הממ...

yaelhr

New member
הממ...../images/Emo187.gif../images/Emo163.gif

בגלל שזה פורום חדש,
אתם יודעים, אנשים חדשים וזה..
אז בואו נעשה מן שרשור היכרות מורחב..
שם:
סגנון מוזיקה:
עוד פורומים:
עוד קומונות:
מנגן על כלי כלשהו:
מאכל אהוב:
עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס
):
5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... וצרפו תמונה שלכם..

yaelhr

New member
ושכחתי ../images/Emo122.gif

צרפו גם מסנג'ר\אייסי\אימייל\בלוג\דפיוצר בבמה חדשה..

sk8er grrl

New member
אני :]

שם: אפרת... גיל: 17 כיתה: יב' סגנון מוזיקה: פאנק- רוק... עוד פורומים: מממ... פה ושם :] עוד קומונות: Fall Out Boy... מנגן על כלי כלשהו: טיפה יודעת על גיטרה.. אבל ממש טיפה... מאכל אהוב: ג'אנק פוד ושוקולד... :] עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): חברים, מכושפות, ככה זה בחיים, כולם אוהבים את ריימונד, מגרש בייתי, עקרות בית נואשות, אבודים, אחיות או לא להיות... 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם...: מממ...: 1. אני חולת נפש.... 2. מצאתי דרך הסידרה תחום רפואי שאני רוצה להתמחות בו :p 3. אני מרחיבה את הידע שלי בביולוגיה בעזרת הסידרה :p 4. מממ... אני ואח שלי רואים את הסידרה יחד כל הזמן... 5. בזכותו התמכתי :p

../images/Emo108.gif

שם: ניצן
כיתה: י"ב
סגנון מוזיקה: רוק וכל דבר אחר שנשמע לי טוב.
עוד פורומים: משינה, רד הוט.
עוד קומונות: מונטי פייתון (הזדמנות מעולה לפרסומת סמויה!), האוס.
מנגן על כלי כלשהו: לצערי, לא.
מאכל אהוב: פיצה ושאר עניינים.
עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): בלקאדר, הקרקס המעופף של מונטי פייתון, A bit of Fry & Laurie.
חמש עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם: -יש לי את הספר של יו לורי. -יש לי כלב ושני חתולים שמנים. -אני אוהבת קומדיות בריטיות, אנימה ופנטזיה. -אני לומדת 12 שעות בשבוע. -אני רוצה להיות באנגליה, אתם יכולים לארגן לי משהו?

יאללה ../images/Emo3.gif

שם: נעמה גיל:
כיתה:
סגנון מוזיקה: רוק [לא כבד
] עוד פורומים: הארי פוטר הספר, אי אר, כוכב נולד, מכושפות, והרשימה עוד ארוכה
עוד קומונות: אין מנגן על כלי כלשהו: גיטרה
מאכל אהוב: אין עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): מכושפות, אי אר 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... אח"כ

ממשיכה

תוספת קטנה לתכניות טלוזיה: 4400 ו5 עובדות
1. אני מנהלת עוד 2 פורומים 2. הלהקה האהובה עליי היא גרין דיי 3. אני אוהבת לקרוא 4. יש לי שלושה אחים 5. מעולם לא הייתי באילת [נו אין לי מה לכתוב
]

shujiko

New member
נם. ../images/Emo13.gif

שם: רומן גיל: בינואר 15 כיתה: ט' סגנון מוזיקה: chilli out,new age,soft rock. עוד פורומים: בפרופיל. עוד קומונות: בפרופיל. מנגן על כלי כלשהו: למדתי על גיטרה ופסנתר,עכשיו כבר שכחתי אין לנגן. מאכל אהוב: אממ. אין לי מושג איך קוראים לזה. חוץ מזה,אתם לא רוצים לדעת. עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): יותר מידי. בעקראי: האנטומייה של גריי,איי שם,מלך השכונה,עולמו של דייב,כולם אוהבים את ריימונד,פחות ממשולמת,עיצובים,ג'ואן מארקדיה,נשואים+,מגרש ביתי,סאמרלנד,אבודים,על פני השטח,הסף,מספרים,4400,מחוייבים,מפגשים מהסוג האישי,הבריחה מהכלא,שמי הוא ארל,כן מותק,מדיום,התגלויות,וויל וגרייס ויש עוד איזה 100. XD 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... : אמ,בקרוב אני 2 מטר. מוחהחהחה.

נופועפה

New member
אני

שם:נועה גיל:17 כיתה:י"ב סגנון מוזיקה:רוק בכלליות עוד פורומים:רד הוט צ'ילי פפרז,ביולוגיה, כפר סבא עוד קומונות:מונטי פיית'ון מנגן על כלי כלשהו:לא וזה מעמיד אותי בעמדה נחותה בבית מאכל אהוב:שוקולד עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס):מכושפות, אנג'ל, משחק מכור 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... אני גרה בכפ"ס, יש לי כלבה אני אוהבת לשחק (יענו תיאטרון) אני רוצה לזרוק משהו ממטוס יש שני ספרים שאני חייה לפהם: מלכוד 22 ומדריך הטרמפיסט לגלקסיה מסנג'ר:[email protected]

pink panther 8

New member
אני גם...../images/Emo187.gif

שם:לידר דיין גיל:14 בפבואר(בעזרת השם) כיתה:ח' סגנון מוזיקה:היפ הופ קנטארי MTV גלגל"צ 99ESC..... עוד פורומים:AXN אבודים עוד קומונות:מזה???? מנגן על כלי כלשהו:על אבוז חעחעחע סססתתתםםם מאכל אהוב:איטלקי(בייחוד פסטות)יאאאמממייי עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס):וואו רשימה ארוכה...אבודים,סו תומאס,המחוז,זהות בדויה,סוכנות הביון,4400,כולם אוהבים את ריימונד,מלך השכונה,קארן סיסקו,רוקדים עם כוכבים וזהו מאוד קצר לא?!?! 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... 1.אני חולה על משחקי ספורט(את רובם)... 2.חולה על הים... 3.ילדה עקשנית חוצפנית מאוד למורות... 4.אבוכה בסרטים מצויירים(במבי,סימבה וכאלה...) 5.אני חולה על שחקנים מבוגרים הם כאלה שקסיםםםםםם(חעחעחע)

שניש

New member
Me!../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

שם:שני
כיתה:י"ב
סגנון מוזיקה:רוק,בלוז.
עוד פורומים:הארי פוטר חברתי,"הכי גאים שיש",מדע בדיוני ופנטזיה.
עוד קומונות:לא בקטע של קומונות
מנגן על כלי כלשהו:הלוואי,אבל לא.ניגנתי שנה על בסון.מי שיודע מה זה מקבל פרס
מאכל אהוב:סטייק *חושפת שיניים*
עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס):|גאוה|הכיגאים שיש|גאוה|
5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם...:אני בטוחה שאני לא עד כדי כך מעניינת... :X

שניש

New member
*תיקון קטן:../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

הכי גאים שיש
(ולא כמו שיצא לי בעילגות רבה מקודם
)

yaelhr

New member
עונה../images/Emo15.gif

שם: יעל גיל: 14 כיתה: ט סגנון מוזיקה: רוק
וכל הסוגים.. עוד פורומים: סימפל פלאן אהוביי, פירסיינג וקעקועים, יוני בלוך ואפרת גוש, אופנה אלטרנטיבית וכו'.. עוד קומונות: סימפל חברתי.. מנגן על כלי כלשהו: גיטרה
מאכל אהוב: הממ לא יודעת ;( עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): אי אר(וכך כל סדרות הרופאים למיניהן), אלי מקביל, חברים, מכושפות וכו'... 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם...אין לי כח
ותמונה מצורפת..

שלום../images/Emo70.gif

אלמוג 17 יב הכל! הייתי בעבר בהרבה פורומים אבל עכשיו אני נמצא קבוע רק בפורום טלווויזיה. אין לי קומונות לא מנגן יש כל מיני מאכלים יש לי הרבה מאוד סדרות אהובות: 24, סמולוויל, קוראים לי ארל, אנג'ל ועוד הרבה אחרים!!!!!! אני משחק טניס. אני אוהב מאוד ללכת לקולנוע. יש לי עוד בערך קצת מעל חצי שנה עד הגיוס. ואין לי תמונה כי נמחק לי כל המידע במחשב (זה מסובך). וזה לא תירוץ, זו האמת.

female drummer

New member
אני:)))

שם:שחף, שחפע, הלנה, אלנה גיל:14 כיתה:ט' סגנון מוזיקה: רוק, מטאל, רוק כבד, פאנק, פ'אנק.... עוד פורומים:הרבה עוד קומונות:דה יוזד מנגן על כלי כלשהו:תופים מאכל אהוב:ממממ קרקרים? עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס):מכושפות!!! 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... אני אוכלת קרקרים ברגעים אלו יש לי תופים בחדר משעמם לי אני מכורה לאמטיוי2 אני מכורה לערוץ 3 וצרפו תמונה שלכם... > מפורום מי כמיקל רומנס

yaelhr

New member
מי כמיקל רומנס../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

מטורפת על הלהקה, פשוט אין לי כח להתטרף לפורום

למעלה