רוקייה!!!
I Ichimaru Gin New member 28/9/05 #8 בזאת אני הופכת שרשור זה לשרשור..... ציורים של חברי הפורום ^^ הינה ציור שלי P:
T The Bloody Teaspoon New member 28/9/05 #15 זה ציור מאמם. 3> איך אפשר לא לזהות את רוקיה? הרי יש את השוונץ של הפוני.
S sasuke girl New member 28/9/05 #17 שמתי את זה כבר קודם ..חח אבל זה היחיד שלי שקשור לבליצ'..חחח -_-'
D dark max New member 28/9/05 #20 כבר אמרתי לך שזה יפה, לא? ואם לא, אז זה יפה . יש לי רק שאלה אחת - למה הדבקת לו את האוזניים של אינויאשה?
כבר אמרתי לך שזה יפה, לא? ואם לא, אז זה יפה . יש לי רק שאלה אחת - למה הדבקת לו את האוזניים של אינויאשה?
S sasuke girl New member 28/9/05 #26 חחחח זה אוזני לאבלסס!!חחחח סתם..הוא כזה אוקה כוסית מקבל ב****** וגם ***** למרות שגם **** ******* **** ** יכל להיות נחמד..אבל רק עם איצ'יגו ^^ או אוריהימה...
חחחח זה אוזני לאבלסס!!חחחח סתם..הוא כזה אוקה כוסית מקבל ב****** וגם ***** למרות שגם **** ******* **** ** יכל להיות נחמד..אבל רק עם איצ'יגו ^^ או אוריהימה...
R Rukia is the Luff New member 4/10/05 #39 יוני סיימה ציור לקיל! D: באיכות איומה ובגודל הזרת שלי כדי שתפוז יעלה את זה. >__< אני אשלח את הגרסה הנורמלית לקיל אח"כ.
יוני סיימה ציור לקיל! D: באיכות איומה ובגודל הזרת שלי כדי שתפוז יעלה את זה. >__< אני אשלח את הגרסה הנורמלית לקיל אח"כ.