המ. וואו. תרגיש טוב והחלמה מהירה.
D De-Panther New member 11/4/05 #19 תרגיש טוב../images/Emo9.gif הכליות../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif חשובות נראה לי השלפוחית סתם מעצבנת
תרגיש טוב../images/Emo9.gif הכליות../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif חשובות נראה לי השלפוחית סתם מעצבנת
D dors New member 11/4/05 #23 אחח אין לך מושג איך זה עזר לי שב 2-3-4-5 שלא יכולתי לישון , אתה היחידי שהיית מחובר והיה לי למי להציק
N netaK New member 12/4/05 #25 וואו ../images/Emo24.gif אני אפילו לא יכולה לתאר לעצמי כאלה דברים. החלמה מהירה ותרגיש טוב
א איש החידות New member 12/4/05 #27 YYY חתיכת סיפור .. רק עכשיו ראיתי נראה שעברו עליך ימים לא קלים .. מקווה בשבילך שהכל מאחוריך ויותר לא יהיו כאבים
YYY חתיכת סיפור .. רק עכשיו ראיתי נראה שעברו עליך ימים לא קלים .. מקווה בשבילך שהכל מאחוריך ויותר לא יהיו כאבים
D dors New member 12/4/05 #28 דווקא יש עוד לפניי ../images/Emo3.gif ברגעים אלה אני אפילו בקושי מצליח ללכת כמו שצריך.. אבל אני שורד כמו כולם :] תודה
דווקא יש עוד לפניי ../images/Emo3.gif ברגעים אלה אני אפילו בקושי מצליח ללכת כמו שצריך.. אבל אני שורד כמו כולם :] תודה