הממ...

אוקי..

שם: ירדן גיל: 17 כיתה: יא סגנון מוזיקה: ישראלי אבל הכל בעקרון עוד פורומים: מכתב שלא נשלח, בטיפול, עוד קומונות: "חיבוק של אמא" מנגן על כלי כלשהו: לא מאכל אהוב: מסטיק עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): מכושפות , סו תומאס, משחק מכור, קצרים, הטופ מודאל 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... יש מלאאא

Tal2012

New member
אני ../images/Emo9.gif יאיי

שם: טל גיל: יום שלישי - אוטוטו 16
כיתה: יא' סגנון מוזיקה: רק לא מזרחית..
עוד פורומים: פסנתרים עוד קומונות: \ מנגן על כלי כלשהו: אורגן
מאכל אהוב: יש הרבה... עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): אריזה משפחתית, צעד גידול בנות, מה שבנים רוצים , אמריקן איידול 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... אממ זה נשאר סודי

Smash my face

New member
אוקע,אני ../images/Emo9.gif

שם: הגר גיל: 17 וחצי.. כיתה: יב'
סגנון מוזיקה: רוק,אלטרנטיבי,ובמיוחד מוסיקה שקטה כזאתי כמו mazzy star עוד פורומים: קצת אבודים,ופעם באפי.. עוד קומונות: ק'ס צויס מזמן.. מנגן על כלי כלשהו: הלוואי
ואם כן,חבל על האוזניים שלכם >< מאכל אהוב: מרקים!! יאמי ^^ עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): האוס
, באפי קוטלת הערפדים *סגידה,תוכנית ניצחית!!*, אבודים,בנות גילמור,sugar rush,פרוטס באסקט ועוד מלא.. 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... אוקיי.. - יש לי חתולה שקוראםי לה לייזה
והיא אוהבת לקפוץ על קירות. - יש לי נטייה להיתקע בדברים *במיוחד בכיורים* ולנופף לערבים
- יש לי חיבה מוזרה לשירותים.. אני חייבת לבדוק כול שירותים איפה שאני נמצאת ולדרג אותם :O *אני וידיד שלי מכינים מדריך ל"מתפנה בארץ ישראל" פחח
* - לא משנה כמה תסבירו לי,אני בחיים לא אבין מתמטיקה >< ומסנג'ר להוסיף חופשי..: [email protected] שאלון כייפי ^^

Smash my face

New member
../images/Emo9.gif

תודה תודה.. :) פרצוף בוכה כי זאת השנה האחרונה,ואני מתכחשת לגיוס הקרוב
ובאפי זאת ה-סידרה שלי!!
מקווה שייצא לנו לדבר מאוחר יותר או מחר.. כי יש לי שיעור פרטי במתמטיקה >< ודרך אגב.. סין סיטי זה סרט אדיר!! יש לי אותו על DVD.

Vitamin Chick

New member
אני../images/Emo28.gif

שם: אורטל גיל: 15 כיתה: י' סגנון מוזיקה: אני אוהבת הכל, אבל הכי הרבה במערכת פאנק, רוק, פופ רוק, רוק גות'י, בלדות עוד פורומים: ממ כותבת בעיקר במחול וג'וני דפ, קוראת בהרבה עוד קומונות: קומונת מכירים את זה *ממש מצחיק שם* מנגן על כלי כלשהו: פסנתר
כלי כל כך... ואו מאכל אהוב: ואו אני אוהבת אוכל:) יש כל כך הרבה עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): ממ אני כמעט ולא רואה טלוויזיה אז האוס די תפס אותי... אהבתי גם את החיים ע"פ Y 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... *השיער המקורי שלי הוא חום די בהיר שנצבע בשחור פחם *אני רקדנית וזה אחד הדברים החשובים לי ביותר בחיים אם לא החשוב ביותר *אני לוקחת גם שיעורי פסנתר ופיתוח קול *הפעולה שהכי אהובה עלי אחרי לרקוד היא לישון... אני מסוגלת לישון ימים שלמים לדעתי *אממ לא עולה לי עוד משהו... טוב לאייפוד שלי קוראים חזי

E R 4ever

New member
קצת בדילאיי אבל...

שם: נופר גיל: 19 וחודשיים כיתה: מה זה בצפר
סגנון מוזיקה: רוק עוד פורומים: אי אר, זה ועוד כמה נספחים עוד קומונות: כמה פרטיות, לא משהו שידבר אליכם... מנגן על כלי כלשהו: פעם ניגנתי על אורגן מאכל אהוב: כל מיני עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס): אי אר
ועוד כמה סדרות רפואה וארץ נהדרת
5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם 1. אני עושה שירות לאומי במד"א
2. אני גרה בחור בסוף העולם ימינה 3. יש לי כלבה
שקוראים פה פיצה ואני משוגעת עליה
4. משעמם לי רצח
5. החדר שלי מבולגן
ומסנג'ר: [email protected] את האי סי קיו אני לא אוהבת אז נוותר עליו

עונה ../images/Emo13.gif

שם:אתי גיל:18 וחצי כיתה: סגנון מוזיקה:הכל חוץ מדיכאון ורוק כבד עוד פורומים: רמת גן עוד קומונות: פתחתי קומנה אבל אף אחד לא ניכנס.. אתם מוזמנים להיכנס קישור בכרטיס שלי.. מנגן על כלי כלשהו: פסנתר מאכל אהוב:צ'יפס עוד סדרות אהובות (חוץ מהאוס):חברים ז''ל 5 עובדות שאנחנו (הפורום) לא יודעים עליכם... אני שונאת צבועים

../images/Emo27.gif

אם רוצים להגיב להודעה הראשית צריך ללחוץ על "הוספת תגובה" בחלון של ההודעה הראשית ולא בחלון של התגובה האחרונה

dalida1988

New member
באיחור אני יודעת...

שם:דלית גיל:17 ו-3 חודשים כיתה:י"ב --איזה כיףףף מסיימים ביה"ססססס סגנון מוסיקה: סלסה,שחורה,רוק(לא כבד) ועוד עוד פורומים: טוב החלטתי שהפעם אני ארשום את כולם : בנות גילמור ורוניקה מארס טלוויזיה-רייטנג מגרש ביתי THE O.C מכושפות נולד לרקוד נינט טייב סלסה עב"נ--יותר סמויה קלי קלרקסון וכאן מסתיימת הרשימההה קומונות:אין.. מנגן על כלי : קצת אורגן וקצת ממעט מאודדד בגיטרה מאכל אהוב: שוקולד לכל גדליו וסוגיו. סדרות אהובות:אמממ לפי הפורומים אתם כבר יכולים לדעת מה שבנוסף זה WEEDS WHAT I LIKE ABOUT YOU עדי אשכנזי מספרים אוורוד 5 עובדות שאתם לא יודעים עליי: 1. אני אוהבת את הצבע כחול 2. אני חולת טלוויזיה(אבל זה די ברור יחסית לפורומים שאני נמצאת בהם) 3. אני רוב הזמן עייפה ---כי אני לא מספיקה כלוםםם 4. ב-27 לפבואר מסתיים לי המלווההההההה 5. אני אוהבתתתתת את החורף! זהו והמסנג'ר שלי: [email protected]

ol9it

New member
אני...../images/Emo11.gif

שם : אולה (או השם הנפוץ אולי עם חולם בו')
כיתה : י"ב
מוזיקה : רוק לסוגיו
פורומים : אבודים, CSI (חו"ל) ורוניקה מארס, פורומי מוזיקה - רוק
קומונות : אין
מנגנת : עד גיל 14 פסנתר עכשיו לומדת גיטרה
מאכל אהוב : חחח לא יודעת טוב לא אוכל משקה אייס קפה
סדרות אהובות : אבודים (RULZZZZ) ורוניקה מארס , CSI ה-4400 prison break
5 עובדות : 1) אני שוחה 5 פעמים בשבוע ומתחרה 2) רוכבת על סוסים 3) מדברת אנגלית כמעט שוטף 4) אני כותבת כל מיני שירים בלוגים 5) אני חולה על חידות הגיון ! ותולעת ספרים מוצהרת ! איי סי : 166486833 מסנ : [email protected]|

One and Lonly

New member
אני ../images/Emo142.gif../images/Emo85.gif

שם: ריטה גיל:17 כיתה: יב סגנון מוזיקה:פאנק רוק מנגן על כלי : ידעתי פעם לנגן על כינור..:] מאכל אהוב: ברור ששוקולד.... עוד סדרות אהובות: אחיות או לא להיות 5 עובדות: יש לי את החברות הכי טובות בעולם אני ממש אוהבת את הסדרה האוס אין לי חלומות אבל יש לי תוכניות P: ממממממ....אני מתכוונת לעבור לגור בארה'ב אני רוצה להכיר אנשים חדשים....

למעלה