הממ פאנארט

Athaclena

New member
באיחור אופנתי

אוהבת! הוא מחודי, אני אפילו יכולה להבין מהתמונה למה ויימס מאוהבת בו... והוא נראה כמו בסוף מעשי קסמים - כמו ארנב שמנסה לתקוף או איך שזה הולך (הקטע עם החצי לבנה בגרב, אתם יודעים). כן ירבו! ובמיוחד כאלה של מוות ומוות העכברושים וויימס!

ויימס

New member
אגב, הוא אמור להיות ג'ינג'י?

כי בהרבה מקומות מציירים אותו ג'ינג'י.

The Mad Hatter

New member
כנראה שהוא ג'ינג'י..

תמיד דמיינתי אותו קצת כואן גוך, כשחושבים על זה....

נראה לי..

שלך מזכיר יותר מידי את ג'ינג'י מזבנג. ושל ויימס את זה, איכשקורים לו מסקובי דו תוך שילוב עם דמות מטושטשת מהסדרה מבוכים ודרקונים. של אלטלנה(צר לי נדפקתי) יותר נראה לי אבל קצת מטושטש מדי כדי לראות. אולי תנסו לערבב את שלושתם ביחד

ויימס

New member
הא הא! מצאתי אתר של חצי המנשה!

כעת תוכלו סוף סוף לראות איך דמיינתי את סתמרוח מעולם! מהאתר של חצי המנשה: "אליקום (דוד צויגנבוים) כוהן הכפר הערמומי והחלקלק שידו בכל. שדכן לעת מצוא וגם עוסק בסחר עבדים ומלבד זאת הוא מעסיק גם את חיל הפלישתים שבכפר בשירותו ואוהב מאוד לאכול ובעיקר אוכל של אחרים. הבסיס לדמותו היא כוהני הדת של ימינו ואם זאת דמותו אינה שלילית לחלוטין ,סידון ציין שבניגוד לכהני דת בני ימינו אליקום מודה בחולשותיו ואינו מטיף כל הזמן לאחרים והוא אף מועיל מדי פעם בניגוד לעמיתיו המודרניים..." כן, מן הסתם זה האיש עם הכובע המחודד והגלימה.

Athaclena

New member
!!! הוא נראה כמו ציור של שי צ'רקה

כמו בבא עם האף הזה... מצד שני, בטח שי צייר את בבא על פיו. וכן, הוא מושלם להיות סתמרוח. ממש בצורה מפחידה... אולי נשלח את זה לטרי ונשאל אותו מה דעתו?

ויימס

New member
יהיי! מישהו מסכים איתי!

ועוד רחל! כעת אני יכולה למות בשלווה...

למעלה