הממ. שלום.

TwelveEyes

New member
הממ. שלום.

טוב נו, תסלחו לי, אבל אני בשוונג של הצטרפות לפורומים בזמן האחרון, ואתם הקורבן הנוכחי :) אז קוראים לי דנה ואני בת 17, ביסקסואלית כבר אממ.. שנה או משהו כזה, אם אני לא טועה (ואני בטח כן... אח, הסניליות היכתה בי מוקדם.) סיפורים מרגשים על יציאה מהארון אין לי.. בעיקר בגלל שאלה שיודעים לא עשו מזה ביג דיל כמו שחשבתי שיהיה.. וההורים שלי, יאללה, זה לא עניינם מה אני עושה כל עוד זה חוקי.. וחוץ מזה, יש לי אובססיה אדירה עם סלאש וכל אביזריו הנלווים - במיוחד בפאנדומים האהובים עליי, ובראשם הארי פוטר ושר הטבעות (פרודו\סאם לנצח! סליחה, הייתי חייבת להוציא את זה :)) המממ... אני חושבת שזו הודעת הכניסה הכי משעממת שכתבתי בחיי... אני מבטיחה להשתפר בהודעות הבאות שלי :) *טסה להקליט "הכי גאים שיש"*

לירונר

New member
אממממ קודם כל

ה-ק-פ-צ-ה
וכמובן ברוכה הבאה, כוס ה
מיד מגיעה לשולחנך
שבוע נהדר שיהיה לכולנו

sarah

New member
hey!!! ../images/Emo13.gif

ho ho ho, I knew it!! wellcom!! (remmeber me? from HP forom?) sarah

TwelveEyes

New member
I wish I could, but...

I don´t have a driver´s license.. and therefore I´ve no car.. and my mum, the most far place she ever drove me to was Haifa, and even then she complained.. so I´m afraid the answer´s no :\

יאייי!!

כל חבריי הטובים ביותר מפורום ה"פ מצטרפים לפורום ג"צ!!!
אבל אני הייתי הראשונה פה.. (או כמו שפעם תמיד נהגתי להגיד בהתלהבות מרובה: "אני המצאתי את ללכת לשם..") יופי יויפי יוי :) טוב אולי את לא אחת מחבריי הטובים, אבל את אהובה עליי ^_^ *הולכת לפתוח הודעה חדשה לצרכים עופיים* (נו, מה, ב-4 ימים העברתם רק דף אחד! אז הודעה חדשה ל-ג-מ-ר-י לא תזיק!)

TwelveEyes

New member
:)

אולי את לא אחת מחבריי הטובים, אבל את אהובה עליי ^_^ וויזמיר, עכשיו תראי מה עשית. אני מרגישה warm and fuzzy בבפנוכו :) דווקא לא ידעתי שהיו פה אנשים מפורום ה"].. אבל שבבה :)

sarah

New member
ומכך נוכל להסיק ש-

פחות סטרייט-יותר שווה?
וגם פחות הומפוב-יותר שווה. המממ
באעבה, שרה

sarah

New member
והנה מוצגת תהיה לפניכם: ../images/Emo13.gif

האם *כל* מי שאני אוהבת הכי הרבה מפורום ה"פ יצטרף לפה? האם ההצטרפות של כל מי שאני *הכי* אוהבת מפורום ה"פ יוכיח לטובה סטיגמה מסויימת על גייז? האם הטלפון שלי נהנה לצוטט לשיחות שלי? באעבה, שרה
סיגל: שרה??!?! שרה:האא? *מזילה ריר* סיגל:את לא שמה לב שאת בוהה ומזילה ריר בצורה דוחה על השולחן? שרה:אוה, סלחי לי *מנגבת את הרוק* פשוט בדיוק פינטזתי לי על אנג´לינה ג´ולי לבושה בחזייה מעור ותחתון תואם. באמת שלא חשבתי שתרצי לדבר איתי בשלב זה של השיעור. אחרת זה לא היה קורה לי, בפעם הבאה שאת רוצה לדבר איתי תודיעי לי בכתב קודם כדי שאני לא אגרום לך אי נעימות? טוב סיגלוש? לא נעים לי כשאני צריכה לפגוע בך ככה כשאני בטעות מתעלמת ממך... *טופחת לסיגל על הכתף סיגל: בטח

TwelveEyes

New member
../images/Emo9.gif

האם *כל* מי שאני אוהבת הכי הרבה מפורום ה"פ יצטרף לפה? די די, גם ככה האגו שלי מנופח היום :) ו... בקשר לסטיגמה הזו, חצי מהגברים שמסתובבים בפיקשנאלי הם הומואים :) (ע"ע אלכס הנשמה כפרה-עליו-שיחיה-ויזכה-לימים-ארוכים-וימשיך-לכתוב-את-"סניץ´!" :)) לסביות יש ברייבנקלו.. ודו בדרך כלל בסלית´רין - כמוני :) אז כן, הסטיגמה חיה וקיימת :) שלא נדבר על כמות האנשים שקוראים ומציירים ואוהבים סלאש :) ויי, שמישהו יעזור לי למצוא את הפואנטה של ההודעה הזו ומהר!! D:

sarah

New member
באמת...בואי נבדוק ../images/Emo6.gif סקר!!!!!!!!!!

מה אמרת? רייבנקלו (שקדנים, חכמים ונבונים)- לסביות סלית´רין (שואפתנים והישגיים, אוהבים כוח)-דו גריפנדור- (אמיצים מאוד)הומואים ואחרון חביב הפלאפף (חביבים טובים והוגנים)- טרנסג´נדרים אז בסלית´רין יש את זאתי...זאתי מעליי פה, מפורום ה"פ שאני נורא אוהבת, ואותי. ששתינו שייכנו את עצמנו לסלית´רין (דו&שאפתניות והישגיות) ואז יש לנו את...? עכשיו שכל אחד יכתוב באיזה בית הוא בהגוורטס ומה הנטיה שלו ונבדוק (תבחרו את הבית שהכי מייצג אתכם, כמובן)
באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
בתשובה (בערך) לסקר :)

אז ככה: דראקו בד"כ ברוב הפיקים הוא דו. הארי בד"כ הומו. רון בד"כ סטרייט והומופוב, אלא אם כן זה פיק של הארי\רון וגם אז הוא מתחרפן מזה שהוא הומו.. שיימוס הוא כמעט תמיד הומו, שלא לדבר על איזה זונה הוא :) דין.. דין בד"כ סטרייט. נוויל *תמיד* הומו.. הרמיוני בד"כ סטרייטית.. צ´ו בד"כ דו.. ג´יני לסבית, אלא אם כן דראקו סטרייט, כי אז היא סטרייטית :) ושלא נדבר על משפחת וויזלי השמחה והעליזה (תרתי משמע) (מינוס רון D:) במיוחד על התאומים, שמשום מה גם טרנסג´נדרים הרבה פעמים. ג´סטין פינץ´-פלצ´לי הומו בכמעט כל פיק.. השאר מהפלפאף סטרייטים.. חוץ מסדריק כשבא לו על אוליבר :) אההה ואיך שכחתי את אוליבר ופרסי, ומרקוס וכל קבוצת הקווידיץ´ של סלית´רין D: וקייטי ואלישה ואנג´לינה שמאד נהנות ביחד.. קיצר.. אלה שאומרים שהומואים ולסביות הם רק 10% מהאוכלוסיה כנראה לא היו בהוגוורטס D: עוד פעם אחת את אומרת שאת אוהבת אותי ואני מוסיפה אותך לאייסי שלי. ראי הוזהרת :)))))

למעלה