המנצחת של עונה 6 , לא ספויילר , מבטיחה

khrui

New member
המנצחת של עונה 6 , לא ספויילר , מבטיחה

אני לא הולכת להרוס לאלה שלא יודעים ולאלה רוצים לדעת בוא נתחיל מזה.... דבר שני , בתור אחת שראתה את כול העונות , ואין לה סבלנות לחכות שזה יגיע ארצה וכמובן שנחוצה שליטה באנגלית אני ראיתי את העונה הנ"ל ואני חייבת להגיד שלא רק אני אלא גם קראתי באיזשהו מקום שלפי צופים רבים העונה הזאת לוקחת את כול הקופה בהשואה לעונת קודמות ואפילו לעונות 7 ו-8. לא רק העונה מדהימה אלא גם המנצחת באמת מגיע לה , היא לא התחילה מי יודע מה אבל כשרואים את האחרי מבינים מה עבר עליה ושבאמת מגיע , לא סתם. אני אישית שופטת כול עונה ע"פ המנצחת וע"פ והחידושים שהיא מציעה , אולי בסוף העונה יהיו כאלה שלא מסכימות איתי אז שיהיו -זה הדעה שלי ..... למי שאין סבלנות כמוני אני ממליצה לראות את כול העונה בלופ , חס וחלילה אני לא אומרת בדרך לא חוקית אלא אני אישית ממליצה על www.youtube.com שם פרק מחולק לאיזה חמישה פרקים והאיכות לא מדהימה אבל אפשר להסתדר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

וואי,כמה בולשיט,סליחה. הרי זה ידוע לכולם שזאת עונה סבבה לגמרי,מגניבה וזה.אבל להגיד שהמנצחת שלה ראויה?! דניאל היא המנצחת ה-כ-י לא ראויה לכל אורך העונות של הטופ מודל. מילא אם ג'ואני לא הייתה מתחרה,הייתי אומר סבבה,מגיע לה. אבל איך היה אפשר להביא לדניאל את הניצחון כשהיא התחרתה מול ג'ואאני? ג'-ו-א-נ-י הלו?!%$@#% הבחורה ה-כ-י מוצלחת שהייתה אי פעם בטופ מודל הבחורה שלא הייתה לי הערה אחת רעה הבחורה שהצליחה להוציא תמונה של מלאך כל שבוע שכל שבוע רק כמה שהתמונה שלה הכי טובה והכי טובה הבחורה שידעה להביא משהו שונה שידעה ללכת כמו טופ מודל אמיתית שידעה להביא את האישיות המרעננת שלה והפרסנולטי גם למסלול וגם לפוטושטים ה-י-א הזוכה האמיתית של העונה הזאת וכולם יודעים את זה ג'ואני

khrui

New member
עד הסוף הייתי בעד הפסידה אבל..../images/Emo58.gif

אם את משווה בן דניאל לג'ואני לאורך כול התחרות אולי היא באמת הייתה צריכה לנצח אבל את צריכה גם להוסיף למשוואה את התצוגה האחרונה , את חייבת להודות ששם דניאל (למרות שעכשיו הסוכנות שלה קוראים לה דני) קרעה את המסלול והשאירה את ג'ואני מאחור , השופטים כנראה (והם יודעים יותר טוב מאיתנו מה הולך חם בשוק) גם היה להם קשה להחליט וכנראה הם שמו יותר משקל על התצוגה מאשר על התמונות.... בלי שום קשר המתמודדת שאני הכי לא סבלתי הייתה ננה או איך שלא שקוראים לה, הניגרית?

M o n t i

New member

פפפפ כ"כ לא מסכים! דניאל וג'ואני היו באותה הרמה בדיוק בתצוגת מסלול. השופטים בחרו בדניאל,כי מתחילת העונה היה מתוכנן ששחורה זוכה. מה הייתה הסיבה שדניאל תזכה?שהיופי שלה הוא יותר 'קליט-ממרבל' וג'ואני היא יותר 'סופיסטיקייטד לוק' שמתאים יותר לאירופה ולא לאמריקה בנתיים רואים מי קורעת את פריז ואיטליה ומי עושה קמפיינים ותצוגות וזאת הזוכה האמיתית-ג'ואני ומי עושה קמפיינים לדיסני-דניאל

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ועוד משהו ../images/Emo58.gif

בקשר למה שאמרת על התצוגת מסלול- בעונה 7 מלרוז קרעה את קארי די על המסלול.ועדיין קארי די הייתה המנצחת.כי הם ידעו שהם לא יכולים לתת לביצ'ית-צומית להיות הזוכה. ובקשר לזה ש'הם יודעים מה הם עושים ומה יותר חם' כל התעשייה וכל האנשים בתעשייה הסכימו שג'ואני הייתה צריכה לזכות וזה ברור לכולם וידוע לכולם וגם לדניאל ולג'ואני מי הזוכה האמיתית של העונה. ל-כ-ו-ל-ם.

YARDENIS11

New member
משהו חשוב בקשר לזה.../images/Emo58.gif

אתם צודקים ב110% שג'ואני הייתה צריכה לזכות , וגם תודו שקיילן הייתה צריכה לזכות כי היא הייתה יותר טובה מנאימה .. .תמיד טיירה בוחרת כזוכה אם יש 2 שהן טובות את זאתי שהייתה לה ילדות קשה והיא מסכנה, מצד אחד היא מתחשב ת והכל .. אבל בעונה אחרי זה (7/8 אני כבר לא זוכרת) שראיתי את ג'ואני שהם הביאו אותה להצטלם עם הבנות (שקים גם הייתה וזה) אז ראו בצורה הרבה יותר ברורה שהיא הייתה צריכה לזכות , איך היא אכלה את המתלמה ותפסה את התשומת לב לעצמה.. בקיצור הנקודה פה שטיירה לא בהכרח בוחרת את ההכי טובה מבים השתיים הכי טובות , היא תמיד תבחר את זו שהיא יודעת שזה יכול לעזור לה בחיים יותר מלשנייה ...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ב-ד-י-ו-ק

מסכים בכל מה שאמרת.וזה ממש מעצבן.בעונות אחרות של אוסטרליה וקנדה זה לא רק ככה.רק אמריקאים וטיירה כאלה טיפשים. קיילין בכלל שליטה

khrui

New member
טוב , טוב שכנעתם אותי ../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

ראיתי את העונה הזאת לפני איזה שנתיים אז אולי כמה דברים שכחתי /זכרתי שהיו לטובת דניאל , אני לא כ"כ מעודכנת מה קרה אחרי התוכנית חוץ ממה שאומרים בתוכנית אז כנראה שאתם יודעים על מה אתם מדברים , וחוץ מזה אני לא ראיתי את הגירסאות האחרות אז אין לי מה להגיב על זה. אמרתי מקודם שעד לתצוגה האחרונה הייתי בעד ג'ואני אבל אז הכל התהפך.... לדעתי שניהן היו יפות לשניהן היה מגיע לזכות אבל תירצו או לא תירצו הם רוצים דוגמנית שתוכל ל"כבוש" את עולם האופנה (לא משנה שבתכל'ס אף אחת לא מגיעה אפילו לטופ)ודוגמנית כמו קיילן וג'ואני הן לדעתי ונראה לי גם לדעתם , הם דוגמניות "רגילות מדי"-לא להתנפח ולהתרגז, אני מבקשת... אבל דווקא נראה לי שהם סוף סוף קיבלו קצת שכל כי בעונה השביעית הם העלו לגמר שתי בלונדניות וכמו שאמרתם לפני אולי באמת היה שיקול של רייטינג בזה שהם העלו את קארי די ולא את מלרוז . אתם אומרים שבגירסאות האחרות יש מנצחות בזכות ולא בחסד אז תגידו לי בבקשה איפה כל המנצחות , אני לא שמעתי על אף אחת מכול העונות שבאמת הצליחה אוליי חוץ מזאת שהייתה בקמפיין בארץ לא מזמן

M o n t i

New member

אז אני טיפטיפה מתעדכן במה שקורה אחרי התוכנית זה שלג'ואני ולקיילין יש שיער בלונדיני,לא אומר שהן 'רגילות למדי' לג'ואני יש הכי מראה של קטלוגי אופנה ולקיילין בכלל יש מראה לא רגיל,שיק ואופנתי. דוגמא לבנות שממש מצליחות אחרי התוכנית? אווה,ג'ואני,מולי סו שמצליחה ה-מ-ו-ן בהיי פשן,שאנון שמצליחה בגדול,יואנה,אן,אמאנדה,ניקול וקארי די. מן הסתם שאת לא שומעת עליהן,כי בארץ גם בקושי שומעים על דוגמניות אחרות שמצליחות ובוא נגיד שהן לא נקראות 'טופ מודל' כמו טיירה,ג'יזל,אדריאנה,קייט וחברותיה,אבל הבחורות הגיעו במטרה להיות דוגמניות ולחלק מהן זה הולך נפלא. אווה ויהיה שיחקו גם בסרטי קולנוע ומפתחות כישורי משחק

NP16

New member
נקווה שיגיע לה, עד עכשיו הגיע לכל מנצחת.!

למעלה