הממ. שלום.

Blackice

New member
The G in Gryffindor stand for...

היה פרק באחד הסלאשים של ג´אסט סילוור שזו היתה כותרתו..
ויש את הקונספירציה הזו.. איך קוראים לה.. של מוגלגים נגד קוסמים ששמים משהו באוכל בהוגוורטס כך שכולם שם הומואים או לסביות..
ואז הם לא מתרבים ויש פחות קוסמים :p ראיתי די הרבה פיקים שתומכים בזה
ואני חושב שגם דראקו וגם הארי דו\הומואים בערך חצי-חצי בפיקים השונים.. את מכירה במקרה סלאשים טובים של ג´יני-צ´ו? כי אני אוסף אותם..
ארז

TwelveEyes

New member
ג´יני\צ´ו?

אמממ.. תחפש בלינק למטה.. קשה לי לקבל את ג´יני כמשהו חוץ מסטרייטית, אז לא ממש בדקתי את האתר הזה.. אבל אני מכירה כמה מהשיפ ו.. טוב, פשוט תבדוק :) השני זה הY! Group של ג´יני\צ´ו.. אז תנסה, אבל אני לא מבטיחה כלום :) נראה לי שקראתי את הפיק ההוא... Love and Darkness לא? משהו כזה? ועל הקונספירציה דווקא לא שמעתי :) *מתנצלת בפני כולם שהיא כ"כ עוף* :)

LuNaTiC

New member
וואו!! חחחח איסוף נתונים מעניין...

(הערה: אני ענבל, בת 16, השאר בכרטיסישי) אני לגמרי בקטע של הארי-סדריק שיפינג מאז שקראתי פיק יפה שלהם, שגם נורא נורא עצוב, לאו דווקא בגלל התוכן אלא בגלל המחשבה על מה שקרה אחר כך ;_; והשחבר הראשון של הארי מת ;_; די אני הולכת לבכות פה ;_; וואאאאאאאאאאאא סדריייייק

sarah

New member
היי ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

כל פורום ה"פ עובר לפה, ממש לא ציפיתי לזה
ברוכה הבאה!
באעבה, שרה

את לא רושמת הודעת פתיחה?../images/Emo13.gif

תרשמי לך הודעת פתיחה!
ומותר לך, אגב, גם לפתוח הודעה חדשה..לא כזה עמוס פה.. (
) את לא חייבת להיות כזאת..את
אוווו *משפשפת את העיניים* נורא מוזר לראות אותך בשחור.

TwelveEyes

New member
עזבי הארי\סדריק..

ניסית פעם ג´יימס\סיריוס או ג´יימס\רמוס? בכלל, כל שיפ של ג´יימס מדכא פחד אלא אם כן זה AU.. כי לא מספיק שאת יודעת שהם נפרדים בסוף, את גם יודעת שאחד מת :\ כנ"ל לגבי שיפים של לילי. *מתבכיינת* בגלל זה אני מתרחקת מהפיקים האלה כמו מאש :) בכל אופן, אין יותר שולת מהארי\סיריוס :)) (חוץ מהארי\סנייפ.. והארי\דראקו.. והארי\רמוס.. :)) בנימה יותר שמחה, ברוכה הבאה לפורום :)

למעלה