הממ פאנארט

sparx

New member
הממ פאנארט

סורי על ההודעה לא יודעת אם יש חוקים או שירשורי פאנארטים.. [אני באמת צריכה שתגדירו את החוקים שלכם כי בכל פורום זה שונה] בכל אופן ציירתי את זה כעבודה יצרתית לבוקריפורט והמ לא ידעתי ממש איך רינסווינד נראה אז חיפשתי פאנארט אחר והשתמשתי בו איך יצא?

Gdil

New member
אנחנו פורום סימפטי ופתוח.

בשתי השורות הבאות תמלאי לפי ידיעתך את כל העונשים המקובלים על דברים נוראים באמת, ירידות על אנשים וכו' (לא באמת, לרדת על מלדיקט זה כן טוב אבל:(מלאי את החסר) -_______ ישים אותך ב____, ואז יכלאו אותך בלי לתת לך שו____ מ___, ותאלצי לסגוד ללו___. אם תדעי להשלים, לא יבוצעו בך כל עונשים. אבל כן יאיימו עליך, תתעלמי.

Maladict

New member
גדיל יקירי (או בשמך האמיתי worm)

לא חבל עליך? יש לך פנים יפות.... בעצם לא! בכל מקרה תמשיך ככה ותמצא את עצמך בפיתה בקרקעית אוקינוס חומצי!!!!

Maladict

New member
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ככה בדיוק תמיד תיארתי את סתמרוח!!!!! זה הציור הכי יפה שלו שראיתי!!! יש מצב שאת מציירת את "DEATH OF RATS"?

sparx

New member
המ... אני יכולה לנסות אבל..

אין לי שמץ קצוץ איך הוא נראה או אמור להראות... אני צריכה תמונות בשביל זה :\

מ א ג ר ט

New member
זה טיפשי!

איך את יכולה לדעת איך הוא נראה אם את אמורה להיות זאת שמציירת אותו?!

מ א ג ר ט

New member
רק שמרתי על הדירוג

התגובה היא לכמה הודעת מלפני, אבל כדי לשמור עד הדירוג שזה יהיה ברור אני מגיבה ככה...

sparx

New member
המ... אני מקבלת רעיונות איך לצייר

אותו מציורים אחרים כי, אין לי מושג מי זה או איך הוא אמור להראות.. אני לא יכולה לדמיין אותו.. לא סיימתי אפילו ספר אחד עדיין [את הראשון] אז איך אני יכולה לצייר משהו בלי לדעת איך הוא אמור להראות?

מ א ג ר ט

New member
אז

נראה לי שרצוי שתקראי אחד מהספרים של מוות, ואז תוכלי לצייר אותו עם כל המשמעות של ה"סקויק" (חחחחחח) וגם תהני מספר אינטיליגנטי ומצחיק...

sparx

New member
וזה ייקח נצח עד שזה יקרה חח

הוא יחכה עם הציור עד אז?... :\

למעלה