הממ, אז, שלום.

Cielarko

New member
זה שיש אחד כזה לא אומר שזה הפך למוטיב. ../images/Emo11.gif

Cielarko

New member
המעיין הזוהר לא כולל בתוכו חיתוך ורידים ../images/Emo46.gif

הוא על כאב מסוג אחר! בוקע גביש מתוך העצם ומשפד יד אחרת, אף אחד שם לא פוצע את עצמו.

רעוּת

New member
יש שם יד משופדת ../images/Emo46.gif

זה מספיק חיתוך ורידים בשבילי
והאמת שאף פעם לא קישרתי את השורה מתוך גלויה לחיתוך ורידים דווקא. תודה שהרסת לי ת'תמימות
.

Cielarko

New member
לכבוד הוא לי. ../images/Emo140.gif

זה גם לא עלה בדעתי עד שהתחלתי לחפש ציטוט לציור הזה, ואז "אומייגאד, זה כל כך מתאים!! איך לא חשבתי על זה קודם?!" ואני מסרבת לקבל זאת כחיתוך ורידים. כל עוד האדם לא חותך לעצמו את הורידים זה לא נחשב! הייתי קוראת לזה דקירה בזדון.

רעוּת

New member
אמג, זה מה שיהוא ירון יעשה לי ../images/Emo7.gif

חוצמזה שאפשר לחתוך למישהו אחר את הורידים ולזייף את התאבדותו.

Cielarko

New member
נכון, אפשר.

למרות שזה לא באמת עובד. תמיד איכשהו עולים על זה. ואיך בדיוק יהוא ירון עשה לך את זה?

רעוּת

New member
אני בטוחה שהוא יתגבר על הקשיים הטכניים ../images/Emo7.gif.

וזה לא ה"איך" כמו ה"למה". ויש לו מניע רציני. אני מובילה את קו הרצח אופי שעושים לו

Cielarko

New member
בדיוק בגלל זה שאלתי "איך" ולא "למה". ../images/Emo9.gif

קשה לפספס את התעמולה שאת עורכת פה.

Cielarko

New member
כי זה בעל קונוטציות לסוסי פוני ורודים. ../images/Emo140.gif

בCSI זה אף פעם לא עובד../images/Emo16.gif

כי אין סימני היסוס וזה. אוף אני סובלת מהתמכרות ממש קשה לסדרות פשע למיניהן

רעוּת

New member
נכון ../images/Emo6.gif

וגם כי מי שמתאבד חותך לאורך ולרוחב ובזיגזג ולכל הכיוונים בעצבים ובחדווה, וכשרוצחים אותך אז עושים את זה לאורך ובקו ישר, וזה לא נראה אמין תמיד. ו-CSI עוד לא ראיתי. אבל בקיץ ראיתי את כל העונות של קרימינל מיינדז ברצף, ועכשיו יש לי חסכים
לאיזה CSI שווה להתמכר בתקופת בחינות הקרובה?

Cielarko

New member
זה נשמע סביר.

במקרה שאתה צומי ורוצה להראות לכל העולם "אויאויאוי היה לי קשה בחיים". אם באמת בא לך להתאבד, פשוט תעשה חתך עמוק מספיק בקיפול של המרפק או של הברך. עלי שזה עובד.
[וזה מה שמלמדים היום בביולוגיה מורחב.]

Cielarko

New member
תכלס, הבעיה העיקרית מלהתאבד בעזרת סכין,

היא שזה נורא מלכלך. המון דם. בלע. יש דרכים הרבה יותר ידידותיות למשתמש ולחדר, ושמשאירות אותו נקי! תארו לכן איזה סבל זה לנקות חדר שאיזה מישהו חסר לב עשה בו מעצמו סושי!!

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שהיה בפרק האחרון של קרימינל מיינדז שדיברו על זה שגברים יורים בעצמם ומשאירים בלגאן ונשים לא, כי הן חושבות על מי שיצטרך לנקות אחריהן אחכ
. ואני בחיים לא אתאבד בעזרת סכין, מה, זה יותר כואב ממחטים אפילו
.

Cielarko

New member
זה בדיוק מה שאני אחשוב עליו כשיגיע זמני. ../images/Emo9.gif

אם כי ממילא תהיה להם הרבה עבודה. *מבט מהוסס על החדר שלי.* ואני חושבת שאם כבר להתאבד, אז סכין זה באמת רע. זה נורא כואב. אפשר להזריק לוריד בועת אוויר, כואב רק בדקירה ואז את פשוט מתה.
או... אוף, רוב ההתאבדויות די כואבות. זה מאוד בעייתי.

למעלה