הממלכה הקטנה בsky news

גלׁ

New member
לא באתי לרדת על קונאן,

כי לא אכפת לי לראות את אותו מערכון שוב, זה עדין מצחיק, אבל ככה גם בממלכה הקטנה. אם התכוונת אלי שלכלכתי על המלך היל, התכוונתי בדיוק ההיפך שהיא הסדרה היחידה שמתקרבת ברמה לAD ציטוט: " הממלכה הקטנה לא קרובה להיות ארסטד, אבל מה כן, בינינו? (המלך היל אבל נשכח מזה עכשיו)"

hen chen

New member
לא ממש הבנת

קודם כל, לא, ממש לא התכוונתי אליך שדיברתי על "זה שלכלך קצת על המלך היל". התכוונתי לזה שהגיב להודעה שלך ואמר שהוא לא מבין למה אנשים צופים במלך היל שאפשר לצפות בסדרת אנימציה מצחיקה (איש משפחה). אז אמרתי לו שאני מבין למה הוא מתכוון ובאמת לי לקח כמה זמן להיכנס לתוך המלך היל ואיש משפחה דווקא עכשיו הפסקתי להתלהב והסברתי שהתוכנית "המלך היל" בנויה על הומור יותר עדין שמבוסס על דמויות ולא על בדיחות ברורות עם פאנץ' ליין ומתיחה של המציאות. וגם לא טענתי שירדת על קונאן. זה היה רק כדי לנמק טענה. בתור הגנה על הממלכה הקטנה אמרת שגם קונאן ממחזר קטעים, ועובדה שאני אוהב את קונאן ושזה מצחיק. ובגלל זה אני הגבתי שאם קונאן היה סל מחזור אחד גדול בפירוש לא הייתי צופה בו. אני צופה בו למרות המחזורים, בגלל המונולוג, בגלל המערכונים החדשים, בגלל הדמויות ובגלל האורחים. לצערי, הממלכה הקטנה, היא דווקא כן סל מחזור אחד גדול. ובגלל זה אני לא מבין למה אנשים אוהבים את התוכנית וברמה הזו. אני דווקא צפיתי בפרק האחרון ודווקא היה נחמד... מינוס. צחקתי ארבע פעמים. ושמתי לב שהרבה פעמים כמעט צחקתי. זו תוכנית כמעט מצחיקה. רק אם הם יהיו יותר מקוריים, יותר שנונים, יותר חכמים ו... נו, יותר מצחיקים. ופחות ממחזרים.

"הראו לי תכסף" מנהל כאן?

מכיר אותך מפורום ווינר. בכל מקרה, קונאן אובריין הדבר הכי שווה שיש ביס, בנאדם גאון. להתראות וכל טוב.

gadgad0

New member
סתם "מנהל"?! הוא מנהיג אדיר,

גורו מעורר השראה, מלך עילאי רחום וחנון, אדוני צבאות ומושא לחלומותינו הרטובים. וזה באנדרסטייטמנט.

למעלה