המממ...אולי זה קצת מאוחר מדי..

מה לעשות שלא הייתי שם שנים../images/Emo12.gif

אבל איזה חמוד הוא יאאאאאאאא

yogniz

New member
WHISPER רולז!!

הישר האהוב עליי מפולן... יחד עם עוד כמה שירים שלהם מאלבומים קודמים שבטח אף אחד לא מכיר ממילא אז אין צורך שאני יציין את שמם :)

ChipiM

New member
ציין, יש לי את כל האלבומים..../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

yogniz

New member
אם את מתעקשת...

מאוריג'ין אני כי אוהב את Lies ואת Anywhere מה אי פי'ס אני אוהב את So close (שיר כ"כ גאוני) וגם את Understanding ואני מת על I must be dreaming ו Breath no more אפשר להגיד שאלו יחד עם Whisper ו Imaginary מפולן- הם השירים האהבוים עליי
הגזמתי עכשיו...

ChipiM

New member
../images/Emo99.gif נאמ!!! ../images/Emo13.gif

אני חולה על lies!!!!!!!!!!!!!! וגם הרמיקס שלו יפה, למרות שחסר בו הקטע שאני הכי אוהבת- "rest in me and i'll comfort you i have lived and died for you abide in me and i vow to you i'll never forstake you" לanywhere הייתי דבוקה שבוע שעבר כי התחברתי אליו... (אצלי כל שבוע אני נדבקת לשיר אחר שלהם...
} , את סו קלוס אני לא כ"כ אוהבץ, למרות שהמילים שלו מהממות.. ובריט' נו מור זה גם שיר פצצה!!!! הגירסה בnot for you ears" הרבה יותר מהשניה שאני מכירה... אמממ יש מלא שאני חולה עליהם- even in death אחד האהובים עליי כי המילים שלו מרגשות ביותר... וwhere will you go (גם הגרסא מנוט פור יור אירס)... אימאג'ינרי באמת יפיפה!!!
בעעע אם אני אמשיך לכתוב את השירים שאני אוהבת זה לא יגמרררררררררררר... נאמ... קצת נסחפתי
זה די
בפורום הזה... חחחחחחחח... אולי אני אצטרף רשמית לפורום אוונסנס...

yogniz

New member
למה את מחכה../images/Emo35.gif

תצטרפי כבר
אם את עוקבת את יודעת שהפורום הזה מלא אנשים שווים
כולם שם מאוהבים..חח.. תגידי שאני הכרחתי אותך להצטף ואיימתי עליך בחרבות ארגורן קשתות לגולאס וגרזני גימלי
LOL...שאני יוכל להצדיק את זה שהפכו אותי לאדום בפורום אוונסנס...

ChipiM

New member
נאמממ.. ../images/Emo13.gif

אני אצטרף אחרי שאני אחזור מהמחנה קיץ, כדי לא להיות אחת מאלו שמצטרפים ונעלמים אחרי יומיים.... ואני אגיד שאתה הבאת אותי, אל תדאג

yogniz

New member
אכן..

יש להם עוד 4 דיסקים ישנים ונדירים..אף אחד מהם לא נחשב לאלבום רשמי...רק פולן...מה שנקרא "אלבומי דמואים" יש את Origin שאפשר לקנות אותו בהמון כסף מהאינטרנט..... ויש את Evanescence EP WHISPER EP Not for yuor ears נמנמ..ויש שירים שלהם שלא מופעים על אף אחד מהדיסקים.. הכל ניתן להורדה באינטרנט בכל מקרה (אופס..חח) נמנמ..

adva g

New member
הייתי בטוחה ש"פולן" זה האלבום היחיד

שלהם..
על המידע!

kittycatbone

New member
גם אני מתה על

whisper!!!!!
אבל האהוב עליי, למרות שלא שמעתי את כל השירים של אוונסנס אז אני לא יכולה להיות בטוחה בזה
זה my last breath.. שזה שיר מהמממממממם ואני פשוט חולה חולה חולללללה עליו
וברוכה הבאה!!!

Y. Welis

New member
הסינמאקס עושה את החוויה

אפילו למי שלא התלהב מהסרט השלישי בהתחלה, כמוני. וברוך הבא!

ברוך הבא ../images/Emo141.gif

אני ליאת, בת 14 עוד מעט, מקווה שתשתלב במהרה
אגב= אתה מוזמן לסגוד איתי בכיף לאיגואנה הקדושה
איזה חמוד הוא
(האיגואנה
)

yaaronet bloom

New member
אגב ליאת אם את מדברת על הפסל שלו

בסינמה סיטי אני חייבת להגיד לך שהוא ממש מעוות...היינו כל השכבה בסינמה סיטי ואז ראיתי את זה ואמרתי לחברה שלי (את כבר מכירה אותה) והיא רצה לשם (כמובן שרצתי אחריה) ואז אמרתי לה שהוא נראה ממש מכוער ומעוות ושתבוא כבר כי תופסים לנו את כל המקומות הטובים והיא אמרה לי שהיא רוצה להצטלם איתו... קלטי הילדה ממש משוגעת!!!!! אהה והיינו שם ממש מזמן אז הפסל שלו נמצא שם כבר טונות של זמן...

yogniz

New member
תודה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ושכחתי לציין שליב טטילור שחקנית מצויינת לדעתי
שר הטבעות הרי לא מתבסס על המשחק שלו כסוד ההצלחה...אין שם יותר מדי שחקני מופת...ליב טטילור ואיאן מקלאן אם תשאלו אותי משחקים שם הכי טוב...אלז'יה גם הפתיע האמת...

adva g

New member
אני הכי אהבתי את המשחק שלי

איאן מקלאן ושון אסטין. דווקא את המשחק של אלייז'ה לא כל כך אהבתי בכמה סצינות.

ChipiM

New member
אני את של שון בין ../images/Emo99.gif ../images/Emo140.gif

שון אוסטין גם שחקן מעולה כמו שאמרתי מקודם.. בכלליות כל השיבוץ שחקנים בסרט היה מעולה לטעמי...

למעלה