבסטיאן, וויקי פולארד- כל אלה כן מעולים. גם אם מפרק לפרק יש שינויים מינוריים (במקרה הטוב) במערכונים, זה עדין מצחיק! לעומת זאת אני מסכים שיש מלא מערכונים חלשים, בעיקר הדמויות שנוספו בעונות 2,3 והעונות האלה בכלל היו די עלובות. וגם המחזורים נעשים מעצבנים לפעמים (אם תהיתם, אנדי פיפקין אכן עומד להתחרט על מה שזה לא יהיה שהוא ביקש ואז הוא עומד להגיד יה איי נואו....) לא מטריד אותך יותר שקונאן ממחזר את המערכונים שלו מילה במילה? הממלכה הקטנה לא קרובה להיות ארסטד, אבל מה כן, בינינו? (המלך היל אבל נשכח מזה עכשיו)

אתה צודק ../images/Emo45.gif

בדיוק באתי לכתוב פה על הסדרה. אני גיליתי אותה לפני איזה שבוע-שבועיים ופשוט התאהבתי. אני פשוט הולך ומחקה כל מיני שורות כמו: 'יה, איי נואו' או 'מרגרט! מרגרט!' כן, זה הומור שלא כל אחד יאהב, אבל אותי זה תפס. ד"א - - השחקן משם הוא לא שיחק גם ב-פיפ שואו? והמלך היל אחלה סדרה!

kfktj

New member
זה בהחלט ממכר

שמתי בפלאפון כצליל של ההודעה את ה: "eh eh eeeeh" של אן. ומישהו הזכיר פה את ההמלך היל? אוקיי זאת סדרה למשל לא לטעמי...למה לראות סדרה מיוצרת, כשאפשר לראות סדרה מצויירת *מצחיקה* (איש משפחה)? לא מבין ת'קטע הזה.

אפשר פשוט לראות את שתיהן!

איזה פרק היה היום של איש משפחה.... רק חבל שאת של המלך היל של היום - - כבר ראיתי...

kfktj

New member
הממלכה הקטנה=משובחת גאונית

ואיכותית לא פחות מא.ד. שתי סדרות שונות מאוד, אי אפשר להשוות ממש בינהן אבל דבר אחד בטוח - שתיהן סדרות קאלט שיזכרו עוד הרבה שנים (לעמות כל הזבל שיש היום אהמ..נמלטים).

משהו מוזר ביותר.

זפזפתי בין הערוצים ופתאום ביס STARS ראיתי את הצמד שרים שיר ביחד וממש עשו לזה קליפ וזה היה ממש מוזר... והם עשו את זה די מצחיק
(נ.ב היום יום הולדת לי
)

בהמשך לציטוטים של הקריין-

"הדואר הבריטי הוא הכי טוב בעולם. שימו בול ושלחו את המכתב ומובטח לכם שאולי יש סיכוי שהוא יגיע לאנשהו מתישהו, איף יור לאקי." אני גם בהתלבטויות על הסידרה הזאת, מלא דברים גאוניים אבל גם מלא דביליים, עוד לא החלטתי מה יש יותר אז ככה אני כל הזמן מזפזפ ממנה וחזרה. מה שבטוח זה ששניהם שחקנים מעולים. "COMPUTER SAYS NO..."

hen chen

New member
אוקיי!

אחרי שחטפתי כמה אגרופים מהתקפת אנשים שמשום מה אוהבים את התוכנית. (גאונית?! גאונית?!!?!) אני משער שאולי זה באמת על חושי הומור שונים. אבל לא מציק לכם בכל זאת ש- ואני עדיין רציני- שאם תתנו לכל אדם (כל אדם!) עם חוש הומור סביר לכתוב פרק על סמך שני פרקים קודמים הוא יוציא מה שלדעתכם תהיה יצירת מופת? אף אחד, לעולם, גם לא אגודה של 50- 60 כותבים מהטובים ביותר בארץ לא יצליחו להוציא פרק של AD שתשתווה לפרקים האחרים. אותו דבר עם איש משפחה. אותו דבר עם המלך היל. אותו דבר עם... כל תוכנית, למען האמת. (בנוגע למי שלכלך על המלך היל קצת, אני למען האמת מבין אותך. גם לי לקח זמן להיכנס לתוך התוכנית המלך היל, בזמן שאיש משפחה אהבתי מההתחלה ועכשיו מתחילה להימאס עלי. המלך היל היא סדרה עם הומור יותר דק ועדין, שבנוי על דמויות ולא על סט-אפס ופאנץ' ליינס ומתיחה מטורפת של מציאות. SUBTLE HUMOR, כמו שאומרים. הסימפסונים, האהובה עלי, מאזנת בין שניהם). ברצינות, רוצים שנשב ונחשוב ביחד על פרק חדש לתוכנית? זה ייקח לנו שעה מקסימום, וייצא הרבה יותר טוב מתסריט של התוכנית עצמה. והם לא שחקנים כאלה טובים... טוב, הם מתמחים בתחומם, אבל זה תחום נורא שטחי ופשוט. כך מבטא, כך פאה, כך טעות בהגייה- וצא לדרך! בנוגע לקונאן שממחזר- קונאן אובריין מבצע תוכנית יומית!!!!! יומית!!!! עם מערכונים באמת גאוניים שהוא למחזר, וגם אז זה חלקי בלבד, כאשר בכל פרק אנחנו מקבלים עוד מערכון חדש לפחות, עוד ראיונות קורעים ומונולוג שנון. אז בבקשה, לא לערבב ולא להשוות.

למעלה